Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   CineMagia 1 MAI (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84387)

patraulea 05 May 2004 20:01

Eu mi-am baut mintile de dimineata pana seara!
Si a meritat!
:lol: :lol: :lol:

WraIth 05 May 2004 21:05

Ce aveti toti cu bautura peste bautura.....................lasati-o mai moale mai
Uite de exemplu eu nu beau de loc hac (scuzati) :P :D

Sm�agol-Gollum 05 May 2004 21:33

asa oamenilor....beti...beti pana cadeti pe jos....

patraulea 06 May 2004 13:06

Bem cat mai putem!Cand o sa fim terminati,ne lasam de sportu'asta!
8) 8) 8)

Sm�agol-Gollum 06 May 2004 21:29

Originally Posted by patraulea:

Bem cat mai putem!Cand o sa fim terminati,ne lasam de sportu'asta!
8) 8) 8)

dupa ce o sa fiti terminati....va odihniti.....shi apoi iar beti!! :D

patraulea 08 May 2004 13:08

Bem.Bem,Bem pana ne curatam!
Urmeaza o bauta de 1 iunie,pt.nostalgici!
8) 8) 8)

Gaandalf 08 May 2004 16:12

Eu mi-am baut mintile de dimineata pana seara!
Si a meritat!

my kindah man ... :D nota 10!

Sm�agol-Gollum 08 May 2004 22:11

8) 8) 8)

shi apoi urmeaza 15 iunie (terminarea scolii) :P :D

BeNnY 08 May 2004 22:12

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

8) 8) 8)

shi apoi urmeaza 15 iunie (terminarea scolii) :P :D

Eh... atunci e cu totul altceva! Atunci poate poate o sa beau si eu ceva

Sm�agol-Gollum 08 May 2004 22:16

Originally Posted by BeNnY:

poate poate o sa beau si eu ceva

cum poate? bea frate, ca e bun pt organism!! :P

patraulea 09 May 2004 10:21

Neaparat trebuie sa bei ceva pt.a se obisnui organismul!Sa nu te trezesti dupa aia direct in coma alcooooooooooooolicaaaaaaaaaaaa!Trebuie sa ai antrenament!

Sm�agol-Gollum 09 May 2004 21:56

da' numa sa nu beti numai bere....ca dupa aia sunteti mahmuri vreo cateva zile...

ArsDeViu 09 May 2004 22:28

Nu neaparat. Te doare capul doar daca bei bere nasoala. Ia bea tu Carlsberg s.ai sa vezi ca nu ai nimic a doua zi.

BeNnY 09 May 2004 22:41

Nu-mi place berea :shock:

patraulea 10 May 2004 11:57

Originally Posted by ArsDeViu:

Nu neaparat. Te doare capul doar daca bei bere nasoala. Ia bea tu Carlsberg s.ai sa vezi ca nu ai nimic a doua zi.

Cam burghez,dom'le!Bucegi nu ebuna?Intr-adevar,daca bei mai multa,te-ai curatat!Te dor toate alea dupa aia!

Gaandalf 10 May 2004 13:55

Cam burghez,dom'le!Bucegi nu ebuna?Intr-adevar,daca bei mai multa,te-ai curatat!Te dor toate alea dupa aia!

Tre sa respectzi sanatatea. Carlsberg Is Probably The Best Beer In The World! :D

Sm�agol-Gollum 10 May 2004 22:05

Originally Posted by Gaandalf:

Tre sa respectzi sanatatea. Carlsberg Is Probably The Best Beer In The World! :D

...and probably the most expensive.... :(

Cristache 11 May 2004 01:31

In Romania cred ca 1 Mai a devenit o zi ca oricare alta, adica plina de petreceri. Ce pana corbului: 3 zile de Pasti, 3 zile de Craciun, 2 zile de Revelion, ziua de nastere, ziua de nume (sfant), ziua Europei (ca tot e moda), ziua Romaniei, ziua Unirii, 23 august, ziua Americii, saptamana coanelor (1-8 martie), Sfintii importanti (Gheorghe, Maria mare, Maria mica, Maria si mai mica etc.), ziua mortilor, ziua tineretului, ziua copilului, saptamana adolescentilor, ziua de lupta impotriva Sidei, ziua de lupta impotriva cancerului, Ziua in care am aderat la NATO.
Daca mai pun la socoteala week-endurile care incep deja de Vineri dimineatza si se termina Luni pe la pranz, + vacantzele si concediile + zilele in care e prea cald sau prea multa zapada.

Nu ma mai mir de ce merg toate prost in Romania ! Nu ca eu as fi un obsedat de munca.

1 Mai a fost, pentru mine, ca pana acum. Nimic extraordinar.

Gaandalf 11 May 2004 09:28

Originally Posted by Cristache:

lasa-ma sa citez din Matrix :
"Only If You Choose To ..."
I choose to have fun and do my best at it & for 7 years in a role i succeed!
inca una de la taticu' Morpheus :
FREE YOUR MIND!

Cristache 11 May 2004 10:53

Originally Posted by Gaandalf:

Originally Posted by Cristache:

lasa-ma sa citez din Matrix :
"Only If You Choose To ..."
I choose to have fun and do my best at it & for 7 years in a role i succeed!
inca una de la taticu' Morpheus :
FREE YOUR MIND!

Acum esti chiar rau ! Vrei sa-ti spun ce am facut de 1 Mai. O sa-ti spun ce am facut, am fost la un picnic in familie pentru ca a fost ziua lu' mama. Imagineaza-ti vreo 30 de rude, mai mult sau mai putin apropiate, vorbind toata ziua despre batranete, supozitoare cu glicerina si alifie pentru varice.
Si mai imagineaza-ti un parinte care se roaga de tine 3 zile sa participi si tu la asa ceva si sa inceapa sa planga si sa zica, ca 30 de ani pe vremea lui Ceasca isi rata ziua de nastere pentru ca se ducea la parada si ce se mai organiza atunci, si ca macar acum sa-si serbeze ziua de nastere cu toate rudele la un loc.

Acum sper ca intelegi de ce am tacut cu 1 Mai. Pentru ca nu e un subiect cu care sa ma dau mare.

Altfel spus, mie nu prea imi plac petrecerile speciale cum sunt cele de 1 mai sau altele. Dar daca vreau sa ma distrez trebuie neaparat sa fiu intr-un bar care are program de streaptese.

Dezavantajul unei copilarii nefericite, gen Baiatul cu Apa Rece numai ca pe mine m-a crescut bunica, + perioada liceului cand eu eram impartit intre munca si betii crunte. Adica n'aveam timp de petreceri si legat prietenii de lunga durata.

All times are GMT +2. The time now is 14:53.