Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Torturi (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85728)

Cinemania 23 Jan 2005 19:09

apropo de American History X, ca aduse cineva aminte de el...
e scena in care Derek il pune pe negrul ala cu moaca pe bordura si i-o...stiti voi...e o tortura "faina" pt privitor :D

nume 23 Jan 2005 21:49

Originally Posted by notorious:

totusi, nu pot sa nu-l consider pe acest michael madsen un actor un pic cam liniar... destul de monoexpresiv, cu o voce gajaita adesea enervanta. este de gustat in 'vengeance unlimited', dar nu ne putem multumi decat cu 13 episoade. pacat !

Tarantino ar putea scoate si din tine ceva bun. S-au vazut actori excelenti cu niste prestatii mediocre si niste actori penibili atinsi de sclipirea de geniu a vreunui regizor.
Ca de obicei tii sa-ti dai cu parerea asupra oricarui mic rahat. Let it be sau citeste si da mai departe.

notorious 24 Jan 2005 15:31

Originally Posted by nume:

S-au vazut actori excelenti cu niste prestatii mediocre si niste actori penibili atinsi de sclipirea de geniu a vreunui regizor.

hai ca la truisme vad ca te pricepi.

Originally Posted by nume:

Ca de obicei tii sa-ti dai cu parerea asupra oricarui mic rahat.

aici nu mi-am dat cu parerea, am 'comentat'. ;) pt ca Cinemania imi luase postarea precedenta in serios, am zis sa clarific lucrurile. atata timp cat pe cinemagia cenzura nu sta in mainile unor tiriplici anume, fiecare este liber sa spuna ce doreste.

Sm�agol-Gollum 24 Jan 2005 21:42

faza de pe "asociatii..diverse"!! :sick: :sick:

nume 24 Jan 2005 21:56

pt ca Cinemania imi luase postarea precedenta in serios, am zis sa clarific lucrurile. atata timp cat pe cinemagia cenzura nu sta in mainile unor tiriplici anume, fiecare este liber sa spuna ce doreste.

Cinemania iti arata pula din mers la orice ora din zi si din noapte. Ceea ce nu pot sa zic despre tine. Ca sa parafrazez o chestie, "u can handle life?". Eu ma distrez cu tine la nesfarsit, tu poti ? (retoric, nu te mai simti obligat sa raspunzi).

mihai_t 24 Jan 2005 22:48

"audition", fara indoiala, la care imi permit sa adaug "full metal yakuza". o tipa e violata de catre un yakuza slinos dupa care este inecata in propriul c**t, si desigur ca toate acestea sunt vazute de catre ochiul electronic al mafiotului "de metal", ce zacea ratacit undeva pe jos.

Nightwane 25 Jan 2005 11:35

Originally Posted by mihai_t:

"audition", fara indoiala

KIRI KIRI KIRI KIRI KIRI!!!!

notorious 25 Jan 2005 15:46

@nume

raspund, pt ca ma minunez cat de debil poti sa fii in fabulatiile tale amuzant-penibile, pseudoironice si (total) inutile.

"Cinemania iti arata p*** la orice ora din zi si noapte."

ce exprimare plastica, dle jurist. va trebui s-o descifrez la cursul de scatologie, pt ca baietii de cartier utilizeaza expresii inaccesibile pentru erga omnes.

nume 25 Jan 2005 15:49

ce exprimare plastica, dle jurist.

Viata fara poezie e pustiu....

notorious 25 Jan 2005 15:56

mai, nume, eu zic sa ne ducem sa ne inecam amarul intr-o bodega, ca nu se mai poate. loc de inventii poetice perpetue.

Gaandalf 26 Jan 2005 12:18

Thursday ... cu Thomas Jane kre e legat de scaun shi pasarica aia cu "pony tail" Dallas il violeaza. Cred k e cea mai buna tortura ... :D

All times are GMT +2. The time now is 00:18.