![]() |
Asta cu Parazitii si Vama Veche este o gaselnita pentru a aduce mai mult public in sala. Se pare, insa, ca nu a prea tinut... Urmeaza Cristi Puiu cu Monica Barladeanu :)
|
Nu e nici o vama veche (muzicaliceste, ca geografic e), ci sint triluri Nemos. Restu' dau culoare.
|
Nu stiu daca a observat cineva, dar la unul din cinamatogrefele de pe Bd. Elisabeta, pe afisul filmului troneaza mandru comentariul "SUPER COMEDIE" :D
|
Originally Posted by lynx:
Originally Posted by lynx:
|
1. Paraziþii - Milionari de weekend
2. Future Sound of Gutza - Euro-mix 3. Implant pentru refuz - Plastic (sneila rmx) 4. Nemos - Sytarya 5. Adrian Despot - The Irish Pub 6. Nemos - New trasflu 7. Adrian Despot - Spargerea 8. Nemos - One 2 one 9. Adrian Despot - Fabrica 10. E.M.I.L. - Fabrica de vise 11. Nemos - Oktober 12. Paraziþii - În focuri (rmx) 13. Adrian Despot - Drumul 14. Adrian Despot - Vova`s drujog 15. Adrian Despot - La plaja 16. Adrian Despot - Jeal 17. Coma - Culori 18. K-Gula - Imagineazã-þi nimic 19. Adrian Despot - Anticariatul 20. Adrian Despot - Statuia 21. Adrian Despot - IGP 22. Sensor vs George Vintilã - 5 minute 23. Adrian Despot - Oblomov 24. Viþa de vie - Gânduri |
Super mishto soundtrackul. Abia ashtept.
|
shi acest soundtrack knd va fi disponibil pe compact disc ? sau este deja ?
|
unde ruleaza acum filmul, pls help
stie cineva unde va rula saptamana viitoare (de pe 15), daca va rula... nu il mai gasesc in programul cinemagia, si as vrea sa-l vad.
thx |
nu stiu ce sa mai cred... unii il balacariti ingrozitor, altii spuneti ca 'mda, merge'
dupa titlurile insirate mai sus, coloana sonora pare a fi bestiala... in tudor chirila nu am pic de incredere, insa efectele de care vorbiti par a imi face cu ochiul... i'm fucking confused - merita 2 ore pierdute + 50'de mii beletu ? |
Nu, nu merita nici sa pierzi doua ore cand o sa apara la tv.
|
keyzer, nu merita , trust me! e kiar mai prost decat italiencele!
|
Daca a meritat Italinecele, merita si asta..... Oricum poate am fost eu prea entuziasmat ca m-am asteptat la altceva dar filmul e destul de prost..
|
thanks Egon & Jay, i trust your taste!
|
hai sa facem o conventie: sa NU mai dam recomandari !... decat oamenilor pe care-i stim, cu care impartasim gusturile si suntem cat de cat asigurati ca sunt interesati de ce le sugeram...
eu am o gramada de colegi ('profani', 'incuiati' daca pot spune asa) care ma intreaba mereu ce filme sa vada de pe o lista facuta la gramada. numai ca apoi sa-mi spuna ca nu le-a placut si sa ma injure... nu se merita!! |
In privinta asta sunt de acord cu Notorius! Si nu discutam acum daca tipii carora li se fac recomandari sunt sau nu incuiati, ci despre principiu: cel de a vedea un film pentru a-ti face o parere proprie. Personal, m-am dus la toate filmele romanesti. Unele mi-au placut, altele nu. Unele dintre parerile mele cu privire la un film sau altul difera de cele ale altor cinemagicieni, dar nu ma sfiiesc sa o spun. Dar o spun doar in cunostinta de cauza, adica dupa ce am vazut filmul!
|
I-am recomandat lui keyzer soze sa stea departe de MdW fiindca ll-am vazut interesat de Bergman, Pasolini & co . Daca l-am fi stiu amator de 'a doua cadere a constantinopolului' sau ' sexy harem ada-kaleh' ii dadeam unda verde mai rau ca detergentii inteligenti.
|
eh, ce kestie ar fi daca am reusi sa evitam toate filmele proaste!... ba chiar AVEM nevoie de filme proaste (chiar catastrofale, ca 'milionarii...') ca sa le putem aprecia cum trebuie pe cele bune!
la urma urmei, trebuie sa mai invatam si pe 'pelea' noastra. :shock: |
Please help :P
am postat si mai devreme, dar vad ca nu mi-a raspuns nimeni, probabil nimeni nu stie, dar chiar as vrea sa vad filmul asa ca o sa mai incerc odata..so, stie cineva unde va rula filmul saptamana viitoare? adica incepand cu 15 nov, sau macar daca mai ruleaza? sorry pentru repetare dar chiar as vrea sa stiu asta, si nu stiu unde sa ma interesez.
thx |
draga bad-comm, tot ce trebuie sa faci este sa cauti 'milionari de weekend' la pagina princpala cinemagia. acolo ai sa gasesti unde si cand ruleaza filmul in orice cinematograf din tara...
|
Originally Posted by notorious:
ce nu 'se merita'? ce te doare pe tine capul de recomandarile lui Egon sau ale Malei? poate ca eu si cu Egon avem gusturi (aproape) comune, si ne pisam amandoi pe milionarii astia de duminica... sau ti-e ciuda ca nu te-am intrebat pe tine? :P |
All times are GMT +2. The time now is 10:25. |