![]() |
visul meu este sa te intalnesc pe tine.... :oops: , sa vad , asa cum a zis si jay , daca esti reala ....
la ce facultate esti ?? |
Originally Posted by nume:
|
Jay...nume...fratilor...incep sa cred ca sunteti mai prosti decat irene... :shock:
|
nu, nu, nu!!! va rog, continuati!
irene draga, nume si cu mine ne straduim sa fim scenaristi, desi suntem numai amatori... mai povesteste draga, te rog eu mult... orice, despre tine, despre viata ta, te rog, esti incredibila... and this is a compliment. |
Originally Posted by Danny:
Lasa-ne frate sa ne distram cu ea , e delicioasa :love: |
Eu cred ca e doar vorba de unul dintre baietii destepti de pe Forum si care se amuza. Genial, tre' sa recunosc! Whoever you are, merita sa te apuci de scris. Sau scrie mai des. A la prochaine.
|
genial sau mai putin, ce-i mult strica... a fost albastrelul habarnist, badaranul badaran, acum blonda sexy-toanta, sunt curios ce va urma :D
oricum, buna interpretarea |
Originally Posted by keyzer soze:
|
Nu mi-am imaginat vreodata ca o agramata ca tine ajunge sa foloseasca internetu ori sa fie studenta. Stai acolo singurica cu ale tale buze de cal (pe care deschide-le doar in caz de blow).
|
Originally Posted by europe_east:
Ce ai scris tu se incadreaza la categoria boli mintale sectia "scenarita". Cred ca o suspectezi de o oarecare prezumtie de inteligenta (cum spunea cineva pe aici). Nu e cazul... |
boli mintale sectia "scenarita" - boli mintale sectia debil-logoreici :x
|
|
@personajul ala blond-cretin:
ramane cum am stabilit :lol: |
.....Hm bau ...
Iar ucideti buna dispozitie.... Ce e rau? Chiar nu inteleg... greseli gramaticale, puerisme(??) si putina culoare... DAR un personaj deosebit tough.... marilyn nu te lasa, suntem cu tine to the end... @nume... sa-mi spui si mie daca te vezi cu ea ... ca as vrea sa o filmez...:P @danny... mersi... |
Originally Posted by keyzer soze:
|
Originally Posted by Jay:
Lasa frate ca am si eu , o trag eu in .... camera . :oops: |
bai baieti... nici chiar asa... maylin e chiar misto!
marylin, esti cea mai fascinanta persoana de pe forum... daca se face fan-club pentru tine, sunt si eu printre ei... esti cu adevarat incredibila/geniala. baieti, cei care se intalnesc cu ea, bafta mult.. si nu o suparati. @marilyn... te rog, mai spune de planurile tale... esti studenta la UNATC? in ce an? cum ai ajuns sa crezi ca buzele tale sunt prea mici, si dece? POVESTESTE!... in ce domeniu' iti vezi viitorul, si cuym vrei sa ajungi la 'succes'? |
Scenarita ca scenarita, da' pe langa alte boli cronice de pe Forum... :) |
Originally Posted by europe_east:
S-a strigat bingo. |
sa fie herbert? :D :D :D
|
All times are GMT +2. The time now is 06:17. |