![]() |
aduceti-l si pe toni si pe vara-sa.
|
Folositi netu oameni!
http://www.sapteseri.ro/index.php?pa...n=3&city=1#map pt aia care nu stiu... http://www.sapteseri.ro/index.php?pa...ity=1&pid=2146 - in caz ca nu merge primu link... <- de aici va descurcati sper apasand pe [Arata ep harta] ;) |
Originally Posted by europe_east:
ha ha, uite si asl pls-ul ;) |
eu nu tin neaparat sa merg in han. a fost doar o propunere. important este insa sa va hotarati mai repede. sa stie din timp lumea unde sa vina.
|
Bien... Duminica... (ar trebui sa mai lucram la ora.. un 15.30 deabia ma trezesc).... sa fie un 17 oare...
Aduceti si camere digitale si video, nu conteaza... dar ma gandesc si la cei din provincie... Are dreptate DAnny... Hanul cu tei e mult mai incapator... si e moccaiala... ne vedem atunci... |
Eu ziceam sa mergem intr-o carciuma ieftina sa ne imbatam ca porcii. :lol:
"Haidii" bah, hotarati-va !!!! Jay, daca nu ma filmezi frumos te omor !!! :P |
nume sa aduci un scenariu poate facem un scurt metraj misto, "Bataia lui Ogto" 8)
|
mai oameni buni,hoatarati-va odata,sa stiu cum ma organizez cu trenu...strimbata sau duminjeca?(eu optez pt sambata,dar ma pot inghesui si dumineca,cred...)DA sa stiu DINAINTE,pls.adica de azi :)
|
Originally Posted by raptor:
|
mersi.sa traiti bine!ne vedem dumineca....
|
Eu plec in weekend la Bv, ma intorc duminica seara pe la 8. Daca se prelungeste treaba la voi, o sa apar si eu :P
|
Eu as zice la 17:00
|
15:30 ??
shit, man ! pai eu mergeam pe ideea ca duminica o sa fie tot pe la 6 seara. eu vin cu masina la 6 si ceva la bucuresti, deci as fi putut sa vin pe la 7 trecute. bah, imi pare rau, am tot tras de tine, nightwane, sa ne vedem duminica, si uite...pana la urma te las! sorry, dar daca s-ar inregistra ar fi perfect. daca iti convine mai mult sambata, atunci las-o pe sambata. never mind me anyway. |
pana la urma cum a ramas? herbert, nume, jay, ricutza, leonard vin? daca vin ei, poate apar si eu... hanul cu tei? duminica, ora 15.30?
|
Am vorbit acum cu Nightwane. Ramane pentru duminica, ora 16,00 la Hanul cu tei.
Fara alte modificari. |
Originally Posted by notorious:
dude dude...vino si la 7... just be there... o sa fim acolo la 7...nu plecam nicaieri fara sa-l vedem pe Tom Cruise...uhm...adica fara sa te vedem (ooops...it slipped ;) ) |
Uai... am sa vin si eu pe la si jumate... ne vedem atunci si acolo... veniti la ce ora vreti...
|
bah, care era faza... deci, cand o sa vin eu acolo, voi deja o sa fi discutat de 3 ore... o sa fiti plictisiti... unii deja vor fi plecat... etc
nu vroiam sa vin sa stau juma de ora, o ora, macar ca sa am timp sa-i cunosc si eu pe cei care s-au sustras inainte de vacanta. dar, anyway, i guess i'll be there de dragul lui nightwane, lady_skar s.a. |
Originally Posted by notorious:
cred ca baietii sunt mai potenti decat crezi. :) Anyway... nici eu nu pot sa ajung de la 16 deci cel putin eu o sa fiu fresh. :D |
am vb si cu ricutza si vine si ea
bagaboanda aia de toni am vazut ca a mai intrat pe site...asa ca poate vine.... ne vedem maine |
All times are GMT +2. The time now is 21:16. |