![]() |
Mihai Bendeac
forum.teatrul.ro
Nu, acolo subiectele in general de Sergiu Cazan :happy: |
De fapt... aduceti toti fanii Bendeac... aici pe forumul asta, sa posteze pe pagina asta... Nu de alta, dar sa ne mai amuzam si noi.
|
Originally Posted by Semaca:
Nici mie... dar acum am facut-o si am descoperit niste chestii chiar interesante :lol: . Deci multumesc Mihai Bendeac pt ca ne-ai "iluminat" 8) |
Originally Posted by Pinky:
:D :D 8) |
Mihai Bendeac
Jay, nu ar fi frumos din partea mea fata de Sergiu Cazan sa ii fur "clientii". Nu e fair-play. Cine doreste intra si pe acest subiect. :)
|
Intrebare pt.Mihai.Mishule,am fost socat sa te gasesc la categoria star. ;) Asa-i cand ai fane...Dar ca sa vad daca ti-ai pastrat ratiunea intacta:exista vreun star adevarat in Romania?Si daca da,cine e?Te salut.Poate banuiesti cine sunt.
|
Ce faceai miercuri seara la "Motoare"?... :?
|
De unde stii ca am fost La Motoare? :P :shock:
|
Mihai Bendeac
Chiar, as avea si eu o intrebare, e aces "La Motoare", nu e prima oara cand aud. Florinelule, eu una cred ca stiu cine esti, daca din intamplare esti Florin Piersic Jr. nu-ti fie frica si scrie-ne. Daca nu, oricum esti binevenit.
|
Mihai Bendeac
L-ati vazut sambata trecuta pe Bendeac la Balul de Sambata...Vara! ? Talkshow pe tema Mioritei, reusit!
|
Pe ce post?O sa mai fie?"La motoare" este un fel de LAPTARIE de vara,sus pe acoperisul Nationalului.E super-ok.Cea mai misto si mai mare terasa. :w00t:
|
Sa nu stii ce e "La Motoare". Vai vai...cata incultura...
|
Mihai Bendeac
Pe TVR1. Asta s-a intamplat sambata trecuta la ora 8 seara.
Sambata asta a fost show-ul intreg cu Stefan Banica Jr., sincer, mult mai bun, decat sapt trecuta cand a aparut in prim plan Geanina Corondan. :shock: Bendeac a aparut intr-un scheci sapt trecuta. |
Si cum a fost?Pe Banica il stiu.Chiar am stat de vorba cu el.E un tip super ok...
|
so what? a nu stii asa ceva nu e o incultura; sa nu stii anii de domnie ai lui Stefan cel Mare sau cand a inceput rev industriala in Europa e o incultura,ok?
P.S. watch your mouth, ca de data asta imi scot si gherutele, am zis ca nu intotdeauna sunt o persoana amabila, cum am fost atunci cand ne-a 'ironizat" Bendeac :hmm: |
A fost super, a aparut si Emilia Popescu, chiar mi-a placut.
Chiar l-ai cunoscut? Cu ce ocazie? (nota autorului-vedeti ca deviem de la subiect, totusi raspunde-mi) |
Avand in vedere faptul ca in Laptarie/La Motoare au loc a gramada de evenimente culturale...eu zic ca e vorba de incultura. :P
|
Am stat sa iau niste autografe dupa "A douasprezecea noapte"(intr-una din cele n-spe mii de dati cand am fost) si am schimbat cateva vorbe si cu el si cu Tudor Chirila si cu...mai multi. :P
|
am o scuza, domeniul meu de activitate e cu totul altul, dar nu treb sa dau explicatii nimanui, right?
Nu suport sa fiu ingradita, sau incoltita, am replica pt orice sau aproape orice, si nu e nevoie sa ai o parere buna despre mine. Nu-ti convine, e treaba ta, am tot dreptul sa pun o intrebare,nu? Perioada comunista demult a apus, dar tu inca traiesti in ea. :hmm: Sincer, nu prea am timp de iesit prin oras la canfenele despre cultura, asta nu inseamna ca nu sunt citita, crede-ma, provin dintr-o familie de intelectuali de vreo 5 generatii, asa ca nu as fi avut nici o cale de scapare, nu ca ar fi o corvoada, chiar place. Nu ma provoca sa iti spun mai multe despre mine ca nu e ok intr-un forum. :x P.S. iar deviati de la subiect. Autorul se supara :sick: Nu o sa mai raspund la astfel de provocari, i'll just ignor them |
Originally Posted by isteata:
Draga, eu nu ti-am cerut sa-mi spui despre tine nimic. Desi inteligenta este din cate stiu considerata ereditara, la tine se pare ca s-a pierdut pe drum, cate un pic, pic, pic...de la o generatie la alta. Mai bine reveniti la subiect... :sick: |
All times are GMT +2. The time now is 00:02. |