Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Wear your pink glove, babe! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85719)

Lady_Skar 25 Jan 2005 15:42

Ca tot e acum Campionatul de Patinaj
Male ice skaters turn me on. Too bad they're all gay.
:D

Cinemania 25 Jan 2005 15:58

@nume

io am intalnit japoneze focoase...nu multe, vreo doua :D
nu-s ele nu stiu ce, da' si aia care-i buna, e buna de tot

cherryblossom 25 Jan 2005 16:16

se abereaza pe aici la greu... coca cola si pizza pe post de fetish? hahaaaaaa, asta-i buna... gandalf cum faci, torni cola pe ea sau o pui sa manance pizza? :lol:

Gaandalf 25 Jan 2005 16:37

Originally Posted by cherryblossom:

se abereaza pe aici la greu... coca cola si pizza pe post de fetish? hahaaaaaa, asta-i buna... gandalf cum faci, torni cola pe ea sau o pui sa manance pizza? :lol:

Unde am scris eu k e pe post de fetish ... nu shtiu ?
Am scris doar k imi place k intr-o dupa amiaza ploioasa sa trag jaluzele shi sa ascult muzica shi sa fac dragoste cu prietena mea pe care o iubesc.
Sau trebuia sa zic k vreau sa o fut in cur ... sa torn cola pe ea sa iau maslinele shi ciupercile shi sa fac un amestec mortal shi sa cante Marilyn Manson in backround k sa fiu in acelashi tipar cu restul de aici ?

Da imi plac shi lucrurile mai soft ... do we have a problem with that ?
Peste tot, toata lumea cauta pasarica ... shi asiatice din ce observ. Dar pe nimeni nu l-am vazut sa zica ca vrea sa faca shi alte chestii mai aparte, mai frumoase ...

Dk asta este trend-ul nowadays... io nu ma bag. :sick:

Nightwane 25 Jan 2005 16:41

Originally Posted by Gaandalf:

.
Sau trebuia sa zic k vreau sa o f** in cur ... sa torn cola pe ea sa iau maslinele shi ciupercile shi sa fac un amestec mortal shi sa cante Marilyn Manson in backround k sa fiu in acelashi tipar cu restul de aici ?

totul suna delicios pana la faza cu MArilyn Manson :P Tocmai ai descris o partida geniala de sex (MAI PUTIN MUZICA!!!!) dar puteai sa adaugi si ceva bondage si spanking :)

cherryblossom 25 Jan 2005 16:45

Quote:

Dar pe nimeni nu l-am vazut sa zica ca vrea sa faca shi alte chestii mai aparte, mai frumoase ...

ca, de exemplu, o cola, o pizza :lol:

sorry, dar cu asta am ramas dupa ce am citit ce scrie la topicul asta...

Gaandalf 25 Jan 2005 16:50

Originally Posted by cherryblossom:

Quote:

Dar pe nimeni nu l-am vazut sa zica ca vrea sa faca shi alte chestii mai aparte, mai frumoase ...

ca, de exemplu, o cola, o pizza :lol:
sorry, dar cu asta am ramas dupa ce am citit ce scrie la topicul asta...

Pai doar cola shi pizza .. dar ploaia shi muzica "mea" shi toate cele nu le-ai cuprins in lectura ta.
Citeshte cu atentzie. Nu toata lumea are ca scop sa i-o traga unei asiatice.
Eu am ca scop ... o brazilianca ... :P

nume 25 Jan 2005 17:36

Sau trebuia sa zic k vreau sa o f** in cur ... sa torn cola pe ea sa iau maslinele shi ciupercile shi sa fac un amestec mortal shi sa cante Marilyn Manson in backround k sa fiu in acelashi tipar cu restul de aici ?

Ce misto, cata poezie .... :w00t: Devii prea intim cu noi Gaandalfe.

Gaandalf 25 Jan 2005 22:59

Originally Posted by nume:

Ce misto, cata poezie .... :w00t: Devii prea intim cu noi Gaandalfe.

erai cat p'aci ....

Cinemania 26 Jan 2005 05:24

pizza & bier...a lot of bier...Franziskaner Weissbier, desigur

si Donna Reed in It's a Wonderful Life :love: :love: :love:

All times are GMT +2. The time now is 00:12.