Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Vise (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84241)

WraIth 13 Apr 2004 11:55

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

am avut acum cateva zile 3 vise paralele!!! :o :o :o

despre ce???details

Sm�agol-Gollum 13 Apr 2004 12:05

nu mai stiu despre ce erau vorba!!

K's 16 Apr 2004 17:32

daca visez ca un vierme mananca un mar, integral, ce inseamna???? :lol:

ogto 16 Apr 2004 20:51

Inseamna ca esti un nebun irecuperabil si ca in orice clipa poti lua o mitraliera and start shooting people...

Ambra Blu 17 Apr 2004 08:07

Iar eu am visat intr-o noapte ca afara era un cimp si era zi si cind m-am trezit, ce sa vezi, chiar era zi.

K's 17 Apr 2004 15:43

Originally Posted by Ambra Blu:

Iar eu am visat intr-o noapte ca afara era un cimp si era zi si cind m-am trezit, ce sa vezi, chiar era zi.

...si campu'???

viermele care mananca marul nu ma face killer.

zizi 17 Apr 2004 15:57

Originally Posted by K's:

eu zic sa-ncetezi cu obsesiile astea perverse...nu tzi-ar fi rushine asa putzin?

K's 17 Apr 2004 15:59

Originally Posted by zizi:

eu zic sa-ncetezi cu obsesiile astea perverse...nu tzi-ar fi rushine asa putzin?

nu

zizi 17 Apr 2004 16:08

Originally Posted by zizi:

nu

nu?

Sm�agol-Gollum 17 Apr 2004 16:08

u little pervert hobbit lover

K's 17 Apr 2004 16:17

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

u little pervert hobbit lover

hobbit?? no way, punk!

Sm�agol-Gollum 17 Apr 2004 16:24

da ce, nu iti plac hobbitii?

Gaandalf 17 Apr 2004 16:28

Noi fiind in plina crzia cu cinematografele din Constanta - suntem in pericol sa nu mai avem cinematograf .... am visat aseara k rezolvasem toata situatzia shi relansasem toate cinematografele in Constanta precum Jim Carrey a facut in THE MAJESTIC

WraIth 17 Apr 2004 16:35

Originally Posted by Gaandalf:

Noi fiind in plina crzia cu cinematografele din Constanta - suntem in pericol sa nu mai avem cinematograf .... am visat aseara k rezolvasem toata situatzia shi relansasem toate cinematografele in Constanta precum Jim Carrey a facut in THE MAJESTIC

:lol: :lol: Dar cum,ditamai orashul fara cinematografe??/ :o

Sm�agol-Gollum 17 Apr 2004 16:35

da voi cate cinemauri aveti

Gaandalf 17 Apr 2004 16:46

Originally Posted by WraIth:

Originally Posted by Gaandalf:

:lol: :lol: Dar cum,ditamai orashul fara cinematografe??/ :o

Pai aveam 12 shi akuma au ramas vreo 8 ... care au ramas doar 4 de vreo 4 ani + 2 de sezon shi au fost vandu-te la licitatzie shi am ramas cu 2 ... shi astea sunt in pericol de disparitzie ... parca sunt la NAtional Geografic... :cry:

WraIth 17 Apr 2004 16:54

Shi eu care credeam ca noi stam nasol
Voi de la 12 ........ :o
Chiar ca sunt pe cale de diparitie....
What's happening to this world?!

blackiris 22 Apr 2004 19:11

Originally Posted by MinRep:

Singurul "tipar" de vis care mi se tot repeta e unul al anibii de ciudat: imi cad dintii!!! Si scenariul se desfasoara in trei faze: 1)Ingrijorare - 2)Zgandarirea dintelui + incercarea de a-l pastra + caderea lui inevitabila - 3)De fapt, ce conteaza asa de mult?... A, da, si 4)Ma trezesc... :wink:

Cred ca dr. marx m-ar putea ajuta, analiznadu-mi psihoza...

In rest, e visul ciudat in care te impiedici si te trezesti (don't ask), visul clasic in care plutesti si visul postapocaliptic in care un bolovan vine inspre tine si... te trezesti (again, don't ask)

Am patit de multe ori sa visez ca imi cad dintii. Diferenta este ca eu visam cum se clatinau...fara durere si apoi ramaneam cu dintele in mana.Treaba asta se repeta pana ajungeam sa tin in palma aproape toti dintii...Mie una mi se pare groaznic acest vis....stiu ca m-am trezit o data si am verificat.... :lol: Probabil ca tin prea mult la dintii mei :lol:

K's 22 Apr 2004 19:42

caderea dintilor, zice traditia populara, inseamna moartea cuiva, iar reactia voastra din vis este 'parerea' pe care subconstientul o are despre evenimentul tragic. nu plangeti- doar e traditie...

Ambra Blu 22 Apr 2004 20:22

Originally Posted by blackiris:

Am patit de multe ori sa visez ca imi cad dintii. Diferenta este ca eu visam cum se clatinau...fara durere si apoi ramaneam cu dintele in mana.Treaba asta se repeta pana ajungeam sa tin in palma aproape toti dintii...

Asta inseamna ca esti rupta in gura?

All times are GMT +2. The time now is 11:20.