![]() |
Originally Posted by Nae:
HEIL HITLER ! Mah, io nu inteleg care e treaba cu filmul, n-am auzit de el. Ultima data am vazut ala de pe Tvr 1, cu Robert Carlyle in rolul lui Hitler, si mi s-a parut o semi-parodie, desi filmul se vroia serios. |
der untergang este un film, care incearca sa-l arate pe hitler ca om. vrea sa incerce sa-i faca un portret privat, lasand la o parte nebuniile politice, si ambitile lui megalomane, si dupa cum zic criticile de-acolo, chiar au reusit... cica actorul din rolul principal este genial.
cam atat stiu eu, si daca vreti sa stiiti mai multe, intrebti-l pe herbert. el stie, pentru ca l-a vazut... hai baieti, va rog eu mult sa lasam la o parte chestiile cu 'heil hitler' si asa, pentru ca si daca voi sunteti de parere ca puteti sa va exprimati opinia, totusi m-i se pare tare nepotrivit aici. nu o sa mai incerc sa va contrazic, pentrun ca oricum am vazut ca din 4 fani, numai unu' are o ideie fundata, asa ca si voi lasati-o mai moale. mersi... |
Mai, acuma nu trebuie sa exageram. Ca si in cazul lui Saddam, nu e bine sa stergi toate amintirile, pentru ca exsita sanse ca acel episod sa se repete. Trebuie sa tii minte trecutul si sa nu mai faci aceleasi greseli.
|
Usor usor, adevaratul Hitler incepe sa apara si nu imaginea de om care vrea sa cucereasca lumea si sa-i omoare pe toti si sa se inmulteasca rasa ariana, cum are lumea impresia.
Mai citesc si prin cartile romanesti "a fost omorat de mitraliera vrajmasa" ma cracanez de ras ce perceptie gresita are lumea asupra istoriei, gen:good guys, bad guys :lol: |
.da,da,hitler era de fapt un baiat finut, iubitor de arta, spalat pe buci si care scotea mina din buzunar atunci cind saluta demoazelele.
|
Just in case: filmu' e deja disponibil in diverse formate (avi,svcd,...) pe DC++, eDonkey, Overnet. Asta in caz ca diversi pasionati ar dori sa-l vada inainte sa se incinga in discutii prea fierbinti :P
|
All times are GMT +2. The time now is 11:59. |