Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau si eu sa stiu ceva (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84081)

Gaandalf 17 Mar 2004 13:49

Originally Posted by MinRep:

P.S.: Acest mesaj a fost scris din simplul motiv ca ma aproprii de numarul 1000 in indicatorul de mesaje. :lol: (va multumesc pentru sansa oferita... :lol: )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gaandalf 17 Mar 2004 13:53

Originally Posted by BeNnY:

Mda... asta asa e. Unii de exemplu nu posteaza la FANatic sau la Cafenea.. eu in schimb postez mai peste tot... in afara de Cinematografia Romaneasca unde chiar nu ma pricep mai deloc...

Total de acord cu tine benny ... multzi nu posteaza la FANATIC ptr k akolo stau MANIAX ... shi nu prea se viziteaza pe akolo ... da noi postam zilnic akolo un de ne simtzim mai bine...
O discutzie klumea shi serioasa altundeva nu am mai vazut ... au aparut topicurile de fotbal, handbal shi Formula 1 kre nu-shi au rostul aicea pe Cinemagia...

PoliFanAthic 17 Mar 2004 15:32

Viata nu-i numai film, sau? Adica, sincer vorbind...hmm. Poate vorbim de asta altundeva.

Ilila 18 Mar 2004 09:28

Originally Posted by PoliFanAthic:

Viata nu-i numai film, sau? Adica, sincer vorbind...hmm. Poate vorbim de asta altundeva.

Am uitat unde ai deschis topicul... am citit ce ai scris dar inca nu am raspuns.

TLD 18 Mar 2004 10:45

Originally Posted by Gaandalf:

Tau aparut topicurile de fotbal, handbal shi Formula 1 kre nu-shi au rostul aicea pe Cinemagia...

De ce nu?! Tre sa se mai si destinda lumea! Nu numai filme, filme, filme! ;)

PoliFanAthic 18 Mar 2004 12:28

Originally Posted by Ilila:

Originally Posted by PoliFanAthic:

Am uitat unde ai deschis topicul... am citit ce ai scris dar inca nu am raspuns.

Ai uitat? Sau te-ai uitat? Oricum, e la film in general...desi ar fi putut fi si la cafenea. Dar chiar se pare ca nu sunt prea multi interesati in subiect.

snatchro 18 Mar 2004 15:21

Ca tot se numeste topicul asa... vreau si eu sa stiu...poate ca ma insel...
Passion Of The Christ ERA cumva programat pentru aprilie? Pentru ca acum nu il mai gasesc la "in curand". Deci nu mai vine? Era frumos sa il vedem in Vinerea Mare...

BeNnY 18 Mar 2004 22:15

Pe IMDB scrie ca in aprilie, insa distribuitorii cica n-au zis nimic de Passion of the Christ...

snatchro 19 Mar 2004 13:02

Distribuitorii astia... no comment. Dar unde mai pui ca pe site-ul cinemagia.ro scrie ca Indiana Jones are premiera in august 2005 iar pe IMDB in 2006. O fi vreo avanpremiera extraordinara si eu n-am auzit!

Ionutz55 19 Mar 2004 21:46

de abia acu am vazut ca ai trecut de 1000 de mesaje benny
FELICITARI, poate o sa ajung si io la nr ala :lol:

BeNnY 19 Mar 2004 21:48

Mda... poate

Multumesc 8)

KORBEN 19 Mar 2004 22:34

ma declar sokat ca vreo fiinta umana poa sa posteze 1000 de propozitii in cateva luni
wow
de fapt cred ca`s invidios pe oamenii care au atat timp la dispozitie
:evil: :evil: :lol:

BeNnY 19 Mar 2004 22:35

Sa explic din nou situatia mea...

Eu am net prin cablu acasa, si intru dimineata si seara cate 2 ore pe Cinemagia... asa ca de ce nu as posta atat? :roll:

Ionutz55 21 Mar 2004 11:29

pai ce net ai?>?

BeNnY 21 Mar 2004 11:39

Astral - Cablu - 128 kbps :roll:

Ionutz55 21 Mar 2004 11:48

io am la rds. pe mine nu ma contorizeaza la cinemagia,linkmania si home

BeNnY 21 Mar 2004 11:50

Chestia asta cu traficu e o tampenie! Adica, eu nu sunt limitat la trafic chiar daca Astralu zice ca daca faci trafic 4 GB nu mai ai aceeasi viteza... Probabil ca asta e pt contractele noi! Eu sunt de un an si o luna la Astral si fac vreo 20 GB/luna trafic si viteza e aceeasi tot timpul!

PoliFanAthic 21 Mar 2004 12:00

Care-i viteza reala de download?

Leonard 21 Mar 2004 13:40

Originally Posted by Ionutz55:

io am la rds. pe mine nu ma contorizeaza la cinemagia,linkmania si home

cum naiba ca si eu am rds si ma contorizeaza la cinemagia, doar la linkmania nu. Sau poate doar reclamele de pe site. Mereu imi afiseaza trafic pe o chestie s.boom.ro pe care nu intru (habar n-am ce e) deci ma gandesc ca e ceva care-mi baga cand intru pe cinemagia. A, si mai poate sa ma contorizeze si la avatarurile care se incarca de la alte adrese...

PoliFanAthic 21 Mar 2004 13:54

Am trafic nelimitat la RDS, deci oricum nu imi fac griji.

All times are GMT +2. The time now is 16:48.