![]() |
Originally Posted by ogto:
doar am zis "in general"... |
Iar au aparut gunoaiele astea pe site ? anime si manga - materii pentru handicapatzi...
|
Originally Posted by Leonard Pyron:
Anime, Manga... You judge too easily my dear Pyron... Cine stie de unde am luat replica asta? :D |
Nu stiu de unde ai luat-o, da' subscriu si eu la parerea lui Pyron: anime si manga sint pentru baieti si fetite carora de-abia le-a dat tuleiele.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
in zona pubiana |
Originally Posted by Leonard Pyron:
...si nu numai... |
Ahaaaaaa, v-am prins, vrajitoarelor, avem si fete cu mustatza....
|
Sa intrerupem sarcasmul lui L.P. ... propun sa puna fiecare (fan :wink: ) cite o poza cu personajul care-l indrageste (fireste din ANIME!)
Honda Tohru |
Originally Posted by Ilila:
bah, parca ar fi sandy bell....... :o bah ce memorie am...... :lol: |
Originally Posted by blitz43:
Nu e Sandy Bell :D e un personaj (de fapt, personajul principal) din Fruits Basket... e singurul anime care am inceput sa-l vad! PS. Caut :) in neant Gravitation! |
Ba e chiar Sandy Bell, are dreptate !
|
Sandy Bell esti tu! :lol:
|
what about Akira ?
|
Originally Posted by Ilila:
Ilie, sa ti-o bag eu tie... Sandi bell |
ai dreptate, e sandy bell
|
Charlize ia rolul lui AEON FLUX ...
|
stiam eu ca te pot convinge prin forta logicii. Important e sa ai argumente puternice...
|
heyy! vad ca stie ceva lume cu ce se manca manga si anime,asa ca am infiintat un fan-club anime,manga,hentai,dbz ...adresa: www.dbz-ro.com ,acolo gasiti fani anime,manga,hentai,dbz si orice gen anime
|
Problema cu anime-urile in Romania este ca majoritatea celor bune nu pot fi difuzate la televizor deoarece contin scene de violenta (sange care sare in toate partile, capete si maini taiate, etc) sau nuditate. Asta implica imediat cenzura CNA-ului si nu ar mai avea calificativul de audienta generala, deci nu le-ar mai fi permis copiilor sa le vada. Ori copii sunt principala piata pentru anime-uri, desi subiectele tratate in unele din ele sunt dincolo de intelegerea lor.
Ceea ce mai ramane sunt Sandy Bell-uri, Dragon Ball-uri Sailor Moon-uri si Pokemon-uri, care nu sunt definitorii pentru genul anime. Iar o piata pentru anime-uri pe DVD subtitrate in limba romana, nu cred ca exista. Ar fi prea scumpe iar parintii nu si le-ar permite, oricat de mult si-ar iubi copii. Trist dar adevarat. |
omule...ai o problema...probabil traiesti cu impresia ca genul "anime" prezinta o oarecare valoare artistica.fals...este ceea ce se numeste kitsch in toata regula.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:49. |