![]() |
sonique- alive
|
rita pavone
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Stimate domnule Alex Leo Serban, mi-amintesc vag de acest film vãzut acum vreo 10 ani la Rai 1 sau Rai 2, nu mai stiu exact. Paremi-se cã era un film muzical, cam cum sînt majoritatea filmelor cu ea. |
Knnabis, melodia de la seinfeld e green day - "good riddance (time of your life)"
|
a aparut shi in spitalul de urgenta la un moment dat piesa
atunci am auzit-o prima oara shi ziua urm am chiulit se la shcoala sa vad episodul in reluare :) one of my favourite songs... |
ambra blu: ba da, am google, dar nu am reusit sa gasesc nici acolo, nici pe iqads ce melodii sunt in anumite reclame, daca ai tu, sau altcineva o solutie mai buna de cautare, please share!
ma intereseaza reclama de la Samsung E800; bucatele din reclama sunt si pe site-ul samsung, pentru mai multe indicii. |
eu intreb, eu raspund...
melodia e dance by human hasn't been released yet :sad: |
Nah... raspunde-mi si mie... reclama la BAXI centrale termice de apartament :huh:
|
Originally Posted by Fraesia:
mersi mult ur a life saver... :P |
Originally Posted by capitain:
dar la c eva trebuie sa va umpleti playlisturile cu tot felul de rahaturi |
daca imi place cum suna o melodie dintr-o reclama pentru mine nu-i "rahat"
|
nu ma refer la piesele per se ci la faptul cum sariti ca niste snobi ce piesa ce piesa. colectionarilor.
|
Originally Posted by Jay:
|
cine canta in reclama aia de la B.U.?
|
Stie cineva cum se cheama melodia din reclama Romtelecom in care sunt cei doi pe role in parc si se "joaca" cu un fular ??? Multumesc apreciat
|
Caut 3 melodii:
1. Cea din reclama cu Cinematograful la Orange. 2. Cea din mall cu tipa, tipu si mobilu la Connex 3. Cea din reclama Logan. Apreciez orice ajutor. |
Originally Posted by ogto:
Da niste detalii (versuri) pentru restu', mi se par cunoscute, dar nu imi amintesc titlurile. |
Originally Posted by ogto:
Reamonn - Supergirl |
ora 23.40......misto sincronizare... :D
|
Cine canta :
1) Reclama de la romtelecom : " will be together .... " 2) Reclama de la orange ( atunci cand il trezeshte pe ala cu creasta aia din pat ) : Nu shtiu nimik din ea ;) 3) Reclama de la cafeaua elite : " I`ll do anything for you ... " Ms. Mult |
Haidetzi mai ? Ce sa intamplat. Nimeni nu shtie cine canta ?? Sau nu mai e nimeni pe forum ???
|
All times are GMT +2. The time now is 16:03. |