![]() |
ei, nici kiar asha.....
poate pe la 10 de exemplu....In locul unui sitcom..... |
la bloc ar trebui ras din principiu (cred ca as prefera muzica populara, in locul acestui sit-com :o - nu merita numit asa...)
|
asta ziceam si eu.....
|
Si mie imi place Marca Inregistrata :) Misto emisiunea... La Bloc este cea mai jalnica productie romaneasca ...
|
Originally Posted by BeNnY:
In comparatie cu ce da pe prima ...............nush ce porcarii de "comedii" cica.......asta inca ii buna Ce prostii sunt alea........hate them :x |
daca la bloc este prostie atunci ce parere aveti despre Rosane (parca asa se scrie)-ala de pe prima :o
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Da ala nu-i productie romaneasca................ziceam de alea serialele alea doua cu "ticniti din anto" shi nush care cu nishte copii bleah:x |
productie romaneasca sau nu tot este o mare prostie!!!
prima tv sucks!!!!!! pro tv rulz!!!! |
Roseanne e de 2000 de ori mai bun de cat La Bloc. E misto Roseanne |
aici trebuie sa te contrazic!! roseanne este o mare mare prostie!! este un film patetic!! nu merita nici cea mai mica atentie
|
Roseanne e un serial. Daca tu nu prinzi glumele e problema ta... e unul din sitcom-urile BUNE.
|
FILM??? Roseanne FILM? Nici tu nu poti face diferenta dintre un FILM si un SERIAL??? Roseanne e SERIAL nu FILM!!!! Trebuie sa tinem niste cursuri... |
pai roseanne nu este un FILM serial?
am uitat sa scriu mai sus cuv "serial"!! dar tot este un film |
Ok, sa zicem...
|
Ne iei cu tampenii d-astea?! Vrei sa spui ca tu spui "Eu o sa ma uit la FILMUL SERIAL Friends" nu? Bineinteles ca daca ai zis film noi am inteles film! NU?! Si justificarea ta mi se pare un mare cacat |
Originally Posted by BeNnY:
shi logica ta mi se pare de kkt. las-o balta!! |
Va-ti cam abatut de la subiect...................sau stai era vreun subiect?! :roll:
A da.....de la porcarii de seriale ati ajuns la fist fight naughty naughty :-? |
mda. ma rog, toata lumea se ia la hartza pe aici. Marfa de marfa...:)
|
Ati vazut vreodata emisiunea aia de pe prima........... Monica? :roll:
|
eu nu, cel putin... babilonia dar cu o alta prezentatoare....
|
All times are GMT +2. The time now is 22:04. |