![]() |
Originally Posted by nightsorrow:
Nu esti foarte destept... WoW este un joc de PC, genul MMORPG: massivly multiplayer online roleplaying game, dar trebuie sa fi un adevarat geniu ca sa vezi asta pe net sau intr-o revista, adica, ar trebui sa sti sa CITESTI :o Trebuie sa dai bani in fiecare luna ca sa joci WoW sau orice alt mmorpg. Nu mai vb aiurea. cerceteaza si tu macar detaliile de baza a unui joc inainte sa arunci cu vorbele... :sleep: |
Ma rog, eu cel putin asa am auzit de la prieteni ,gameri inraiti,si am crezut ca ma pot baza pe informatiile lor...Trebuia sa i fi raspuns tu lui Gaandalf,nu sa ma lasi pe mine,dar e greu sa raspunzi daca nu esti starnit de o postare idioata ,nu ? :D
|
Hmm...cine intreba de Terminator 3 jocul?? Oricum ii spun sa nu (NU) il bage ca strika shi 2 cduri shi spatiul cel mult pretiut de pe HDD.
Eu, lucrand la o sala de net va spun dor ce se joaca in sala cel mai des: -Diablo 2, care l-am vazut in fata ochilor toata vara (si nu ca m-am jucat);sunt unele momente cand se joaca NUMAI D2 toate cel 15 PC-uri.... -CS 1.5 , 1.6 si mai nou si CS source (vezi mai jos detalii) -NFSU -FIFA 2003/04 si de curand shi 2005 -Serious Sam -Doom 3 nu este deloc cautat: am avut doar un gamer in toata firea care l-a terminat in 2 zile CS Source este mult diferit de celelalte...dar principala modificare este imbunatatirea hartilor, detalii la maxim, super multe: -butoaie in care daca tragi se darama, gunoaie pe jos, cutii de bere, lazi etc... -imi place cand tragi cu gloante in perete ca sare praf asemanator cu realitatea. -sunete nu mai zic....superrrrrr -cere foarte multe resurse: pe un A.A. 1700+, 384 GF2mx@32 are 40-50FPS, iar pe AA 2200+, 256, Radeon9200pro64, tot atatea fps... -server de css: games2.gameszone.ro -TIP: scrieti in consola bot_add ;)) Stiu ca v-am plictisit shi numai 30% din cei ce vor vedea msg. o sa-l shi citeasca, dar daca aveti PC bune nu ratati CSS }{ |
Eu intrebasem de Terminator 3 : Redemption ...
dk tot le shtii asha bine... asta : http://www.lucasarts.com/ep3/ o sa iasa doar pe consola sau shi pe PC ? jocul e super din ce am vazut in prezentare ... |
Hell o - o ! Half Life 2 is out ! Nu cred ca va lasa reci un asa de mult asteptat joc... Ce ar fi de spus : grafica superba,story,la fel...cerinte :
1200 Mhz 256 mb RAM directx 7 si cica internet connection... http://www.gamespot.com/pc/action/ha...x_6113062.html |
Pentru orice caz, trag un upgrade mic :D
|
mda... si m-am jucat marele fasss de HL2 ... plictisitor, monoton, plat...cum vreti voi sa-i ziceti. Atmosfera ciu-ciu ... poveste stupida... doar grafica e de el (si cateva plimbari cu hovercraftu' si alte alea). Raman la Doom si la Heretic ;)
mda...si am jucat Vampire The Masquerade Bloodlines - pacat de nume. Jocul e slab. Nu se compara cu primul. Nu te atasezi de personaj...nu mai exista tranzitia de la om la vampir si jocul se desfasoara in prezent. Pacat...as fi vrut ceva MULT mai bun. |
am facut nishte nit-picking shi am dat peste:
http://www.gamershell.com/ - are tot ce vretzi ... sa shtitzi ... inclusiv patch-uri shi demo-uri ... |
E bunicel site-ul. Deobicei incerc sa dl demo-urile si patch-urile direct de la distribuitori/producatori, fiindca au bandwidth mai klumea si e mai putin aglomerat. Dar gamershell e a doua optiune. N-am chef de cozile de la fileplanet.
|
Eu mai mult il accesez sa vad kat de buna e grafica la jocuri. Prezentarile sunt super adevarate.
Exemplu: Kotor II shi Battle For Middle-Earth! |
Originally Posted by Gaandalf:
superficialule :P and in other news... da' de www.gamespot.com n-ati auzit? |
Nu pentru download-uri, da-s misto si ei. La fel ca IGN, care acopera mai mult teritoriu.
|
am vazut azi la stiri despre un joc care va revolutiona nu stiu ce prin grafica.....dar din cate am vazut nu pare asa de interesant.....am impresia ca era call of duty.
|
VampirE - The Masquerade - Bloodlines.
Acum l-am achizitionat... Real bloody :o |
Originally Posted by jackpot:
un rahat de joc :( pacat de el... putea fi ceva extraordinar... daca l-ai jucat pe primul o sa-ti dai seama la ce ma refer... |
Eu il joc doar de distractie, preferatele mele raman jocurile de strategie.
|
stiti voi Pirateria ... adevaru-i ca se fura
oare ma fac GURU cu mesaje de tip spam |
Prince Of Persia 2 knd apare ?
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Dar tot Half Life 2 le n trece pe toate...
|
All times are GMT +2. The time now is 21:23. |