![]() |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
despre ce???details |
nu mai stiu despre ce erau vorba!!
|
daca visez ca un vierme mananca un mar, integral, ce inseamna???? :lol:
|
Inseamna ca esti un nebun irecuperabil si ca in orice clipa poti lua o mitraliera and start shooting people...
|
Iar eu am visat intr-o noapte ca afara era un cimp si era zi si cind m-am trezit, ce sa vezi, chiar era zi.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
...si campu'??? viermele care mananca marul nu ma face killer. |
Originally Posted by K's:
eu zic sa-ncetezi cu obsesiile astea perverse...nu tzi-ar fi rushine asa putzin? |
Originally Posted by zizi:
nu |
Originally Posted by K's:
nu? |
u little pervert hobbit lover
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
hobbit?? no way, punk! |
da ce, nu iti plac hobbitii?
|
Noi fiind in plina crzia cu cinematografele din Constanta - suntem in pericol sa nu mai avem cinematograf .... am visat aseara k rezolvasem toata situatzia shi relansasem toate cinematografele in Constanta precum Jim Carrey a facut in THE MAJESTIC
|
Originally Posted by Gaandalf:
:lol: :lol: Dar cum,ditamai orashul fara cinematografe??/ :o |
da voi cate cinemauri aveti
|
Originally Posted by WraIth:
|
Shi eu care credeam ca noi stam nasol
Voi de la 12 ........ :o Chiar ca sunt pe cale de diparitie.... What's happening to this world?! |
Originally Posted by MinRep:
Am patit de multe ori sa visez ca imi cad dintii. Diferenta este ca eu visam cum se clatinau...fara durere si apoi ramaneam cu dintele in mana.Treaba asta se repeta pana ajungeam sa tin in palma aproape toti dintii...Mie una mi se pare groaznic acest vis....stiu ca m-am trezit o data si am verificat.... :lol: Probabil ca tin prea mult la dintii mei :lol: |
caderea dintilor, zice traditia populara, inseamna moartea cuiva, iar reactia voastra din vis este 'parerea' pe care subconstientul o are despre evenimentul tragic. nu plangeti- doar e traditie...
|
Originally Posted by blackiris:
Asta inseamna ca esti rupta in gura? |
All times are GMT +2. The time now is 11:20. |