![]() |
Da... Casatoritul este o experienta unica in viata care se face cam de doua ori... :P Prima oare pt. bani si a doua oare din dragoste. :P Sper sa fiti fericiti si/sau bogati.
|
Originally Posted by ogto:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) |
Go ogto!!!!!
|
ok, recunosc ca si eu am fost socata la inceput...de fapt inca mai sunt, pt ca am o gramada de planuri pe care vreau sa le realizez inainte de a ma casatori...asa ca acest moment pare ca este intr-un viitor indepartat...
cu toate astea, cred ca e problema lor daca vor sau nu sa se casatoreasca, daca glumesc sau sunt seriosi...pana la urma vorbim de viata lor privata! oricum nu cred ca poate sti cineva exact daca o sa dureze sau nu relatia lor... |
Originally Posted by Nightwane:
mi se pare mie, sau de pe topicul asta numai Ping e sanatos la cap????! bagati-va mintile-n cap mai copii! No offence pentru nici unul dintre voi, insa ar trebui sa mai iesiti si voi; separat! Parerea mea! 8) |
Si ca sa fie imaginea completa cel de mai sus, blitz43 nici macar nu are un an de cand s-a casatorit.
Parerea lui ! |
Originally Posted by Ping:
adevarat graiesti. eu nu am de gand sa ma casatoresc inainte de 30 de ani, sau mai bine niciodata. |
Observ ca lumea pe aici are atitudini diametral opuse: entuziasm fara margini sau pesimism radical. Dupa parerea mea, adevarul e pe undeva pe la jumatate. E drept ca un timp mai indelungat de cunoastere reciproca n-ar strica, dar cunosc cazuri de prieteni din liceu care s-au casatorit de tineri si carora le merge foarte bine. Parafrazand un citat celebru, sa le uram celor doi ca pasiunea comuna pentru filme sa fie inceputul unei lungi casnicii...
|
Originally Posted by Ping:
Am râs! da' o fi râsu' meu? nevasta-mea stie! :roll: parerea ei! |
Originally Posted by theo:
parca am fi la TEO SOU! :lol: |
FELICITARI SI DIN PARTEA MEA!!
Si eu sunt dintre cei casatoriti si din cate mi-am dat seama e cam ca la loz in plic: jumatate sunt castigatoare, jumatate nu!! Eu zic ca am avut noroc, ceea ce va doresc si voua. Si tineti minte, ca sa mearga, trebuie sa fiti mai intai buni prieteni, si apoi indragostiti!! Si-nca un sfat: daca nu cumva aveti parinti de pe alta planeta (adica cu totul diferiti de majoritatea parintilor in viata), nu stati cu parintii dupa ce va casatoriti. PS Mama, da' ce plin de sfaturi sunt!!! :D |
Ce-a uitat sa va spuna Semaca e ca el are si 2 fetitze, sa-i traiasca. Din cauza asta nu prea ajunge pe la intilnire noastre.
cu adinc respect. |
Originally Posted by toni:
Da mai, si cea mare, Sanziana, e nascuta taman pe 18 martie!! D-aia nu pot veni la bauta cu 70/30 la suta! :-? Ea mai are ceva timp pana se va sarbatori cu baute cu discount!! |
Originally Posted by Semaca:
Pai de ce nu spui asa??? La multi ani, sa-ti traiasaca si sa te bucuri de ea! Petrecere frumoasa! O sa ciocnim un pahar in cinstea ei! |
nu e 1 aprilie, nu?
am ramas fara grai...si cam rar se intampla asta cu mine :-?
felicitari, sa va iubiti ...in progresie geometrica :wink: sa fie intr-un ceas bun... bei, ce face cinemagia din oameni...aduce si fericire... :) la mai mare! emanuel, cred ca cei 2 ar trebui sa te puna naº, nu? :) |
REVIN
em, nash am vrut sa zic :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:18. |