Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Posters Reborn (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84774)

iepurilah 16 Jun 2004 08:16

Originally Posted by LadyEowyn:

pretty pppppplease .... do it 4 me ...

oofff....desi nu vreau sa ma cert cu astia iar, ti-am zis ca i :love: you, asa ca o sa mai bag unu', probabil mai pe seara....so, stay tuned! :P[/quote]

LadyEowyin 16 Jun 2004 08:17

Originally Posted by TLD:

Benny cam sari in sus repede de la o vreme.. Cei cu tine ai ascultat prea mult ombladon si ti-a dat de ai sarit in sus ca michi maus?! Ai sa o lasam mai moale.. Nu de alte da conflictele deschise pe forum ocupa spatiu degeaba pe serveru cinemagia.. Yo zic sa citesti mai mult pt capacitate ca al anu p vremea asta... ;)
P.S: Sper ca nu o sa incepem acuma sa ne floodam pe nspemii de pagini ca n-am chef! ;)

Inca odata TLD te intreb: De ce nu mai intrii pe forum ? Nu te-am vazut decat in poze dar la stilul asta pe care il ai deja mi-e dor de tine. :D

LadyEowyin 16 Jun 2004 08:18

Originally Posted by iepurilah:

Originally Posted by LadyEowyn:

pretty pppppplease .... do it 4 me ...

oofff....desi nu vreau sa ma cert cu astia iar, ti-am zis ca i :love: you, asa ca o sa mai bag unu', probabil mai pe seara....so, stay tuned! :P

[/quote]
i'm flirting with my PC already. Pe seara! 8)

TLD 16 Jun 2004 08:22

Originally Posted by LadyEowyin:

Benny cam sari in sus repede de la o vreme.. Cei cu tine ai ascultat prea mult ombladon si ti-a dat de ai sarit in sus ca michi maus?! Ai sa o lasam mai moale.. Nu de alte da conflictele deschise pe forum ocupa spatiu degeaba pe serveru cinemagia.. Yo zic sa citesti mai mult pt capacitate ca al anu p vremea asta... ;)
P.S: Sper ca nu o sa incepem acuma sa ne floodam pe nspemii de pagini ca n-am chef! ;)

Inca odata TLD te intreb: De ce nu mai intrii pe forum ? Nu te-am vazut decat in poze dar la stilul asta pe care il ai deja mi-e dor de tine. :D

Bored of the forum sau cum era... Ce sa mai vad discutii despre filmu : Cine se mai cearta azi pe cinemagia? sau Cum mai revad eu niste injuraturi frumoase si stilizate.... Stai calma nu am parasit definitiv forumu.. Dak vrei sa ma vezi v-am zis la mare la vara o sa fiu pe acolo! Tin sa mai vb cu mr. Gandalf si toti constantenii! ;)

LadyEowyin 16 Jun 2004 08:25

Bored of the forum sau cum era... Ce sa mai vad discutii despre filmu : Cine se mai cearta azi pe cinemagia? sau Cum mai revad eu niste injuraturi frumoase si stilizate.... Stai calma nu am parasit definitiv forumu.. Dak vrei sa ma vezi v-am zis la mare la vara o sa fiu pe acolo! Tin sa mai vb cu mr. Gandalf si toti constantenii! ;)

ne vedem la FESTIVARA! :lol: Pe cand veniti ca vreau sa merg la niste concerte in germania in vara asta ? Asa ca ziceti si voi pe forum dinainte da?

TLD 16 Jun 2004 08:27

Originally Posted by LadyEowyin:

ne vedem la FESTIVARA! :lol: Pe cand veniti ca vreau sa merg la niste concerte in germania in vara asta ? Asa ca ziceti si voi pe forum dinainte da?

Pai eu o sa fiu ep la mare in perioada 26 iulie - 1 august.. asta sigur... Da ai sa nu mai vb off-topic ca sare michi maus asta al forumului pe noi... Si de al 2 pagini de cearta ajungem al 20! Mai vb pe privat - ca e mai shic! :P

BeNnY 16 Jun 2004 10:32

Sar in sus ca am si de ce. Facand abstractie de ultimele 5 mesaje total off-topic iti sugerez sa nu mai vorbesti tu asa cu mine ca pot si eu sa vorbesc la fel cu tine. Cu respect (deocamdata)

Nightwane 16 Jun 2004 10:39

Originally Posted by BeNnY:

Sar in sus ca am si de ce. Facand abstractie de ultimele 5 mesaje total off-topic iti sugerez sa nu mai vorbesti tu asa cu mine ca pot si eu sa vorbesc la fel cu tine. Cu respect (deocamdata)

ei na poftim educatzie...s-au emancipat puradeii...

BeNnY 16 Jun 2004 11:03

Puradeii?!?!?!? :x
Asta chiar ca a fost low.

emanuel 16 Jun 2004 11:24

O singura injuratura, si inchid topicul!
Si vorbesc serios!

BeNnY 16 Jun 2004 11:36

Te rog sa-l inchizi.

Galadriel_queen 16 Jun 2004 11:40

Gata, gata... Nu-l suparati pe Emanuel! Unde mai sunt posterele? Nu va mai suparati unii pe altii asa. Am trecut cu totii de perioada gradinitei. Asa e si in viata. Nu ma credeti, mai iesiti pe afara... sunt multi care te injura (in fata sau pe la spate), si asa e si aici. Trebuie sa ne conformam. Asta este impresia pe care fiecare ati creat-o celuilalt si e vina voastra. Fara certuri pe topicul asta plz. Stiti pe ce topic sa va certati. Acolo sunteti bine-veniti. :lol:

sciende 16 Jun 2004 11:56

Se deviaza rau de la subiect!

Am si eu niste poze de aratat. Nu sunt postere pentru filme, sunt coperti de album. Sper sa va placa. Click aici

All times are GMT +2. The time now is 01:58.