![]() |
Originally Posted by herbert:
|
Bravo irene, viata lui marilyn monroe e si cartea mea preferata :sick:
Si da, uneori imi place si mie sa citesc... placerea din ochii vagaboandelor carora le dau mu ie la-naltime In alta ordine de idei, pentru cei pasionati de Deleuze, va recomand 'A Thousand Years of Non-Linear History' a lui Manuel de Landa si, pentru cei preocupati de lecturi usoare si nu prea, 'Anul mortii lui Ricardo Reis' de Jose Saramago. |
Originally Posted by keyzer soze:
nesimtit esti!sau ai vrea tu sa dai muie ,dar din pacate e posibil in visele tale/imaginatie!ar fi cazul sa inveti sa dai si limbi!lucrul acesta il ador ,mai putin cu muia -nu am luat inca si nici nu cred ca voi lua,-findca nu cred ca imi face placere!nu categoriza femei usoare,poate doar femei care folosesc barbarbati pt.placeri sexuale!e firesc sa simti nevoia de aceasta placere,nu?iar daca esti o fire dura si foarte greu de dus la pat poti sa ai si momentul slabiciuni cand doresti un barbat,dar asta nu inseamna ca esti femeie usora ci barbat folosit! :oops: |
Originally Posted by nume:
|
@ herbert, despre ce mesaj era vorba? :?
|
Ii multumesc Irinei Monroe ptr. observatiile pertinente din, vorba ei, diverse "domeni". O placere, ce mai, asa o chipesa fata (deduc asta tot la insinuarile ei) si cu asa o intelegere profunda a celor mai dificile cuvinte frantuzesti. Ma tot ? de ce va irita stilul Herbert si-n schimb il tolerati tacut pe asta, monroe-ian.
|
Ptr. restul gashtii (adica toti in afara de Monroe, al carei nivel de intzelegere e deasupra tuturor): nu va lasatzi inshelatzi de aparentze, chiar daca ele sunt zdrobitoare: in ciuda faptului ca, paradoxal, ortografiez cuvintele in mod similar cu Herbert, nu-s Herbert, sunt Micu, e doar una dintre coincidentele alea spectaculoase ale vietzii. Si dc mai balansez intre M si F, e doar de-amorul artei, nu-i simptom H. Hai ca m-am plictisit si eu deja de atatea suspiciuni. A citit vreunul dintre voi Inventia lui Morel? I-a placut?
|
Si ptr. Herbert: merci (ma bucur c-avem compatibilitati merci-istice!) c-ai rasarit/revenit taman la tzanc in topicul asta, si ma pot elibera in sf din stransoarea unei false identitatzi prea grele ptr.mine. (oare oi fi facut corect acordul? ei acum trecetzi la beshteleala, ca merita!) Nu-i nimic ca nu-mi raspunzi la mp, sigur n-ai pierdut nimic interesant, bine c-ai revenit public -am vazut mai tarziu ca erai deja activ la alt subiect, pardon de sacaiala. (de fapt is sfasaiat de durere, dar prefer sa-mi ling ranile pe ascuns).
|
;) VI SI TU SAU VENITI TOTI IN FRAME,EU VA ASTEPT ACOLO! |
Originally Posted by Micu:
te asteptam si pe tine la frame la intrunire! |
[quote="irene marlyne monroe"]
Originally Posted by keyzer soze:
nesimtit esti!sau ai vrea tu sa dai m*** ,dar din pacate e posibil in visele tale/imaginatie!ar fi cazul sa inveti sa dai si limbi!lucrul acesta il ador ,mai putin cu m*** -nu am luat inca si nici nu cred ca voi lua,-findca nu cred ca imi face placere!nu categoriza femei usoare,poate doar femei care folosesc barbarbati pt.placeri sexuale!e firesc sa simti nevoia de aceasta placere,nu?iar daca esti o fire dura si foarte greu de dus la pat poti sa ai si momentul slabiciuni cand doresti un barbat,dar asta nu inseamna ca esti femeie usora ci barbat folosit! :oops:[/quotesunt dornica de a cunoaste persoana care m-a facut cel mai tare sa sufar pe forum!avem ocazia maine la frame,ora 18!nu o rata! |
keyzere ai pus-o, cred ca te invita indirect la o m***. :lol:
faza nasoala e ca :"ar fi cazul sa inveti sa dai si limbi!" "lucrul acesta il ador ,mai putin cu m*** -nu am luat inca si nici nu cred ca voi lua,-findca nu cred ca imi face placere!'' - esti sigura? cat de sigura? |
|
Mie mi-e ca irene e unu de 1.95 si 200 kg. Am pus-o
|
Sunt curios cum o sa decurga intalnirea voastra maine, daca tipa asta e chiar tipa si daca o sa se prezinte. Va astept cu relatari de la "locul faptei", dupa care o sa revin cu unele completari necesare.
|
Originally Posted by BeNnY:
|
|
numai dupa ce ma distrez putin cu 42-ul insulated si dintisorii din fata. |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
De curiozitate. Cati ani ai? |
Originally Posted by BeNnY:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:18. |