![]() |
mai zizi , eu am raspuns la o provocare ieftina ,care s-a vrut subtire, mess. mele sunt autocenzurate, au stelutele de rigoare din oficiu.
|
@ Emanuel:
de ce nu faci odata si odata sectiunea aia de asa-zis "Clasic"? cu atat mai mult cu cat sunt cateva sectiuni unde n-a mai scris nimeni de luni de zile sau mai scrie cate unul din an in paste... poate schimbi una din alea... la "Clasic" chiar ar veni cativa constant sa scrie, nu de alta, dar poate mai ridica ei putin nivelul forumului, care si asa e cum e... si nu e vorba ca vrea Ambrablu sau nu, vrea toata lumea dupa cum bine s-a vazut... daca vrea AB sa vorbeasca singur la "Iconoclast" despre cei 3-5 regizori care-i plac, sa fie sanatos... pe langa astia mai sunt o gramada despre care se poate vorbi, clasici sau nu, iconoclasti sau nu... in ceea ce ma priveste, nu ma intereseaza diferentierea "Clasic" - "Iconoclast"... pot sta foarte bine amandoua sub aceeasi umbrela... numai ca asta genereaza conflicte... sau poate ca voua va convin scandalurile astea de pe forum, cine stie... |
draga cherryblossom...
stiu ca nu-s eu emanuel ca sa-ti raspund, dar uita-te si tu mai sus, si ai sa vezi ca DA, forumul asta are ca highlight, micile injuraturi, si insulte, si se bazeaza pe faptul ca fiecare apara o opinie diferita... si asa se auto-genereaza certurile astea inutile... nu conteaza daca daca tema este iconoclast vs classic sau alta.. @nume... way to go brother... |
Draga nae...
stiu ca nu esti Emanuel ca sa-mi raspunzi, insa eu consider ca ne putem intelege si fara sa ne jignim, chiar daca avem pareri diferite... :) |
draga cherryblossom
si eu stiu ca merge sa te intelegi si fara injuraturi, si si eu sunt de parere ca nu este nevoie de o cearta ca sa-ti exprimi pozitia, dar dupa cate vezi, nu numai aici, ci si in general pe forum, cam toate 'discutiile' care au un inceput politicos, toate ajung la un punct in care se injura... si culmea este ca nu exista nici o persoana pe forum, care sa vrea sa schimbe ce se intampla... nu, fiecare ramana cu orgoliu personal, si nu s-a facut nimic. |
dragii mei,
de ce nu desfasurati voi aceste discutii in particular, exista mai multe variante, dupa cum bine stiti: pm, yahoo msg, mail... vreau sa pot citi in liniste doar posturi despre topicul pe care l-am deschis, pt ca nu pot sa pierd timpul inutil, doar sperand ca poate in urmatorul post discutia va reveni la topic. time is money, you know! |
All times are GMT +2. The time now is 04:13. |