![]() |
pfoai... :(( trebuie asteptat pana in septembrie pt seria a 3a? :sad:
ultimul episod din seria a 2-a, se numea "Live together, Die alone"? pe siteul asta arata ca deja sunt scoase doua episoade din a 3-a serie : http://www.tv.com/lost/show/24313/ep...&tag=nav_bar;3 serialul il transmite vreun post TV? |
Sambata si duminica 19.08.2006-20.08.2006 AXN transmite tot sezonul 1 de la 19,30 pana la 4 dimineata.
Iar in 26 si 27 08.2006 sezonul 2 de la aceiasi ora. |
eu nu cred ca prind AXN... e post romanesc, nuh?
|
ba trebuie sa prinzi postul asta; este in limba romana si ma mira ca nu ai auzit de el pana acum
|
nu prea ma uit la TV :D o sa-l caut... dar oricum, am vazut seria I si II din Lost... astept sa apara seria III.
|
vizionare placuta!!!!
eu nu halesc serialul asta :sick: |
Am vazut cate ceva din maraton... m-a vrajit din prima data pot sa spun , poate ca shi pt ca nu prea am vazut seriale de genul la viatza mea. Oricum se cunoashte ca are shi ceva originalitate.
|
pe tvr da seria a 2-a...
dar cand apare seria a 3-a si unde ?!!? |
Pe TVR1 va incepe sezonul 2 la inceputul lui octombrie.
Sezonul 3 incepe tot in octombrie pe dc. |
Lost e de cacat.
|
Nu-i salveaza cineva si pe astia? Ca stau pe insula aia inca de la primul episod...
|
bai mancatiascapu', ne mai futi mult in cur pe tot forumu'?
ca mi-a cam ajuns putoarea la nas. nu vrei tu sa te cari frumos de aici cam 5-6 ani? vorbim atunci. go! NOW! |
:D
|
imi place lost...ma tine in priza...dar (pt ca mereu exista un "dar")e ca un "tanar si nelinistit" cu actiune: o lalaie prea mult...mai am cateva episoade si termin de vazut si seria a doa...
|
Originally Posted by Ran:
|
Originally Posted by crin3l:
stiu ca sunt de alte genuri, da io ma refeream la lungirea actiunii in lost...deja ei sunt la a doa serie si nu s`a intamplat nik deosebit (bine ca in a doa serie e ceva actiune, aci nu am nik de "reprosat")... |
Sa vad cine ma contrazice ca Lost e "Dumnezeul" serialelor...
|
eu
|
si eu
|
me three! :happy:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:21. |