Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Ce se intampla, dom'le, cu tineretul? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84224)

K's 12 Apr 2004 10:43

Originally Posted by Ambra Blu:

Bufnila e mos (pe bune), nu e tinar.
Ce motive au pentru vise? Substante interzise?

tinerii bufnilici- tinerii care pun botul la aberatiile si non-sensurile debitate de el.
substante interzise in subsidiar.

parca, parca ti-ai mai largit perspectiva, tanar blazat.

Danny 12 Apr 2004 22:54

Originally Posted by K's:

Ambra Blu: nu m-a impresionat 'gurita'. poate mai incerci...

Doar n-ai fi preferat sa-ti zica "ochishor". :roll:
Ar fi fost prea banal.

tinerii bufnilici- tinerii care pun botul la aberatiile si non-sensurile debitate de el.

Eu nu prea am vazut pe nimeni care sa puna botul...in fine.

Referitor la UTCisti, am fost la "CineMAiubit" anul trecut, si am vazut 1-2 scurt metraje decente. Daca nu chiar bune.

Ambra Blu 13 Apr 2004 09:36

substante interzise in subsidiar.
parca, parca ti-ai mai largit perspectiva, tanar blazat.

cred ca mi se trage de la substantele interzise. subsidiar nu stiu ce inseamna.

Mala Portugal 13 Apr 2004 12:26

Originally Posted by Danny:

Referitor la UTCisti, am fost la "CineMAiubit" anul trecut, si am vazut 1-2 scurt metraje decente. Daca nu chiar bune.

Apropo de scurt-metraje decente, Danny iti cumva amintesti de unul cu Florin Ghimpu in rolul principal?

dan-marius 13 Apr 2004 16:47

despre...

1) din cite stiu Bufnilã are vreo 46 de ani, adica mai in virsta decit majoritatea celor de aici (cred).
2)as vrea sa va spun cite ceva despre parerea mea legata de filme.

Ceea ce imi face sila cel mai tare intr-un film este violenta fara sens, vulgaritatea, adica lucrurile care sint impartite tuturor fara nici un discernamint.
Dar sint primul care spune ca atunci cind sint introduse intr-un context bine delimitat, la crearea caruia s-a folosit materia cenusie si nu instinctul de a face bani cit mai multi si cit mai scurt, chiar si violenta, poate chiar si vulgaritatea sau alte chestii umane care tin de urit sa devina interesante.

Si nu cred ca este nevoie ca filmul respectiv sa fie o superproductie, sau sa fie foarte promovat pentru a avea cu adevãrat succes. Este totusi nevoie de citeva lucruri esentiale:
1) un subiest fierbinte, care sa faca vilva din start
2) un grup de persoane (nu neaparat tineri de virsta noastra - 20-30 de ani) care sa aiba ceva experienta in alcatuirea unui scenariu si de a-l pune pe pelicula. Dar mai ales trebuie sa le mearga mintea si sa completeze eventualele lipsuri si sincope din subiect (care exista din plin si la case mai mari).
3) citeva elemente de baza (echipament de filmat, etc).

Ce ziceti? Va simtiti capabili sa lasati la o parte injuraturile si certurile dintre voi si sa va puneti mintea cu un asemenea subiect?

zizi 13 Apr 2004 16:53

ai tu echipamentul ala de baza? (asta asha, nu ca am vorbi degeaba...)

dan-marius 13 Apr 2004 16:59

Originally Posted by zizi:

ai tu echipamentul ala de baza? (asta asha, nu ca am vorbi degeaba...)

Pentru moment nu, dar asta nu este o problema prea mare. Problema este subiectul, daca se construieste unul ca lumea (adica conform mesajului meu) se va rezolva si restul. Nu-ti face probleme.

Ai cumva un asemenea subiect?

zizi 13 Apr 2004 17:08

vorbim degeaba...da, am un subiect...si mai stiu o gramada de persoane care au subiecte...gasesti tu finantzare draga georgel copos?

Ambra Blu 13 Apr 2004 19:31

Re: despre...

Originally Posted by dan-marius:

Este totusi nevoie de citeva lucruri esentiale:
1) un subiest fierbinte, care sa faca vilva din start
2) un grup de persoane (nu neaparat tineri de virsta noastra - 20-30 de ani) care sa aiba ceva experienta in alcatuirea unui scenariu si de a-l pune pe pelicula. Dar mai ales trebuie sa le mearga mintea si sa completeze eventualele lipsuri si sincope din subiect (care exista din plin si la case mai mari).
3) citeva elemente de baza (echipament de filmat, etc).

Imi place haiaku-ul din semnatura ta, si de-asta vreau sa iti raspund cum ma pricep eu mai bine: de exemplu, stiu ca bugetu' la un film de cca 40-45 de minute, tras pe digitala, cu o durata de filmari de 7 zile (deci filmarile propriu-zise) e in jur de 7000 de euro, asta in conditile in care actorii lucreaza pro bono, regizoru' nu ia nimic, si mai toti bani se duc la gafferi si la casele de productie de unde ai inchiriat echipamentul. Din pacate, nu ideile sint cele care lipsesc, ci banii. Indiferent de cita vulva ar face un subiect (stii ca Pintilie voia sa faca unul cu pedofili si francezi) daca nu e lovele, nu e nimic. Postproductia cu ce o faci? O editezi acasa cu Premiere? Si il distribui unde? Pe retea in bloc sau in camine? E trist, dar realitatea e ca e greu. A fost mereu, da' nu ca azi/ 50% cinta, 50%-s badigarzi. ;)

Leonard Pyron 13 Apr 2004 23:11

cate filme scurt-metraj ati vazut voi la tv ?

BeNnY 13 Apr 2004 23:22

zizi 14 Apr 2004 01:00

Originally Posted by Leonard Pyron:

O sa-nceapa cultural-ul sa bage in viitor......cica.

Danny 14 Apr 2004 02:40

Originally Posted by Mala Portugal:

Apropo de scurt-metraje decente, Danny iti cumva amintesti de unul cu Florin Ghimpu in rolul principal?

Mmm...nu poti sa-mi dai mai multe detalii...? :roll:

Ambra Blu 14 Apr 2004 08:55

Originally Posted by Leonard Pyron:

O sa-nceapa cultural-ul sa bage in viitor......cica.

a inceput de mult, martea, de la zece.

Mala Portugal 14 Apr 2004 11:57

Originally Posted by Ambra Blu:

a inceput de mult, martea, de la zece.

Doar ca mare parte din ele au rulat deja pe Hallmark :( Altele noi nu se mai fac oare?

Mala Portugal 14 Apr 2004 12:11

Originally Posted by Danny:

Mmm...nu poti sa-mi dai mai multe detalii...? :roll:

Florin Ghimpu era autostopist si manca mere :) Suna cunoscut?

zizi 14 Apr 2004 12:12

filmul asta a fost acu' doi ani!!!!

(mai era si un accident de masina, si de fapt toti erau mortzi, bla, bla, bla, un fel de zona crepusculara...) mie nu mi-a placut.

Mala Portugal 14 Apr 2004 12:15

Da, dar cum se cheama@#**!!!?/^&(!!!!!! :D
p.s. mie mi-a foarte placut :)

zizi 14 Apr 2004 12:25

"Road Story"

Ambra Blu 14 Apr 2004 13:43

(mai era si un accident de masina, si de fapt toti erau mortzi, bla, bla, bla, un fel de zona crepusculara...) mie nu mi-a placut.

Mama, ce film de cacat.

All times are GMT +2. The time now is 04:30.