Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Actorii cei mai ..... infecti si pe care nu-i inghiteti (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84639)

iepurilah 16 Jun 2004 00:30

Si ca sa revenim la ideea topicului.....eu nu o suport pe Julia Roberts...mi se pare atat de falsa :sick:

Leonard 16 Jun 2004 01:11

Originally Posted by Galadriel_queen:

Kenneth Branagh e un englez imbecil... Dar ce ar fi sa se faca un topic cu cei mai detestati regizori? eu l-as vota pe Columbus

cine e Columbus?!?! n-am auzit de regizorul asta.

LadyEowyin 16 Jun 2004 07:02

Originally Posted by Leonard:

Originally Posted by Galadriel_queen:

Kenneth Branagh e un englez imbecil... Dar ce ar fi sa se faca un topic cu cei mai detestati regizori? eu l-as vota pe Columbus

cine e Columbus?!?! n-am auzit de regizorul asta.

Chris Columbus - Harry potter 1,2

corinka 16 Jun 2004 13:21

1. Julia Roberts
2. Julia Roberts
3. Sylvester Stalone
4. Thalia (poate intra si ea la categoria actrite?)
5. Demi Moore
6. Julia Roberts
7. Bruce Lee
8. Jean-Claude Van Damme
8. Arnold Schwarzennegger (ca actor e cam slabut, dar pare baiat simpatic)
10. Julia Roberts

Galadriel_queen 16 Jun 2004 13:34

Originally Posted by corinka:

1. Julia Roberts
2. Julia Roberts
6. Julia Roberts
10. Julia Roberts

Dap... e o actrita lamentabil de slaba. Totusi americanii au numit-o una din cele mai bune actrite de la HOLYWOOD.

sciende 16 Jun 2004 13:42

Am vazut la inceput ca foarte multa lume nu putea sa suporte pe Jean Claude, Stalonne, Arnold. Pai, mai, voi cati ani aveti? Eu am 20 si stiu ca toti eram fascinati pe vremea aia de filmele "cu batai". Ca mi-am adus aminte si de Bruce Lee. Este adevarat ca acum, daca am revedea acele filme, le-am considera comedii. Dar tre sa avem cat de cat o mica doza de respect pentru ele. Cand am inceput eu sa ma uit la filme...am mai prins si Rocky 1, 2, 3, 4, 5...n. Chiar erau filme care te tineau atent. Spre deosebire de multe din ziua de azi care te plictisesc.

Jay 16 Jun 2004 21:19

Mai de graba Rambo decat Rocky

Sm�agol-Gollum 16 Jun 2004 22:00

rambo este cel mai infect personaj (shi stalone cel mai infect actor)

Jay 16 Jun 2004 22:14

Mda ... esti pe aproape dar (am sa repet) mi-a placut in Copland

iepurilah 17 Jun 2004 02:30

Originally Posted by sciende:

Am vazut la inceput ca foarte multa lume nu putea sa suporte pe Jean Claude, Stalonne, Arnold. Pai, mai, voi cati ani aveti? Eu am 20 si stiu ca toti eram fascinati pe vremea aia de filmele "cu batai". Ca mi-am adus aminte si de Bruce Lee.

Pai da mah, da' au crescut toti si s-au maturizat! :hmm:
110 % ai dreptate....Am si acum caseta cu Soldat Universal si Terminator 2, pe care le-am vazut de nush cate ori, si si acum imi mai place sa ma mai uit la ele.
Nu zic ca filmele in care au jucat mai sus numitii sunt capodopere, dar nu cred ca atunci cand erati mici va uitati la Parfum de Femeie, Nasul sau Taxi!

P.S: Filmele cu Bruce Lee nu mi-au placut niciodata!

Jay 17 Jun 2004 02:39

Eu am vazut Nasul cand eram mic.... :D

daniken 17 Jun 2004 03:13

eX...

eXista, actori mediocri si chiar foarte slabi, antipatici si totusi ii vedem in filme, lumea ii aclama, au reusit sa faca cariera, bani, isi traiesc viata din plin, si putin le pasa de ce gandesc altii despre ei. ca sunt mediocri, chiar foarte slabi si antipatici si totusi eX... :love: NOBODY IS PERFECT
dan I ken! ; ) grey

iepurilah 17 Jun 2004 04:41

Originally Posted by Jay:

Eu am vazut Nasul cand eram mic.... :D

si ai inteles ceva? :P :P Ca si eu am vazut inceputul la Tacerea Mieilor( ca dup-aia m-au trimis ai mei la culcare) si n-am inteles nimic

Jay 17 Jun 2004 22:27

O yeah.... Trebuia sa intru si eu in Mafia, aveam planuri mari. Ma gandeam sa-mi fac o mafie pe la mine pe la bloc, dar nu prea aveam autoritate.... Mama ce pumni in cap mi-am luat. Oricum mi-a placut....

iepurilah 17 Jun 2004 22:33

Originally Posted by Jay:

O yeah.... Trebuia sa intru si eu in Mafia, aveam planuri mari. Ma gandeam sa-mi fac o mafie pe la mine pe la bloc, dar nu prea aveam autoritate.... Mama ce pumni in cap mi-am luat. Oricum mi-a placut....

:lol: :lol: :lol: :lol:
Da' sa stii ca nicidata nu e prea tarziu! :D o punem de-o Cinemagia Nostra? :D

Jay 17 Jun 2004 22:36

Bine, dar eu sunt Pacino

iepurilah 17 Jun 2004 22:45

damn...eu vroiam sa fiu Pacino :((

KORBEN 18 Jun 2004 13:09

elijah wood
ben afflek
tom cruise
di caprio

Pinky 19 Jun 2004 17:03

Vin Diesel
Jennifer Lopez
Sarah Michelle Gellar
Tori Spelling
Rowan Atkinson
Billy Bob Thornton

iepurilah 19 Jun 2004 18:15

Originally Posted by Pinky:

Rowan Atkinson

Cum sa spui mah ca ti-e antipatic Mr. Bean? :(( :hmm:

All times are GMT +2. The time now is 06:32.