![]() |
Nu de alta dar nu imi placea materia si nici nu ma interesa ; am mers cu "servita" majoritatea, iar profu a vazut ca lucrarile noastre cam semanau si mai mult de 5 nu ne-a dat. :(
|
ahhhhhhhhhh, right!
si acuma spune-mi jackpot, tu ce-ti doresti sa-ti aduca mosu'? cred ca tuturor mosu' le-ar putea aduca ceva mai multa intelepciune, ca sa stie ca fiecare thread are un titlu', si ca despre ala trebuie vorbit, si nu despre 'once upon a time, in my life i was... blablabla...'.. @nume si mala... mai copii, hai intalniti-va si voi o data, si stati de vorba... peste tot unde scrie-ti, iuese cu cearta si lungi post-uri de insulte... nu cred ca trebuie sa vedem asta tot timpul. |
@Nae...
Mosu' nu o sa-mi aduca niciodata ceea ce vreau eu, iar intelepciune, poate ca ... o sa am nevoie. Dar mai bine mai incolo.. pe la batranete acuma vreau sa fiu asa cum sunt... nu ca nu sunt deschis la altceva, dar nici intelept nu mi-ar place sa fiu... lasa-=l pe Mosu sa fie intelept. |
moºu sucks!
|
mosu e doar un pretext comercial :((
|
deh, m-am razgandit...
"ce vrei tu!" :D |
As vrea sa imi aduca un notebook IBM R50e 8)
|
Sa incepem cu o bata de base-ball adevarata, una bucata Magnun 44, una bucata bazooka, o sabie "lanterna" laser, s ama joc de-a Star Wars shi toate sabiile shi cutzitele shi arcurile shi sagetzile lu` aia din "Lord of the Rings". Shi o minge de DodgeBall. :?
|
Originally Posted by Demona:
|
Originally Posted by X5:
sau mai bine un Apache!! |
Un Bishon Maltez alb :)
|
Un buzdugan...
|
Marfa topic.
I wish 4 some fucking sense in this world. |
o fender jazz bass de luxe, vintage edition '78 cu baddas bridge si
marple neck... si un van horn de 8 ori 10...hmmmm |
Ce-i ala van horn de 8 ori 10 ?
|
van horn bass amplifier... '8 ori 10... asta inseamna de 8 ori cate o mica boxa de 10W... ai un sunet genial. si highs, dar si lows...
mala, esti pasionata de bass, sau numai curioasa? p.s. acu' ca tot mi-ai adus aminte... mai vreau si un pre-amp, si o tobias fretless 6... uhu... |
Nup, dar cand gasesc cate un cuvant nou care nu apare in dictionar devin curioasa
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Make sex, not love. Nu are nici o leg cu topicu, dar topicu e cam lame, so w/e. |
All times are GMT +2. The time now is 18:21. |