Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   "Eu pentru cine votez?" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85344)

K's 26 Oct 2004 20:23

Originally Posted by Leonard:

nu esti la curent cu legile. presedintii se vor schimba la 5 ani de acum incolo, iar parlamentul la 4 ani.

Da, asa-i. Desi ma mira ca la schimbarea Constitutiei, anul trecut, nu s-a facut mare fuss pe tema asta- cum ar fi trebuit, avind in vedere contexul politic.

MinRep 26 Oct 2004 20:48

Originally Posted by Leonard:

Originally Posted by K's:

Originally Posted by MinRep:

very funny... fac 18 ani imediat dupa alegeri...

Da, pui, intelesem, dar ori votezi peste 4 ani ori peste 8. Peste 5 in nici un caz.

nu esti la curent cu legile. presedintii se vor schimba la 5 ani de acum incolo, iar parlamentul la 4 ani.

Sa mai zic ceva? Imi place cand am dreptate...

Jay 26 Oct 2004 21:00

Originally Posted by KORBEN:

cu stefan cel mare al lor si cu simpatiile pro-psd???????

Tin sa-ti reamintesc ca dupa locale Alianta PNL-PD detine cam 60 din Moldova... dar mai ales marile orase...
Apropos nu-s moldovean ....sa crezi ca m-ar fi deranjat...:)

@K's... m-as fi asteptat sa stii de noile prevederi constitutionale... :P ... :shock:

Jay 26 Oct 2004 21:28

"Traian Basescu, sustinator al caselor de toleranta si de acord cu casatoriile intre homosexuali"

Aici o sa piarda destul de multe voturi... castigand prea putine...

herbert 26 Oct 2004 22:11

mai Jay, nu multiplica, te rog, fraze scoase din context sau poate chiar aberatii. cert este ca matrosu' va castiga si are tzepe morale (nu e deloc violent cum zice) pentru toti. inclusiv pentru cei care tulbura apele electorale pe CineMagia...

Jay 26 Oct 2004 22:26

eh... context... a fost la MTV si a spus... http://www.adevarulonline.ro/index.j...icle_id=103024... in fine ai dreptate... nu am vrut sa fiu partinitor.. ci doar mi s-a parut amuzant... hai ca nu am sa mai fac asta... scuze...

K's 26 Oct 2004 22:55

Originally Posted by Jay:

@K's... m-as fi asteptat sa stii de noile prevederi constitutionale... :P ... :shock:

Stiam de ele, dar ma amuzase interventia lui minrep (de asta glumita venise instinctual :) )

herbert 26 Oct 2004 22:59

@jay,
o dovada in plus ca Basescu este democrat, sincron, desfundat la minte (si el chiar are minte!)
cineva se intreba cine va fi ministrul culturii sub presedintia lui Basescu.
mai multe - onorabile - candidaturi, intre care Adrian Cioroianu, remarcabil personaj... ceilalti - la fel... nu le dau numele.
spuneti DA si veti avea :D

Mala Portugal 26 Oct 2004 23:16

Originally Posted by herbert:

mai multe - onorabile - candidaturi, intre care Adrian Cioroianu, remarcabil personaj... ceilalti - la fel... nu le dau numele.
spuneti DA si veti avea :D

Asa e, remarcabil personaj, banuiesc ca l-au remarcat toate femeile :w00t: desi acu' a inceput sa faca fund de rinocer si burta de baron local.

herbert 26 Oct 2004 23:26

cand te "loveste" cel drag e foarte dureros :o :o :o

BeNnY 27 Oct 2004 15:48

Eu il votez pe Ambra Blu.

raptor 27 Oct 2004 18:33

Originally Posted by BeNnY:

Eu il votez pe Ambra Blu.

.sa nu-l votezi prea tare,ca poate il penetrezi.

