![]() |
S-a dectretat, avem un nou babuin cinemagia : York ! Ma plictisesti, altceva ?
|
Bine ca s-a dectretat. LMAO ... Invata sa scrii, dick head.
Si mai important invata sa te porti, esti plin de ura si de invidie. Interneaza-te in puii mei undeva sa te mai calmezi ca esti dus rau de tot ma baiatule. Just give me a break , will you? |
Incearca sa ma sugi mai rar, iti ranesti busele.
Iti dau cumva o stare de dividiu? Mai era unul ca tine. |
Va rog sa va calmati.
Nume: te rog mai controleza-ti limbajul... suntem totusi pe un forum de cinema, nu de certuri si injuraturi. Multumesc. |
Intr-adevar acest topic a deviat int-o directie pe care eu nu mi-am dorit-o.
Aici numai despre dvd'uri nu se vorbeste, in rest le are pe toate. Prin urmare doresc sa inchid acest topic. Nu am timp si nici chef sa stau si sa citesc asemenea mesaje din partea unor useri care nu stiu altceva decat sa injure sau sa vorbeasca aiurea. Cu exceptia a doua , trei mesaje toate au fost offtopic. Ma gandesc ca altfel nu puteti sa fiti asa ca n-am ce sa va cer... Ramaneti aici si mancati-va intre voi daca asta va face placere. |
Mah,din pacate colectia mea de dvd-uri e cam saraca momentan:1,dar tre sa sa mai o intregesc in curand.A,bine inteles ca dvd-u e Matrix Revolutions
|
Originally Posted by VladRock:
Bine ca nu e dvd-u meu ca dak n-ar fi, ar fi tare nasol... Apropo cand mai vine pe la mine dvd-u ca l-a vazut toata familia sper! :P |
Da bah dividiu baiatului inapoi :lol:
|
Originally Posted by nume:
|
Problemele interne se rezolva in privat. :P
|
All times are GMT +2. The time now is 15:41. |