Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Let's come together...adica meeting Cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85659)

Ambra Blu 06 Jan 2005 16:47

aduceti-l si pe toni si pe vara-sa.

TLD 06 Jan 2005 16:54

Folositi netu oameni!

http://www.sapteseri.ro/index.php?pa...n=3&city=1#map pt aia care nu stiu...

http://www.sapteseri.ro/index.php?pa...ity=1&pid=2146
- in caz ca nu merge primu link... <- de aici va descurcati sper apasand pe [Arata ep harta] ;)

keyzer soze 06 Jan 2005 18:27

Originally Posted by europe_east:

Daca ati sti ce rau imi pare ca nu pot sa vin si eu... Ca mor de curiozitate sa va vad.................... Nu vreti sa organizati si o chestie de-asta candva pe la vara cand poate ajung si eu prin Ro? ... Faceti si voi niste poze daca se poate. Date biografice complete ar fi si ele de apreciat. ;)

ha ha, uite si asl pls-ul ;)

Danny 06 Jan 2005 19:23

eu nu tin neaparat sa merg in han. a fost doar o propunere. important este insa sa va hotarati mai repede. sa stie din timp lumea unde sa vina.

Jay 06 Jan 2005 21:31

Bien... Duminica... (ar trebui sa mai lucram la ora.. un 15.30 deabia ma trezesc).... sa fie un 17 oare...
Aduceti si camere digitale si video, nu conteaza... dar ma gandesc si la cei din provincie...
Are dreptate DAnny... Hanul cu tei e mult mai incapator... si e moccaiala... ne vedem atunci...

nume 07 Jan 2005 06:46

Eu ziceam sa mergem intr-o carciuma ieftina sa ne imbatam ca porcii. :lol:
"Haidii" bah, hotarati-va !!!! Jay, daca nu ma filmezi frumos te omor !!! :P

BeNnY 07 Jan 2005 10:34

nume sa aduci un scenariu poate facem un scurt metraj misto, "Bataia lui Ogto" 8)

raptor 07 Jan 2005 11:07

mai oameni buni,hoatarati-va odata,sa stiu cum ma organizez cu trenu...strimbata sau duminjeca?(eu optez pt sambata,dar ma pot inghesui si dumineca,cred...)DA sa stiu DINAINTE,pls.adica de azi :)

TLD 07 Jan 2005 11:10

Originally Posted by raptor:

mai oameni buni,hoatarati-va odata,sa stiu cum ma organizez cu trenu...strimbata sau duminjeca?(eu optez pt sambata,dar ma pot inghesui si dumineca,cred...)DA sa stiu DINAINTE,pls.adica de azi :)

Faza e ca multi vroiau sambata, insa sunt vreo 2-3-4 care pot doar duminica asa ca ne-am reorganizat si mitingu va avea loc Duminica [asta sigur], ora... 15:30-17:00 pe undeva in intervalu asta, eu unul as opta pt 15:30, dar majoritatea decide! Asta daca nu are Inaltimea Sa ceva de comentat. :D

raptor 07 Jan 2005 11:11

mersi.sa traiti bine!ne vedem dumineca....

christi 07 Jan 2005 14:50

Eu plec in weekend la Bv, ma intorc duminica seara pe la 8. Daca se prelungeste treaba la voi, o sa apar si eu :P

BeNnY 07 Jan 2005 16:08

Eu as zice la 17:00

notorious 07 Jan 2005 16:10

15:30 ??

shit, man !

pai eu mergeam pe ideea ca duminica o sa fie tot pe la 6 seara. eu vin cu masina la 6 si ceva la bucuresti, deci as fi putut sa vin pe la 7 trecute.

bah, imi pare rau, am tot tras de tine, nightwane, sa ne vedem duminica, si uite...pana la urma te las!

sorry, dar daca s-ar inregistra ar fi perfect.

daca iti convine mai mult sambata, atunci las-o pe sambata. never mind me anyway.

cherryblossom 07 Jan 2005 16:57

pana la urma cum a ramas? herbert, nume, jay, ricutza, leonard vin? daca vin ei, poate apar si eu... hanul cu tei? duminica, ora 15.30?

emanuel 07 Jan 2005 17:51

Am vorbit acum cu Nightwane. Ramane pentru duminica, ora 16,00 la Hanul cu tei.
Fara alte modificari.

Nightwane 07 Jan 2005 18:19

Originally Posted by notorious:

pai eu mergeam pe ideea ca duminica o sa fie tot pe la 6 seara. eu vin cu masina la 6 si ceva la bucuresti, deci as fi putut sa vin pe la 7 trecute.

dude dude...vino si la 7... just be there... o sa fim acolo la 7...nu plecam nicaieri fara sa-l vedem pe Tom Cruise...uhm...adica fara sa te vedem (ooops...it slipped ;) )

Jay 07 Jan 2005 22:37

Uai... am sa vin si eu pe la si jumate... ne vedem atunci si acolo... veniti la ce ora vreti...

notorious 08 Jan 2005 14:37

bah, care era faza... deci, cand o sa vin eu acolo, voi deja o sa fi discutat de 3 ore... o sa fiti plictisiti... unii deja vor fi plecat... etc

nu vroiam sa vin sa stau juma de ora, o ora, macar ca sa am timp sa-i cunosc si eu pe cei care s-au sustras inainte de vacanta.

dar, anyway, i guess i'll be there de dragul lui nightwane, lady_skar s.a.

Lady_Skar 08 Jan 2005 14:41

Originally Posted by notorious:

bah, care era faza... deci, cand o sa vin eu acolo, voi deja o sa fi discutat de 3 ore... o sa fiti plictisiti... unii deja vor fi plecat... etc

nu vroiam sa vin sa stau juma de ora, o ora, macar ca sa am timp sa-i cunosc si eu pe cei care s-au sustras inainte de vacanta.

dar, anyway, i guess i'll be there de dragul lui nightwane, lady_skar s.a.

cred ca baietii sunt mai potenti decat crezi. :)
Anyway... nici eu nu pot sa ajung de la 16 deci cel putin eu o sa fiu fresh. :D

Danny 08 Jan 2005 22:53

am vb si cu ricutza si vine si ea
bagaboanda aia de toni am vazut ca a mai intrat pe site...asa ca poate vine....
ne vedem maine

All times are GMT +2. The time now is 21:16.