![]() |
Originally Posted by MinRep:
|
Originally Posted by BeNnY:
O discutzie klumea shi serioasa altundeva nu am mai vazut ... au aparut topicurile de fotbal, handbal shi Formula 1 kre nu-shi au rostul aicea pe Cinemagia... |
Viata nu-i numai film, sau? Adica, sincer vorbind...hmm. Poate vorbim de asta altundeva.
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by Ilila:
|
Ca tot se numeste topicul asa... vreau si eu sa stiu...poate ca ma insel...
Passion Of The Christ ERA cumva programat pentru aprilie? Pentru ca acum nu il mai gasesc la "in curand". Deci nu mai vine? Era frumos sa il vedem in Vinerea Mare... |
Pe IMDB scrie ca in aprilie, insa distribuitorii cica n-au zis nimic de Passion of the Christ...
|
Distribuitorii astia... no comment. Dar unde mai pui ca pe site-ul cinemagia.ro scrie ca Indiana Jones are premiera in august 2005 iar pe IMDB in 2006. O fi vreo avanpremiera extraordinara si eu n-am auzit!
|
de abia acu am vazut ca ai trecut de 1000 de mesaje benny
FELICITARI, poate o sa ajung si io la nr ala :lol: |
Mda... poate
Multumesc 8) |
ma declar sokat ca vreo fiinta umana poa sa posteze 1000 de propozitii in cateva luni
wow de fapt cred ca`s invidios pe oamenii care au atat timp la dispozitie :evil: :evil: :lol: |
Sa explic din nou situatia mea...
Eu am net prin cablu acasa, si intru dimineata si seara cate 2 ore pe Cinemagia... asa ca de ce nu as posta atat? :roll: |
pai ce net ai?>?
|
Astral - Cablu - 128 kbps :roll:
|
io am la rds. pe mine nu ma contorizeaza la cinemagia,linkmania si home
|
Chestia asta cu traficu e o tampenie! Adica, eu nu sunt limitat la trafic chiar daca Astralu zice ca daca faci trafic 4 GB nu mai ai aceeasi viteza... Probabil ca asta e pt contractele noi! Eu sunt de un an si o luna la Astral si fac vreo 20 GB/luna trafic si viteza e aceeasi tot timpul!
|
Care-i viteza reala de download?
|
Originally Posted by Ionutz55:
cum naiba ca si eu am rds si ma contorizeaza la cinemagia, doar la linkmania nu. Sau poate doar reclamele de pe site. Mereu imi afiseaza trafic pe o chestie s.boom.ro pe care nu intru (habar n-am ce e) deci ma gandesc ca e ceva care-mi baga cand intru pe cinemagia. A, si mai poate sa ma contorizeze si la avatarurile care se incarca de la alte adrese... |
Am trafic nelimitat la RDS, deci oricum nu imi fac griji.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:48. |