![]() |
Am retinut sfaturile.
Multumim. |
Ambra Blu spune foarte bine ce spune.
Moderatori si Admini, ati spus ca o sa faceti revista dupa ce scrie aici. Aveti ce face si acum La Munca Tovarasi! (desi, tre. sa munciti pt. asta :o, CAN YOU HANDLE IT?!?!) Astept cu nerabdare nr. urmatoare sa vad daca s-au facut modificari. Succes... |
Originally Posted by BeNnY:
Pentru ca Emanuel Lazarescu a scris acel articol! Acelea sunt date biografice, si sunt pentru publicul larg. De unde vroiai sa scriu? Am copilarit eu cu Clooney? Sau trebuia sa inventez? Articolul este scris de mine, pe baza informatiilor de pe imdb! Nicidecum nu este copiat cuvant cu cuvant de pe imdb. Te rog nu mai deforma adevarul. |
Inca o chestie de revista:
Defectul asta a existat de la primul numar si m-a FRUSTRAT. La unele articole, o pagina e cu scris, frumos si simplu, iar CELALTA pagina e cu o reclama MARE si urata. E atat de enervant sa vezi un articol langa o reclama amre si urata. Poate puteti sa le grupati in asa fel incat sa nu pice articol-reclama. Sau nu mai bagati reclame. Sau faceti articole de 2 pag ca sa nu fie nevoie sa umpleti o pag cu reclame. That is all.... |
fara sa ma uit pe imdb tocma la george clooney care ma irita, deci sarind peste problema spinoasa a paternitatii articolului, as remarca
NU MA INTERESEAZA NASTEREA SI COPILARIA INDIVIDULUI CAT DESPRE FILMOGRAFIA INDIVIDULUI O POT LUA DE PE IMDB SAU POATE FI INGHESUITA INTR-O CASUTA PE UN SFERT DE PAGINA daca tot nu se merge pe originalitate in ce priveste scriitura as aprecia cateva citate din interviuri (cuvintele celui prezentat) si pareri ale vrunor critici (si nu numai bune) dsp persoana ar fi si mai simplu si mai "cinstit" in alta ordine de idei am citit inyterviurile alexandrei m paun si raman la parerea ca dinamizeaza DAR 1 sunt scrise cam scolareste dar asta nu e deranjant 2 extrem de penibil e baiatu lu saizescu care e atat de cretin ca se plange de sunet cand filmu lui e prost jucat si are un final de rahat ....................... m-ar tenta sa scriu la revista astept propuneri decente |
Si eu zic sa scrie KORBEN.
|
Sustin propunerea lui Ambra Blue si il propun si pe el sa scrie 8)
|
Scrie el, dar, cum zice cintecul: sint vorbele lui prea mari pentru capetele lor prea mici.
|
Originally Posted by KORBEN:
Need i say more? Serios, nu vi se pare ca ar imbunatati cu mult revista o chestie de genul asta? Neplicticoasa, asa? gj KorbenZORZ |
Eu propun sa-l bagam pe Gaandalf la cronica de film 8)
|
Originally Posted by keyzer soze:
|
@ambrablu
ce surpriza totala 10x pt nominalizare @beny&ogto stiu k e greu sa t abtii knd apare inamiku social nr 1 (in kzu vostru gandalf) da diskutia e dstul d serioasa kat sa merite oareshce subtilitate asa ca dak gandalf are cva impotriv mea s-o zik dak nu sunt sigur ca gasiti voi un alt topik in kre sa va razboiti (si, da, imi dau seama ca dschid un posibil nou front pt europa d est si ceilalti cruciati pt o gramatik korekta da sunt BEAT) roll with it si, btw gasesc k revista e o chestie dstul d serioasa |
eu zic sa-i dam o sansa lui korben... pana la urma, cat de tare poate s-o dea in bara ?
|
mda...generozitate din parte lui notorius
observ, dar nu interpretez pt ca sunt total scarbit de universal soldier 2 |
Dap, daca ar scrie Korben cred ca as reusi si eu sa citesc un articol cap coada :)
K presedinte! |
Dupa lupte seculare... am facut rost de Adobe Reader (il stersesem din greseala), si am reusit sa descarc ultimile nr. din revista.
E dezolant de proasta. Faptul ca se distribuie gratuit nu e o scuza. Interviurile nu depasesc, din pacate, nivelul unei discutii la o bere. Mini portretele regizorilor, actorilor au niste stangacii de exprimare hilare. Amatorismul zambeste dintr-un colt intunecos. Singurele lucruri bune sunt caricaturile lui Raptor si iconoclastul. 80 % e reclama. |
Da, chestia cu reclamele o condamn ºi eu. Adicã Proptiki (ºi celelalte nume pe care nu pot sã mi le amintesc) nu poate sã-ºi facã propria broºurã cu noutãþile apãrute? Trebuie sã împînzeascã o revistã care se vrea a fi de FILM? Înþeleg cã sunt în joc mulþi bani dar nici chiar aºa bãtaie de joc. Ar putea fi prezentate noutãþile DVD & video pe cel mult o paginã, ca o listã de titluri apãrute, eventual cu o adresã de web unde se pot gãsi detalii. Ar fi mai mult decît suficient.
|
@leonard
cinemagia ESTE brosurica lui proptiki asa stau lucrurile |
Originally Posted by nume:
Sa-i zici asta si lui Alice Future. |
Originally Posted by Ambra Blu:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:50. |