![]() |
Contul ala de Twitter al lui ALS smells like fake. I actually like Twitter. Asa tin legatura cu multe persoane pe care mi-ar fi imposibil sa le prind pe messenger, plus ii mai citesc si pe unii who make my day, precum Ebert, Kelly Oxford sau Shitmydadsays :)).
Quote:
Not yet ;). |
OK, atunci sa dezvalui sursa:
Dilema Veche, in numarul de azi publica linkul cu twitterul lui ALS, iar semnatarul este Marius Chivu. Deci NU e nici un fake ;) Exista un fake aparut mai de mult, nu stiu cum ii zice, dar cel de mai sus e the real thing. |
Daca tot veni vorba, cred ca asta e mult mai interesant decat Twitter-ul sau:
http://agenda.liternet.ro/articol/11...eo-Serban.html |
Weird....ma indoiam ca ar fi el, fiindca profilul lui mi se pare chiar....boring :|. Poate ca nu e el obisnuit sa se limiteze la 140 caractere/Tweet, dar daca i-as da follow as face-o din simpatie, nu din interes. Mai degraba credeam ca ALS e cel despre care spunea el ca ar fi fake :)).
|
Bäi, IAR creati topicuri despre nimicuri? :-&
Sä-l mute cineva la Cafenea, aläturi de alea gen "the what the heck topic" sau "hai sa numaram din unun unu panla coispe mi". |
Care IAR, ca asta e vechi de 6 ani :P? Doar am reincalzit ciorba, atata tot.
|
Originally Posted by Pitbull:
Adica criticul de film e un nimic? Pai nu esti si tu ... un critic de film? |
nu, pur si simplu userul pitbull nu suporta sa se vbeasca dspr mine pe forumul LUI...
intr-adevar, contul 'alsbyals' este al meu, in timp ce celalalt, 'leoserban' (veki de cel putin un an) e fake. am incercat sa semnalez onor dl twitter k acela nu e al meu & sa faca ceva in sensul asta, dar nu s-a intimplat nimic. am inteles k multe persoane publice, de la basescu la mircea badea trecind prin simona senzual - la noi - si de la obama la sarkozy trecind prin gwyneth paltrow - la ei - au conturi false de twitter, asa k m-am lasat pagubas, facing the fatality (:| mie-mi pare rau k marius chivu l-a recomandat in dv, it was not meant to be. nu caut 'followers', nici 'retele', nici nu tin sa intru in vreo 'comunitate' online; pur & simplu este vba dspr o 'jucarie' noua care-mi permite sa fac ceea ce am visat dintotdeauna: cronici de 140 semne B-) (de fapt, nu fac decit sa comprim cronici deja existente & sa le traduc in engl) ps cit dspr parerea unora k acel cont fake era 'mai al meu'... what can i say: shit happens - & i'm not responsible when it's (s)hitting the fan :D |
Fleosc-Marito cu egocentrismul (ca de obicei).
Mä refeream la un alt "nimic", mult mai relevant - si mai on-topic. Ce rost are sä bati apa-n piuä la nesfârsit despre caracterul profesionist sau hobbyist al criticii de film? Subiectul e oricum margial, dar, mä rog, hai sä zicem... S-a spus ce era de spus, acum mai continuäm dacä avem argumente noi, n-o frecäm asa pân-la loc comanda. |
q.e.d.
cum s-a intimplat si cu alte ocazii, orice referire la als are darul de a stirni proasta dispozitie a maretzului user pitbull... ;) as intreba totusi - in acest caz concret - in ce calitate pune pumnul in gura celor care au kef sa discute: este un topic creat de 'pinky' (care, deci, nu crek e 'pitbull'!?) & moderat de gloria & stefando! a bon entendeur ps 2 interviuri care dau un eventual raspuns la intrebarea topicului: http://www.catavencu.ro/alex_leo_ser...ana-13376.html http://revistacultura.ro/blog/2010/0...mat-revolutia/ (atentie: sint 3 episoade!) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Mă întrebam acum dacă voi apuca ziua în care cel puţin unul dintre voi (cel de-al doilea fiind Pitbull) să ajungă la performanţa ca cel mult o dată pe săptămână să nu mai înţepe pe nimeni (sau pe celălalt). Poate că jobul ăsta în care, de ani buni aţi devenit specialişti ar trebui omologat, ceva; poate că ar trebui să vă plătească cineva (eu în niciun caz!!), altminteri păcat de energia consumată şi de timpul pierdut. |
All times are GMT +2. The time now is 09:46. |