![]() |
Ca tot e acum Campionatul de Patinaj
Male ice skaters turn me on. Too bad they're all gay. :D |
@nume
io am intalnit japoneze focoase...nu multe, vreo doua :D nu-s ele nu stiu ce, da' si aia care-i buna, e buna de tot |
se abereaza pe aici la greu... coca cola si pizza pe post de fetish? hahaaaaaa, asta-i buna... gandalf cum faci, torni cola pe ea sau o pui sa manance pizza? :lol:
|
Originally Posted by cherryblossom:
Am scris doar k imi place k intr-o dupa amiaza ploioasa sa trag jaluzele shi sa ascult muzica shi sa fac dragoste cu prietena mea pe care o iubesc. Sau trebuia sa zic k vreau sa o fut in cur ... sa torn cola pe ea sa iau maslinele shi ciupercile shi sa fac un amestec mortal shi sa cante Marilyn Manson in backround k sa fiu in acelashi tipar cu restul de aici ? Da imi plac shi lucrurile mai soft ... do we have a problem with that ? Peste tot, toata lumea cauta pasarica ... shi asiatice din ce observ. Dar pe nimeni nu l-am vazut sa zica ca vrea sa faca shi alte chestii mai aparte, mai frumoase ... Dk asta este trend-ul nowadays... io nu ma bag. :sick: |
Originally Posted by Gaandalf:
totul suna delicios pana la faza cu MArilyn Manson :P Tocmai ai descris o partida geniala de sex (MAI PUTIN MUZICA!!!!) dar puteai sa adaugi si ceva bondage si spanking :) |
Quote:
ca, de exemplu, o cola, o pizza :lol: sorry, dar cu asta am ramas dupa ce am citit ce scrie la topicul asta... |
Originally Posted by cherryblossom:
Citeshte cu atentzie. Nu toata lumea are ca scop sa i-o traga unei asiatice. Eu am ca scop ... o brazilianca ... :P |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by nume:
|
pizza & bier...a lot of bier...Franziskaner Weissbier, desigur
si Donna Reed in It's a Wonderful Life :love: :love: :love: |
All times are GMT +2. The time now is 00:12. |