![]() |
Am auzit zilele astea ca o sa iasa filmul : Wimbledon.
Rolurile principale : Kirsten Dunst si Paul Bettany. Sper sa fie filmul atat de romantic pe cat se asteapta. Pe Kisten Dunst (Crazy/Beautiful) o adaug alaturi de celelalte actrite mai tinere care reprezinta pt. mine o prezenta adorabila in filme: Alison Lohman (Matchstick Men, White Oleander) si Scarlett Johansson (Lost in Translation). |
Kirsten Dunst parca nu mai e asa dulce ca in Interviu cu vampirul. Parca s-a mai si ingrasat (cel putin in Eternal Sunshine). Alison Lohman imi place si mie (n-am vazut-o decat in White Oleander si in Big Fish)
|
De cand cu Spiderman nici mie nu imi mai place Kirsten Dunst
In stilul ei imi plac Scarlett Johansson si (poate) Claire Danes |
sa inteleg ca pe nimeni nu intereseaza "Bowling 4 columbine"sau "Elephant"??eu acum de abia ashtept premiera HP3 .. :happy: one more day...shi cam atat...luna iulie nu se anuntza(cel putin pt mine )una bogata in filme care merita sa fie vazute..... :? noroc cu cinemateca romana..
|
Pai in iulie ar fi Ladykillers, Hellboy & Spiderman2... la astea ma duc.
|
Se intrezareste un nou film Jim Jarmusch (pt cei care nu stiu, tipul care a regizat Ghost Dog) starring Bill Murray. It could be big! Totusi cred ca sansele ca Bill Murray sa primeasca un oscar sunt destul de mici cum regizori ca Jim Jarmusch nu sunt apreciati de academie :hmm: Se anunta a fi un film interesant... We'll just have to wait & see.
|
Hellboy-Eroul scapat din Infern? :(( :sick: Asa o sa fie titlul?
|
Da. Toate titlurile care apar la sectiunea in curand de pe site-ul nostru sunt aprobate si sunt cele cu care filmele vor aparea pe ecrane.
|
Originally Posted by ArsDeViu:
|
la spiderman cred ca ma voi duce la cinema
|
SpiderMan2:Omul Paianjen se intoarce din nou. :w00t:
|
|
Au renuntat la "The Amazing..." demult, acela a fost doar un titlul provizoriu.
Va fi doar Spider-Man 2 iar la noi Omul-Paianjen 2. |
Pacat era totusin klumea sa se cheme SpiderMan2:Omul Paianjen se intoarce din nou, sau Omul Paianjen se intoarce pentru a 2-a oara :lol:
|
Asta chiar ca e un titlu jalnic... |
Originally Posted by BeNnY:
Da` ce e asha de jalnic la el? :huh: |
Asa imi suna mie :(
|
Dar de ce nu se poate pastra numele Hellboy, pur si simplu?!? Ce naiba... :x :sick: :x
|
Originally Posted by ogto:
De data asta sunt de acord cu ogto |
Ar putea fi considerat un nume propriu...
|
All times are GMT +2. The time now is 02:07. |