![]() |
@nume
e simplu. intri pe www.revista22.ro selectezi numarul, rubrica, autorul... nu cred ca e o problema pt tine. sa consemnez ultimile cuvinte ale lui Cehov, pe care le-a cautat febril doar BeNnY. au fost rostite in limba germana: "Ich sterbe" (eu mor) s-a intamplat in Germania, in statiunea Badenweiler, la 25 iulie 1904, Cehov avea doar 45 de ani. desi grav bolnav, a calatorit in Germania cu ultima sa cucerire pe plan sentimental, actrita Olga Knipper - o sotie capricioasa, posesiva, egoista si mediocra profesional... evident ca posteritatea a facut-o vinovata de moartea lui Anton Pavlovici Cehov. trupul lui Cehov a fost adus la Sankt-Petersburg intr-un vagon cu peste inghetat, apoi transportat la Moscova si inhumat langa mormantul unei vaduve. rusii au inghitit greu acest adevar tragic: unul din marii lor scriitori a rostit ultimile cuvinte in limba germana. |
Originally Posted by herbert:
|
sa dam microfonul unui autor drag inimii mele: Venedikt Erofeev. la pagina 70, a minunatei carti Moscova-Petuski citim:
"Ultimele cuvinte, de dinainte de moarte, ale lui Anton Cehov care au fost? Va mai aduceti aminte? A spus: "Ich sterbe", adica "Eu mor". Iar pe urma a adaugat: "Turnati-mi niste sampanie". Si de-abia dupa aceea a murit". Nu am vrut sa demonstrez nimik, ci doar sa ma dau coolt. |
|
Originally Posted by Serghei:
Nu m-as mira... |
|
cine a scris articolul ala ?
|
http://agenda.liternet.ro/articol.php?art=1453
mda cronicile adunate de cei de liternet denota ca si critica de film este (inconstient?) gregara |
mda... hmm... eu m-am intilnit cu ffc inainte sa dea navala toata lumea...
nici miturile nu mai sint ce-au fost :( |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Eu prefer regizorii care lovesc putin si cu bataie lunga, prolificilor gen Serge (sa zicem). |
hai, ca atunci cand am citit ca 'farrell este un actor acceptabil' si ca 'alexandru din film este politically correct', am zis pas...
p.s.: c(in)e-i ffc ? |
Originally Posted by notorious:
|
@serghei
Era un link despre vizita lui Coppola in Romania. S-a evaporat. :shock: Ce dracu' frate, am citit articolul ala mai devreme. |
@ nume... post-uri nu dispar ca asa vor muschii lor.
sau s-a razgandit serghei, sau s-a suparat un moderator, sau cinestie... amnezie?... te-ai controlat? :D :D :D :D |
Originally Posted by nume:
am citit articolul, nu mai fi asa bomba ! dar era apa chioara... domnul coppola a decazut asa ca s-a horatat sa dea lectii (banale) despre cum sa faca film studentii de la ATF, si sa faca declaratii cusute cu ata alba gen 'daca o sa mai fac un film, o sa fie de placere'... atata doar ca nu sunt fanul prescurtarilor. |
Originally Posted by nume:
E acolo,vezi ca sunt doua link-uri,primul e cu eventualul razboi in Iran... Astazi sigur e o zi buna... http://www.adevarulonline.ro/index.j...icle_id=114787 si pt oameni cu interese mai diverse... http://www.adevarulonline.ro/index.j...icle_id=114902 |
Originally Posted by notorious:
notorious, ce prost ne-am trezit azi... ce-i cu negativistmul asta? lasa-l sa vina in romania, si lasa-l sa stea de vorba cu actori, regizori etc, de la ATF. m-i se pare o ideie cat de cat buna, decat sa se imbete ieftin (comparand preturile). and by the way, daca ai citit ce-a scris obvious, se pare ca a fost o experienta cat de cat draguta. mi-ar fi placut si mie... |
hmm (bis): n-ai inteles ideea. ideea era ca m-am vazut - la propriu - cu ffc la bucuresti, in prima seara, am mincat la burebista de pe mosilor (colt cu restaurantul "the godfather"!) si a fost f. ok... vizita trebuia sa fie "strictly private" (ii facusem chiar si o lista (scurta) de "people to see") dupa care eu am plecat din tara si, de-aici de unde sint, ce aflu? ca nea ffc s-a intilnit mai cu toata lumea - inclusiv cu alde florin chirila, actorasul-cum-cintaretul de la vama veche... :sick:
ASTA era ideea - now u got it? era un oftat de dezamagire: ffc chiar NU TREBUIA sa se intilneasca cu toata lumea... isi sifoneaza imaginea! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
PS: www.vamaveche.ro |
Da de ce trebuia sa se intalneasca numai cu tine ? :shock: Si in ce calitate i-ai facut lista aia de "people to see"? Poate regizorul american e mai open minded decat romanasii nostri complexati : ("Vai daca stau de vorba cu x o sa fiu rau vazut de societate!"). Poate vrea sa cunoasca oameni noi sau sa coboare un pic in "noroi".
|
All times are GMT +2. The time now is 05:56. |