.herber-ticu'le,da matale cum de nu votezi cu Becali?Uite,si tu esti filozof,si el la fel-iubitori de arta si adevar.

notorious 28 Oct 2004 11:25

o dovada in plus ca Basescu este democrat, sincron, desfundat la minte (si el chiar are minte!)

daca tu crezi ca basescu are minte, poate-ar trebui sa-ti desfunzi ignoranta. ma mir, pt ca tu chiar pari (pareai) baiat luminat. acum tind sa cred ca ce te apropie de basescu este pur & simplu o gura cat o sura.

basescu este un bashit.

raman in continuare fan al lui minrep care nu vrea sa se bage in kktul asta (he's too young for this shit!! :w00t: :w00t: )

herbert 28 Oct 2004 12:21

@notorious
faconda ta infantila nu poate fi depasita... stai linistit.

Ambra Blu 28 Oct 2004 12:57

Originally Posted by raptor:

.sa nu-l votezi prea tare,ca poate il penetrezi.

sau sa nu latri prea tare, ca poate ma musti de cur.

Ambra Blu 28 Oct 2004 13:00

Originally Posted by notorious:

raman in continuare fan al lui minrep care nu vrea sa se bage in kktul asta (he's too young for this shit!! :w00t: :w00t: )

Dimpotriva, cred ca minorul a calcat deja in fertilizator:

Originally Posted by MinRep:

Sunt de acord cu tine ca PNL-PD sunt ceata de... ma rog, ce ai zis tu. De asemenea, Basescu mi se pare TOTAL nepotrivit pentru functia de presedinte (sau prim-ministru, sau ministru sau whatever...). Pe de alta parte, n-as vota nici cu PSD, PRM, PNG, UDMR, FDGR (sau FDRG, FRDG, FRGD -?) etc. etc. etc. De Petre Roman si oricine ar candida din partea Aliantei PoPULAre nici nu mai zic... Singurul care mi se pare ca are stofa de presedinte este Ciuhandru, pe care si-asa nu-l voteaza mai nimeni...

E clar ca disputa finala se va da intre Basescu si Nastase... Nu-l simpatizez pe nici unul, nu ma convinge nici unul si, oricum, nu votez decat peste 5 ani (cand, vor castiga ceilalti, oricine va castiga acum!)

Amatorismul si infantilismul nu il caracterizeaza doar pe Leonard, cum gresit se temea acesta.

notorious 28 Oct 2004 13:46

faconda ta infantila nu poate fi depasita... stai linistit.

ce bine ca mi se confirma banuiala: gura mare confundata cu spirit ironic si idei valabile. la fel ca la marx. sincer, ce-am auzit despre basescu n-are cum sa vina de la un intelectual.

MinRep 28 Oct 2004 13:59

Originally Posted by Ambra Blu:

Dimpotriva, cred ca minorul a calcat deja in fertilizator:

Da, da macar am scapat de acuzatiile cum ca MinRep ar veni de la "Minority Report"...

Danny 28 Oct 2004 14:14

Este pentru a doua oara(prima 1996) dupa revolutie cand mass-media va influenta direct rezultatul alegerilor.

Eu sper sa nu. Pentru ca daca stam bine si ne uitam...avem asa:

Prima - Mitrea PSD Tv
Pro_st tv - Pro_psd tv din cauza datoriilor imense...
Antena 1 - Pur Tv (singura televiziune care ataca psd-ul inainte de alianta...)
TVR - ...
National TV - Fratii Micula...

and so on

Jay 28 Oct 2004 16:27

Originally Posted by Danny:

Este pentru a doua oara(prima 1996) dupa revolutie cand mass-media va influenta direct rezultatul alegerilor.

Eu sper sa nu. Pentru ca daca stam bine si ne uitam...avem asa:

Prima - Mitrea PSD Tv
Pro_st tv - Pro_psd tv din cauza datoriilor imense...
Antena 1 - Pur Tv (singura televiziune care ataca psd-ul inainte de alianta...)
TVR - PSD
National TV - Fratii Micula...

and so on

am adaugat.... oricum ma refeream la prestatiile live ale candidatilor in mare parte...

All times are GMT +2. The time now is 01:35.