![]() |
Eu mi-am baut mintile de dimineata pana seara!
Si a meritat! :lol: :lol: :lol: |
Ce aveti toti cu bautura peste bautura.....................lasati-o mai moale mai
Uite de exemplu eu nu beau de loc hac (scuzati) :P :D |
asa oamenilor....beti...beti pana cadeti pe jos....
|
Bem cat mai putem!Cand o sa fim terminati,ne lasam de sportu'asta!
8) 8) 8) |
Originally Posted by patraulea:
dupa ce o sa fiti terminati....va odihniti.....shi apoi iar beti!! :D |
Bem.Bem,Bem pana ne curatam!
Urmeaza o bauta de 1 iunie,pt.nostalgici! 8) 8) 8) |
|
shi apoi urmeaza 15 iunie (terminarea scolii) :P :D |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Eh... atunci e cu totul altceva! Atunci poate poate o sa beau si eu ceva |
Originally Posted by BeNnY:
cum poate? bea frate, ca e bun pt organism!! :P |
Neaparat trebuie sa bei ceva pt.a se obisnui organismul!Sa nu te trezesti dupa aia direct in coma alcooooooooooooolicaaaaaaaaaaaa!Trebuie sa ai antrenament!
:lol: :lol: :lol: |
da' numa sa nu beti numai bere....ca dupa aia sunteti mahmuri vreo cateva zile...
|
Nu neaparat. Te doare capul doar daca bei bere nasoala. Ia bea tu Carlsberg s.ai sa vezi ca nu ai nimic a doua zi.
|
Nu-mi place berea :shock:
|
Originally Posted by ArsDeViu:
Cam burghez,dom'le!Bucegi nu ebuna?Intr-adevar,daca bei mai multa,te-ai curatat!Te dor toate alea dupa aia! |
|
Originally Posted by Gaandalf:
...and probably the most expensive.... :( |
In Romania cred ca 1 Mai a devenit o zi ca oricare alta, adica plina de petreceri. Ce pana corbului: 3 zile de Pasti, 3 zile de Craciun, 2 zile de Revelion, ziua de nastere, ziua de nume (sfant), ziua Europei (ca tot e moda), ziua Romaniei, ziua Unirii, 23 august, ziua Americii, saptamana coanelor (1-8 martie), Sfintii importanti (Gheorghe, Maria mare, Maria mica, Maria si mai mica etc.), ziua mortilor, ziua tineretului, ziua copilului, saptamana adolescentilor, ziua de lupta impotriva Sidei, ziua de lupta impotriva cancerului, Ziua in care am aderat la NATO.
Daca mai pun la socoteala week-endurile care incep deja de Vineri dimineatza si se termina Luni pe la pranz, + vacantzele si concediile + zilele in care e prea cald sau prea multa zapada. Nu ma mai mir de ce merg toate prost in Romania ! Nu ca eu as fi un obsedat de munca. 1 Mai a fost, pentru mine, ca pana acum. Nimic extraordinar. |
Originally Posted by Cristache:
"Only If You Choose To ..." I choose to have fun and do my best at it & for 7 years in a role i succeed! inca una de la taticu' Morpheus : FREE YOUR MIND! |
Originally Posted by Gaandalf:
Acum esti chiar rau ! Vrei sa-ti spun ce am facut de 1 Mai. O sa-ti spun ce am facut, am fost la un picnic in familie pentru ca a fost ziua lu' mama. Imagineaza-ti vreo 30 de rude, mai mult sau mai putin apropiate, vorbind toata ziua despre batranete, supozitoare cu glicerina si alifie pentru varice. Si mai imagineaza-ti un parinte care se roaga de tine 3 zile sa participi si tu la asa ceva si sa inceapa sa planga si sa zica, ca 30 de ani pe vremea lui Ceasca isi rata ziua de nastere pentru ca se ducea la parada si ce se mai organiza atunci, si ca macar acum sa-si serbeze ziua de nastere cu toate rudele la un loc. Acum sper ca intelegi de ce am tacut cu 1 Mai. Pentru ca nu e un subiect cu care sa ma dau mare. Altfel spus, mie nu prea imi plac petrecerile speciale cum sunt cele de 1 mai sau altele. Dar daca vreau sa ma distrez trebuie neaparat sa fiu intr-un bar care are program de streaptese. Dezavantajul unei copilarii nefericite, gen Baiatul cu Apa Rece numai ca pe mine m-a crescut bunica, + perioada liceului cand eu eram impartit intre munca si betii crunte. Adica n'aveam timp de petreceri si legat prietenii de lunga durata. |
All times are GMT +2. The time now is 14:53. |