![]() |
Imi pare rau dom'le pt.tine!
Lasa ca ai timp !Poate vine prin Romania Uma si iese ceva!Sau nu-ti place gagica? Legat de viata ta,ma mira faptul ca o povestetsti cu atata nonsalanta!Daca poti,bravo tie! 8) 8) 8) |
Hmm... azi e ziua ei de nastere... 29 ani! Incredibil as putea spune, la felul in care arata :o . Deci la multi ani & cat mai multe roluri bune!
|
Originally Posted by Pinky:
well....happy birthday!! :happy: |
Originally Posted by Pinky:
Eu ii dadeam 24-25 |
1. E o acrita foarte buna (si frumoasa 8) )
2.Ma bucur ca are o relatie stabila. Daca il iubeste pe cel care pe care l-a ales inseamna ca e fericita cu el. Asta conteaza la urma urmei! P.S. Mie mi se pare ca e un tip simpatic |
Stuard Townsend e foarte simpatic & dragut si chiar mi se pare ca se potrivesc.
|
Ai dreptate se potrivesc de minune :love:
|
o femeie superba
Este o femeie superba, rolul din Monster dovedeste ca este si o actita foarte buna.
|
actrita buna
stuart nu e chiar asa de rau jennifer aniston shi mie mi se pare urata shi afectata |
Ii buna bre... si la suflet si la toate.
A urcat rapid in topul preferintelor. La multi ani...cu intarziere. Sper sa isi dea seama ca i-am urat "LA MULTI ANI". Daca nu s-o anuntati bine? |
Gata mah, lasa-ti-o pe Charlize in pace ca e ocupata, tre sa-si mai castige si ia rolurile prin filme. Imi pare rau ca e in aceeasi zodie cu mine, si ... la 29 de ani cum vroiai sa arate ? Ca la 40 ?
|
Ati vazut cat de schimbata era Charlize in Monstru? Faptul ca a acceptat sa joace un alt fel de rol, nu unul de ”tipa frumoasa si sexy” dupa cum i s-ar fi potrivit, spune ca este o actrita foarte buna. Iar pentru un actor schimbarea de registru este un lucru foarte important, ca daca o tinea numai cu roluri de ”frumuseti” pe la 40 de ani i se cam rupea filmu. Asa, a demonstrat ca se descurca si in pielea unui personaj ciudat.
|
Re: Charlize Theron
Originally Posted by Cristache:
1. Cel mai bun rol din viata ei a fost in Monster, iar acolo numai sexy nu era. 2. Jumatate din actorii scrisi de tine nu sunt asa de hot ( Joaquin Phoenix -Buza Fripta, Al Pacino - Marfa Perisata, Gary Sinise - Arata ca bunicamiu , Tobey Maguire - Tocilarul) . Nu stiu cu cine se intalneste, dar daca mai e cu avocatul ala cu care a fost la premiile oscar e super ok. |
Originally Posted by lollipop:
oh no!! she's good! yesss precioussss! |
A jucat frumos in Sweet November(desi nu mi-a placut filmul, am indragit rolul ei), The Cider House Rules si Devil's Advocate fiind alte 2 filme care merita mentionate. Din pacate n-am prins Monster inca.
Totusi, cariera ei nu exceleaza prin nimic, o ajuta foarte mult frumusetea, insa nu este o actrita exceptionala. De discutat sunt si rolurile care le accepta(desi cred ca aici este mai mult de vina impresarul ei). O cariera ca oricare alta, cu ceva mai multe plusuri decat minusuri, saltata de o frumusete iesita din comun in opinia mea. Un rol in care nu mi-a placut deloc este cel din The Astronaut's Wife, unde nu a fost deloc convingatoare, probabil din cauza scenariului si felului in care atmosfera filmului(caracterizata de suspans) trebuia intretinuta. Nu mi-a placut, pentru mine a fost o mare dezamagire. |
Tocmai am terminat de vazut Monster, un film in care Charlize Theron depaseste cu mult orice rol anterior. Bravo ei, a reusit ce putine actrite frumoase reusesc, sa aiba curajul sa renunte la frumusete si sa incerce sa impresioneze prin felul in care isi duc la capat rolul. Bine, foarte bine jucat!
|
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
|
pentru Charlize, desigur :D
|
Sincer,nu ma intereseaza barbatul din viata ei.Ma cam oftic ce-i drept ca nu-s io ala.Nu ma deranja sa fiu si io asa de urat,dar sa am o femeie ca Charlize.Iar ca actrita,e destul de buna ,dar nu se numara printre preferatele mele.
Adevaru-i ca Monster m-a tinut atent pe tot parcursul nu numai ca e ea buna,dar a jucat excelent si rolul i s-a potrivit neasteptat de bine |
Charlize Theron o actrita care nu m-a cam impresionat.Am vazut ca s-a sarutat cu unu la Oscare parca.doar pentru ca a luat Oscarul pentru Monster asta nu inseamna ca e o actrita buna.Mie nu-mi place cum joaca.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:59. |