![]() |
Tot filmul e o veriga slaba, ca sa nu mai vb. de prietena lui damon din film + bancul ei gretos spus in restaurant. Un cuplu de batrini ajunsi la nunta de aur. Hai sa ne indeplinim cate o dorinta dragule, una ascunsa . Sa-mi faci un blowjob draga! Ii face. Acum e randul tau(el catre sotie). Ea cu gura plina: saruta-ma !
|
si de ce ti s-a parut ridicola poanta respectiva?????
bancul e misto, chiar daca il stiam, tipa il spune misto in film (in bar, cu gura plina de cola la replica finala), chiar nu vad ridicolul din povestea asta :shock: |
Imi vine sa plang
:(( Imi vine sa plang , m-a luat nume cu 100 de mesaje!! :(( Cand mai ajung eu guru??
|
Amice , confirmi inca o data, daca mai era nevoie , ca esti IDIOT !
|
Lucru ridicol:
Orient Expres |
Originally Posted by nume:
Ai mirosit ca la tine ma refeream , nu? Ca altfel numai un ... (nu pot sa zic, sunt chiar prea tanar pentru asta) ar putea sa se certe si sa injure pe aici! Oricum daca nu ai reactionat asa pentru faptul ca te-ai simtit oarecum aratat cu degetul de catre mine! Chestia a fost ca majoritatea ce am scris aici pe forum am scris din plictiseala. Nu stiu daca am injurat pe cineva, am vorbit mai mult in gluma sau sa zic asa " la vrajeala" si din cate am vazut doar Herbert si-a dat seama de chestia asta! Iar chestia aia cu eu sa ajung Guru a fost tot vrajeala, ca sa vad ce ziceti. Cand m-am plictisit , nu am mai scris. Am avut la un moment dat si alte nickuri in afara de asta , cu care scriam diferit, "alter ego-uri". Cine stie poate inca mai am! In special m-a interesat reactia voastra si am facut-o pentru distractie! Dar cred ca postand cate 2 mesaje odata (la tine ma refer nume) zice multe despre tine. Cred ca la tine chiar asta este telul . Sa postezi cat mai mult! |
1000X IDIOTEN, BOULE ACOLO A FOST O EROARE DE LA BUTONUL TRIMITE, S-A MAI INTIMPLAT DE CATEVA ORI DAR LE-AM STERS PE CELE POSTATE DE 2 ORI ! ESTI STUPID DE-A DREPTUL. U ARE ON MY IGNORE LIST-PERMANENT.
|
bai albastrule, esti fenomenal... tu esti tampenia intruchipata! plictiseste-te naibii de forumul asta si migreaza pe un altul pe masura ta xs
|
Hehehe
Stiu , asta baieti si imi pare rau :P . Oricum , pentru unu de varsta mea (8 ani), trebuie sa recunoasteti ca am avut momentele mele 8) !
|
observ ca aceasta discutie devine ridicola
|
Macar asa, o sa fie ON-topic :D for once...
|
Mie mi se pare penibil in filme cand personajele inoata imbracate si incaltate distante lungi pe sub apa...
|
O chestie vazuta in f. multe filme:
Cand lampa de pe noptiera este rasturnata in timpul unei partide de sex (preferabil intr-o camera de hotel). Ultima data vazuta in Specii 3. |
Cadrul 2 dupa lampa picata pe jos (asta in filmele "cuminti"): a doua zi , dimineata placa de patefon care a ajuns la cap' si haraie enervant , adica s-a consumat "fapta". :D
|
scena de sex din episodul trecut la Sex & the City ... un tip o lovea pe Carrie cu capul de recamier ... teenage sex ...
|
Filmele de actiune in care 30 de indivizi trag pe langa eroul care alearga in camp deschis si toate gloantele il evita mai ceva c-an Matrix
|
shaun of the dead
|
Mie una din cele mai ridicole faze mi se pare cea din "Mai iute ca moartea", cand prin gaura lasata de glont in corpul unui om se putea vedea peisajul in partea cealalta...
|
pe cit de dese pe atit de penale sint fazele cind eroul este aplaudat de totzi oamenii de pe strada dupa ce il prinde pe raufacator. :sick: :sick: La fel se intimpla shi atunci cind cei doi eroi sfirshesc impreuna shi se saruta... vaiiii... te doare mintea cita prostime zace-n americanii ashtia :((
|
Loredana cântând "Ionel-Ionelule" si "Sanie cu zurgalai" en francais in Modigliani (2004), mega-polutia made in Buftea de care s-a facut atita tambalau la vremea filmarii c-am crezut co fi iesit ceva bun..când colo, un mare stift :hmm: ; regizorului acestui asa-zis film ar trebui sa i se ridice permisul de port-camerã..;
|
All times are GMT +2. The time now is 02:55. |