![]() |
Ciclism time trial
1.T Hamilton 2.V Ekimov 3.B Julich |
ai noshtrii au mai participat la ceva dupa gimnastica ?
+ basketul ce program are nu shtitzi ... knd se mai joaca? ala masculin ma refer ... :D |
Acuma... pe TVR2
|
Originally Posted by Jay:
al 3lea sfert shi scorul cam mic .... cred k e cam prea "lejer" meciul. |
Mda... Pieter & Popov nici macar nu s-au calificat in semifinale la 50 m liber :(( . Pieter a avut al 17-lea timp ( 22.56 sec ), iar Popov al 18-lea ( 22.58 sec ).
|
Mie place meciul.... ce baga Italia...
Gaandalf sa te uiti si in seara asta la basket , am impresia ca joaca si USA. |
|
Peste vreo 2 ore si ceva... tot pe TVR2
|
Deja italienii se mananca cu spaniolii ... a inceput sa imi placa meciul... |
Mama .. ce si-o i-au americanii...
|
Ii mananca pe americani cu fulgi cu tot ... numai la 3 puncte. |
Razvan Florea - bronz olimpic. bravos constanteanule!
de data aceasta n-am mai scaldat-o, ci chiar am inotat :D |
Originally Posted by herbert:
Era sa fie argint cand l-au descalificat pe american :P . PS: ce ma bucur ca sunt asa multi constanteni in lotul olimpic... oameni valorosi constantenii astia :happy: |
Cu parere de rau pentru Oana Ban, am privit cum ne-au luat-o patru inainte. A fost pacat ca Dana nu a reusit sa mai forteze undeva o 101 miimi.
|
Oana Ban e preferata mea, go girl! Power to the little people!
Camelia Potec avea o voce extrem de ciudata dupa proba in care a castigat aurul asa ca nu prea am inteles ce zicea ea acolo din cauza rasului care ma coplesea. Mi-a placut de tipu' Suciu... pacat ca Urzica nu mai e ce era acum 4 ani. *sau cel putin nu mi se pare* |
|
Bv noua! Suntem pe locul 9 ca echipa - sau cel putin aseara eram... Cu medaliile pe care le vom mai lua si asta seara al gimnastica poate pana in final vom repeta performanta de la ultima olimpiada si intram in primii 15... ;)
|
Aur ... CAtalina Ponor
Argint ... Nicoleta Sofronie finala.. gimnastica sol.... |
Bravo,fetelor! La barna Catalina Ponor - Aur, Alexandra Eremia - Bronz, la Sol Catalina Ponor - Aur & Dana Sofronie - Argint! Constantza RULZ!!! :happy:
|
da super tari fetele :D, da ce parere ati avut de finala de la bara baieti!? cum au putut sa-i dea lui Nemov numa 9.725, si lui Paul Hamm 9.812 (adik c exercitiu a avut Nemov si c exercitiu a avut Hamm si numai pt coborare :huh: ) reactia salii pe cat de inedita pe atat de potrivita :x io is foarte indignat!
|
All times are GMT +2. The time now is 13:32. |