![]() |
Originally Posted by Leonard:
|
Originally Posted by Leonard:
|
Originally Posted by KORBEN:
Tin sa-ti reamintesc ca dupa locale Alianta PNL-PD detine cam 60 din Moldova... dar mai ales marile orase... Apropos nu-s moldovean ....sa crezi ca m-ar fi deranjat...:) @K's... m-as fi asteptat sa stii de noile prevederi constitutionale... :P ... :shock: |
"Traian Basescu, sustinator al caselor de toleranta si de acord cu casatoriile intre homosexuali"
Aici o sa piarda destul de multe voturi... castigand prea putine... |
mai Jay, nu multiplica, te rog, fraze scoase din context sau poate chiar aberatii. cert este ca matrosu' va castiga si are tzepe morale (nu e deloc violent cum zice) pentru toti. inclusiv pentru cei care tulbura apele electorale pe CineMagia...
|
eh... context... a fost la MTV si a spus... http://www.adevarulonline.ro/index.j...icle_id=103024... in fine ai dreptate... nu am vrut sa fiu partinitor.. ci doar mi s-a parut amuzant... hai ca nu am sa mai fac asta... scuze...
|
Originally Posted by Jay:
|
@jay,
o dovada in plus ca Basescu este democrat, sincron, desfundat la minte (si el chiar are minte!) cineva se intreba cine va fi ministrul culturii sub presedintia lui Basescu. mai multe - onorabile - candidaturi, intre care Adrian Cioroianu, remarcabil personaj... ceilalti - la fel... nu le dau numele. spuneti DA si veti avea :D |
Originally Posted by herbert:
|
cand te "loveste" cel drag e foarte dureros :o :o :o
|
Eu il votez pe Ambra Blu.
|
Originally Posted by BeNnY:
.sa nu-l votezi prea tare,ca poate il penetrezi. .herber-ticu'le,da matale cum de nu votezi cu Becali?Uite,si tu esti filozof,si el la fel-iubitori de arta si adevar. |
daca tu crezi ca basescu are minte, poate-ar trebui sa-ti desfunzi ignoranta. ma mir, pt ca tu chiar pari (pareai) baiat luminat. acum tind sa cred ca ce te apropie de basescu este pur & simplu o gura cat o sura. basescu este un bashit. raman in continuare fan al lui minrep care nu vrea sa se bage in kktul asta (he's too young for this shit!! :w00t: :w00t: ) |
@notorious
faconda ta infantila nu poate fi depasita... stai linistit. |
Originally Posted by raptor:
sau sa nu latri prea tare, ca poate ma musti de cur. |
Originally Posted by notorious:
Dimpotriva, cred ca minorul a calcat deja in fertilizator:
Originally Posted by MinRep:
Amatorismul si infantilismul nu il caracterizeaza doar pe Leonard, cum gresit se temea acesta. |
ce bine ca mi se confirma banuiala: gura mare confundata cu spirit ironic si idei valabile. la fel ca la marx. sincer, ce-am auzit despre basescu n-are cum sa vina de la un intelectual. |
Originally Posted by Ambra Blu:
|
Originally Posted by Jay:
Eu sper sa nu. Pentru ca daca stam bine si ne uitam...avem asa: Prima - Mitrea PSD Tv Pro_st tv - Pro_psd tv din cauza datoriilor imense... Antena 1 - Pur Tv (singura televiziune care ataca psd-ul inainte de alianta...) TVR - ... National TV - Fratii Micula... and so on |
Originally Posted by Danny:
am adaugat.... oricum ma refeream la prestatiile live ale candidatilor in mare parte... |
All times are GMT +2. The time now is 01:35. |