![]() |
Originally Posted by LadyEowyn:
|
Originally Posted by TLD:
|
Originally Posted by iepurilah:
i'm flirting with my PC already. Pe seara! 8) |
Originally Posted by LadyEowyin:
Bored of the forum sau cum era... Ce sa mai vad discutii despre filmu : Cine se mai cearta azi pe cinemagia? sau Cum mai revad eu niste injuraturi frumoase si stilizate.... Stai calma nu am parasit definitiv forumu.. Dak vrei sa ma vezi v-am zis la mare la vara o sa fiu pe acolo! Tin sa mai vb cu mr. Gandalf si toti constantenii! ;) |
|
Originally Posted by LadyEowyin:
Pai eu o sa fiu ep la mare in perioada 26 iulie - 1 august.. asta sigur... Da ai sa nu mai vb off-topic ca sare michi maus asta al forumului pe noi... Si de al 2 pagini de cearta ajungem al 20! Mai vb pe privat - ca e mai shic! :P |
Sar in sus ca am si de ce. Facand abstractie de ultimele 5 mesaje total off-topic iti sugerez sa nu mai vorbesti tu asa cu mine ca pot si eu sa vorbesc la fel cu tine. Cu respect (deocamdata) |
Originally Posted by BeNnY:
ei na poftim educatzie...s-au emancipat puradeii... |
Puradeii?!?!?!? :x
Asta chiar ca a fost low. |
O singura injuratura, si inchid topicul!
Si vorbesc serios! |
Te rog sa-l inchizi.
|
Gata, gata... Nu-l suparati pe Emanuel! Unde mai sunt posterele? Nu va mai suparati unii pe altii asa. Am trecut cu totii de perioada gradinitei. Asa e si in viata. Nu ma credeti, mai iesiti pe afara... sunt multi care te injura (in fata sau pe la spate), si asa e si aici. Trebuie sa ne conformam. Asta este impresia pe care fiecare ati creat-o celuilalt si e vina voastra. Fara certuri pe topicul asta plz. Stiti pe ce topic sa va certati. Acolo sunteti bine-veniti. :lol:
|
Se deviaza rau de la subiect!
Am si eu niste poze de aratat. Nu sunt postere pentru filme, sunt coperti de album. Sper sa va placa. Click aici
|
All times are GMT +2. The time now is 01:58. |