Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Anime & Manga (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84245)

Nightwane 10 Apr 2004 20:08

Originally Posted by ogto:

Originally Posted by Nightwane:

Originally Posted by ogto:

Metropolis ESTE considerat un film foarte bun de animatie! Ebert i-a dat 4 stele si are 7.3 pe IMDB, ceea ce nu e putin lucru, iar eu l-am vazut si zic ca isi merita laudele... Dar ma rog, fiecare cu gusturile lui. Nu te condamn ca nu iti place filmul... :D

whatever...7.3...hmm..cele ale lui Miyazaki au peste 8 in general :D

Nu toate...

doar am zis "in general"...

Leonard Pyron 10 Apr 2004 22:33

Iar au aparut gunoaiele astea pe site ? anime si manga - materii pentru handicapatzi...

ogto 11 Apr 2004 18:59

Originally Posted by Leonard Pyron:

Iar au aparut gunoaiele astea pe site ? anime si manga - materii pentru handicapatzi...

Anime, Manga... You judge too easily my dear Pyron...

Cine stie de unde am luat replica asta? :D

Ambra Blu 12 Apr 2004 08:41

Nu stiu de unde ai luat-o, da' subscriu si eu la parerea lui Pyron: anime si manga sint pentru baieti si fetite carora de-abia le-a dat tuleiele.

Leonard Pyron 12 Apr 2004 21:07

Originally Posted by Ambra Blu:

... carora de-abia le-a dat tuleiele.

in zona pubiana

K's 13 Apr 2004 00:15

Originally Posted by Leonard Pyron:

Originally Posted by Ambra Blu:

... carora de-abia le-a dat tuleiele.

in zona pubiana

...si nu numai...

Leonard Pyron 13 Apr 2004 23:04

Ahaaaaaa, v-am prins, vrajitoarelor, avem si fete cu mustatza....

Ilila 14 Apr 2004 12:24

Sa intrerupem sarcasmul lui L.P. ... propun sa puna fiecare (fan :wink: ) cite o poza cu personajul care-l indrageste (fireste din ANIME!)
Honda Tohru

blitz43 14 Apr 2004 16:00

Originally Posted by Ilila:

Sa intrerupem sarcasmul lui L.P. ... propun sa puna fiecare (fan :wink: ) cite o poza cu personajul care-l indrageste (fireste din ANIME!)
Honda Tohru

bah, parca ar fi sandy bell....... :o

bah ce memorie am...... :lol:

Ilila 14 Apr 2004 17:28

Originally Posted by blitz43:

bah, parca ar fi sandy bell....... :o

bah ce memorie am...... :lol:

Nu e Sandy Bell :D e un personaj (de fapt, personajul principal) din Fruits Basket... e singurul anime care am inceput sa-l vad!

PS. Caut :) in neant Gravitation!

Leonard Pyron 15 Apr 2004 10:21

Ba e chiar Sandy Bell, are dreptate !

Ilila 15 Apr 2004 13:15

Sandy Bell esti tu! :lol:

ugly 15 Apr 2004 15:26

what about Akira ?

Leonard Pyron 17 Apr 2004 12:01

Originally Posted by Ilila:

Sandy Bell esti tu! :lol:

Ilie, sa ti-o bag eu tie...

Sandi bell

Ilila 17 Apr 2004 14:24

ai dreptate, e sandy bell

Gaandalf 17 Apr 2004 16:20

Charlize ia rolul lui AEON FLUX ...

Leonard Pyron 17 Apr 2004 16:50

stiam eu ca te pot convinge prin forta logicii. Important e sa ai argumente puternice...

mangaboy 12 May 2004 15:11

heyy! vad ca stie ceva lume cu ce se manca manga si anime,asa ca am infiintat un fan-club anime,manga,hentai,dbz ...adresa: www.dbz-ro.com ,acolo gasiti fani anime,manga,hentai,dbz si orice gen anime

bogdanu' 06 Oct 2004 14:19

Problema cu anime-urile in Romania este ca majoritatea celor bune nu pot fi difuzate la televizor deoarece contin scene de violenta (sange care sare in toate partile, capete si maini taiate, etc) sau nuditate. Asta implica imediat cenzura CNA-ului si nu ar mai avea calificativul de audienta generala, deci nu le-ar mai fi permis copiilor sa le vada. Ori copii sunt principala piata pentru anime-uri, desi subiectele tratate in unele din ele sunt dincolo de intelegerea lor.

Ceea ce mai ramane sunt Sandy Bell-uri, Dragon Ball-uri Sailor Moon-uri si Pokemon-uri, care nu sunt definitorii pentru genul anime.

Iar o piata pentru anime-uri pe DVD subtitrate in limba romana, nu cred ca exista. Ar fi prea scumpe iar parintii nu si le-ar permite, oricat de mult si-ar iubi copii. Trist dar adevarat.

raptor 06 Oct 2004 21:04

omule...ai o problema...probabil traiesti cu impresia ca genul "anime" prezinta o oarecare valoare artistica.fals...este ceea ce se numeste kitsch in toata regula.

All times are GMT +2. The time now is 11:49.