![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
Ca sa inchei aceasta discutie plictisitoare, n-am stofa de martir, nu intorc obrazul cand imi dai cu organul critic in ochi ... imi sari la gat, iti sar la gat de 100 de ori. Gata, punct. |
Ii spuneam lui nume ca e sub tine si acum vreau sa-l intreb daca-i place acolo. Iti place acolo? Nume (ce nume tampit) glumele astea cu "accident de prezervativ" se faceau in clasa a sasea. Nu erau haioase atunci, nu sunt nici acum. Nu ca m-ar surprinde faptul ca spui chestii la nivelul varstei de 11-12 ani, dar ma gandeam ca in stradania ta de a ajunge 'un nume' sa ai grija sa nu faci gafe din-astea. Acum esti doar un clown. Hi ![]() |
Originally Posted by BeNnY:
Am auzit ca pe langa dinti lipsa esti si foarte "tacut", ca muta la ... vorba . |
Nu te mai bate tu atata cu pumnii in piept benny ca shi tu erai la fel. Numai ca acum nu shtiu cine sau ce naibii te-a calmat shi chiar se poate discuta cu tine. Oi fi dat shi tu de pasarica... cine shtie ... orice este posibil.
@ nume gluma cu steriletul a fost chiar de kkt shi nu a avut deloc efectul scondat. |
Originally Posted by nume:
Wow... Nume... omule, esti retardat. Trebuia sa let it go, ce-ai facut, ai meditat asupra spuselor mele si ai vrut sa-mi dai un SUPER SMACKDOWN POST de ai revenit asupra chestiei asteia? Parca ai raspuns la asta cu chestia cu 'putzica' sau w/e. Esti amnezic? E periculos sa fii amnezic. In principiu am fost tacut la ultima intalnire pentru ca eram uimit ca IMM chiar exista, a fost un soc. Errr... De ce-ti dau eu tie explicatii? |
Scontat. Stiai tu ceva de sterilet si sonde, dar nu suficient de bine sa le folosesti in propozitii. |
In suturi:
Gandalf - sa te ia dracu' Notorious - sa te ia dracu' Jay - sa te ia dracu' Nume - sa te ia dracu' restu' - sa va ia dracu' PS: don't mind me...i'm just passing by... mi-am facut baie si mi-a cazut prajitorul de paine in cada. |
Originally Posted by Ambra Blu:
|
Citit topicul Ambra to leave cinemagia.
Nu-mi ramane decat sa constat cat de trist este repertoriul asa zis "histrionic", cat de serabad si repetativ. Cameleonismul implica mai multe masti, culori etc Eu nu am observat decat una. Tare faza cu cineochiul maro. |
Doamna ma-ta. |
ieshi mah! ... tu nu vezi k nu te vrea nimeni ? Barja din fatza mea bah lamerule cu tot cu topicul tau de self pitty. "Looks like the loser section ran out of you..." |
asha vrea je sa multumasca lu' nume pa aceshti cale ptr postarea mesajului de pe paginile doi in care imi aminteshtete dece anume dativat sema shi singureii ...
:lol: :lol: :lol: |
Era vorba de jucaria "prea mare" de care abuzam, chipurile ne jucam in fundul gol pe langa organul critic trezit la viata. Nu comentez primul post si nici atitudinea autorului topicului.
p.s. Am observat ca ai modificat mesajul. ;) |
|
Era vorba de asa zisul rol "histrionic" pe care-l joaca, asa zisa "andy kaufman strategy", pe care o tot invoca pe aici.
|
as time goes by, vad ca tot mai multi oameni (decenti) sar la jugulara lui nume. sunt curios cine urmeaza.
p.s.: interventia mea este cat se poate de neutra. nu vreau decat sa observ cum acest domn distins evolueaza in certuri de mahala. |
Domnisoara, tu vei fi toata viata un vesnic spectator, un adunator de firimituri si un spalator de pahare.
|
fii serioasa, madame desfigaro ! n-are rost sa-mi reciclezi trivial ironiile (chestia cu spectatorul / arbitrul e veche de la controversa - ? - de pe marginea 'furiei'), ca nu mai au nici un efect. la fel ca o supa reincalzita la microunde. |
Ai cuptor cu microunde la camin ?
|
da.
ah, mais pardon, trebuia sa fie o gluma ?? |
All times are GMT +2. The time now is 15:00. |