![]() |
apropo de American History X, ca aduse cineva aminte de el...
e scena in care Derek il pune pe negrul ala cu moaca pe bordura si i-o...stiti voi...e o tortura "faina" pt privitor :D |
Originally Posted by notorious:
Ca de obicei tii sa-ti dai cu parerea asupra oricarui mic rahat. Let it be sau citeste si da mai departe. |
Originally Posted by nume:
hai ca la truisme vad ca te pricepi.
Originally Posted by nume:
aici nu mi-am dat cu parerea, am 'comentat'. ;) pt ca Cinemania imi luase postarea precedenta in serios, am zis sa clarific lucrurile. atata timp cat pe cinemagia cenzura nu sta in mainile unor tiriplici anume, fiecare este liber sa spuna ce doreste. |
faza de pe "asociatii..diverse"!! :sick: :sick:
|
|
"audition", fara indoiala, la care imi permit sa adaug "full metal yakuza". o tipa e violata de catre un yakuza slinos dupa care este inecata in propriul c**t, si desigur ca toate acestea sunt vazute de catre ochiul electronic al mafiotului "de metal", ce zacea ratacit undeva pe jos.
|
Originally Posted by mihai_t:
KIRI KIRI KIRI KIRI KIRI!!!! |
@nume
raspund, pt ca ma minunez cat de debil poti sa fii in fabulatiile tale amuzant-penibile, pseudoironice si (total) inutile. "Cinemania iti arata p*** la orice ora din zi si noapte." ce exprimare plastica, dle jurist. va trebui s-o descifrez la cursul de scatologie, pt ca baietii de cartier utilizeaza expresii inaccesibile pentru erga omnes. |
|
mai, nume, eu zic sa ne ducem sa ne inecam amarul intr-o bodega, ca nu se mai poate. loc de inventii poetice perpetue.
|
Thursday ... cu Thomas Jane kre e legat de scaun shi pasarica aia cu "pony tail" Dallas il violeaza. Cred k e cea mai buna tortura ... :D
|
All times are GMT +2. The time now is 00:18. |