Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   anti-marx (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83839)

marx 31 Jan 2004 16:03

Originally Posted by Nightwane:

Foloseste cuvinte pompoase

Acele cuvinte "pompoase" le gasesti in carti. Tu daca nu prea le folosesti ajungi sa te miri ca micul vlastar bovin in fata lor.

Nightwane 31 Jan 2004 20:53

Originally Posted by marx:

Foloseste cuvinte pompoase

Acele cuvinte "pompoase" le gasesti in carti. Tu daca nu prea le folosesti ajungi sa te miri ca micul vlastar bovin in fata lor.

Nu-i problema ca nu le folosesc...chestia e ca tu le folosesti degeaba...doar ca sa te dai mare. Dar nu-ti merge. Tot poser esti.

marx 01 Feb 2004 13:44

Originally Posted by Leonard Pyron:

Vorbesti ca un poponar spart la cur...

Ai controlat?

PS: Daca n-am idei, de ce le mai comentezi?

marx 01 Feb 2004 13:48

Nu-i problema ca nu le folosesc...chestia e ca tu le folosesti degeaba...doar ca sa te dai mare.

Stii de ce ma vezi tu "mare" ? Fiindca esti tu prea mic !

KORBEN 01 Feb 2004 15:53

am si uitat care erau cuvintele pompoase...
nevermind

2 si nu crezi ca intre sping time si mariott mai exista si alte locuri?
daca era "un spirit e gluma" ai cam esuat....
daca era o tentativa de a ma "acuza" subtil(sau nu prea) de snobism ai reusit
pana la mariott se mai poate manca bine la pizza hut botte zerillo`s si athene palace hilton

LadyEowyin 02 Feb 2004 12:21

In viata mea nu am citit atatea porcarii concentrate intr-un singur subiect sau topic. Sunteti nebuni cu totii.

raptor 02 Feb 2004 13:21

^^^ Mesajul eliberator :D
mai avem useri pe forumul asta care sa nu-si fi exprimat aici o parere despre neica marx?Orice sugestii sunt binevenite.Eu propun sa cream o pagina noua a forumului,intitulata...da,ati ghicit...marx!

marx 02 Feb 2004 13:41

Originally Posted by raptor:

^^^ Mesajul eliberator :D
mai avem useri pe forumul asta care sa nu-si fi exprimat aici o parere despre neica marx?Orice sugestii sunt binevenite.Eu propun sa cream o pagina noua a forumului,intitulata...da,ati ghicit...marx!

Esti nerealist, draga Raptor. Sau mai bine spus esti un suprarealist(daca te gandesti la o pagina speciala pt marx), dar invitatia mea la discutie era doar pt cei 7 magnifici care m-au decretat indezirabil intr-o conferinta de taina.

Leonard Pyron 02 Feb 2004 14:04

Originally Posted by LadyEowyin:

In viata mea nu am citit atatea porcarii concentrate intr-un singur subiect sau topic. Sunteti nebuni cu totii.

Dar, asa-i ca-ti place? :lol:

raptor 02 Feb 2004 19:41

Da?Si acum te-ai lamurit...draga marx?Ai aflat care erau cei 7 care te lucrau?Esti impacat sufleteste?E senin afara?Viata ta s-a luminat brusc in aceste zile?

marx 03 Feb 2004 13:53

Originally Posted by raptor:

Viata ta s-a luminat brusc in aceste zile?

Ce naiv esti ! Crezi ca analfabetismul poate i/lumina pe cineva?

raptor 04 Feb 2004 10:17

depinde-analfabetismul cui?Atunci spune-mi la ce concluzie ai ajuns in urma acestor discutii?De la o persoana inteligenta ca tine ma astept la o concluzie cel putin interesanta.Astept.

marcu 04 Feb 2004 23:36

Oameni buni, Marx e inevitabil si e util pe acest forum. Trebuia inventat daca lipsea. E un tip inteligent, are constiinta propriei valori si asta il impinge spre unele duritati de exprimare. Dar mai are mult pana la limbajul lui Pyron, care vestejeste tot in jurul sau.
Shi eu m-am confruntat cu Marx, dar nu ma gandesc sa-l alung in biblioteca. Un cinefil adevarata tre' sa fie shi orgolios. Shi Marx este orgolios. Nu va enervati. Fiti shi voi.

TLD 05 Feb 2004 07:01

Originally Posted by marcu:

Oameni buni, Marx e inevitabil si e util pe acest forum. Trebuia inventat daca lipsea. E un tip inteligent, are constiinta propriei valori si asta il impinge spre unele duritati de exprimare. Dar mai are mult pana la limbajul lui Pyron, care vestejeste tot in jurul sau.
Shi eu m-am confruntat cu Marx, dar nu ma gandesc sa-l alung in biblioteca. Un cinefil adevarata tre' sa fie shi orgolios. Shi Marx este orgolios. Nu va enervati. Fiti shi voi.

Eu nu prea il vad discutand de film, ci mai degraba despre filosofii demult apuse! :lol: E doar un forum despre filme... :roll: Si p.s: decat sa mai citresc ce scrie marx pe cinemagia, mai bine ma las de forumul asta! Sau poate nu! :P

marx 05 Feb 2004 13:39

Originally Posted by TLD:

Eu nu prea il vad discutand de film, ci mai degraba despre filosofii demult apuse! :lol: E doar un forum despre filme... :roll:

Draga TLD, cand n-o sa mai gandesti ca fimul se exprima prin cadre-obiect, ci prin cadre-idei, ai sa fii surprins cat de mult vorbesc eu despre filme. Iar "filosofiile demult apuse" sunt contemporane cu noi, doar ca tu esti un outsider al terminologiei. Cu alte cuvinte, traiesti dar nu stii cum traiesti.

Ambra Blu 05 Feb 2004 16:44

Si p.s: decat sa mai citresc ce scrie marx pe cinemagia, mai bine ma las de forumul asta! Sau poate nu! :P

Sau mai bine te lasi de viata.

TLD 05 Feb 2004 19:03

Originally Posted by Ambra Blu:

Si p.s: decat sa mai citresc ce scrie marx pe cinemagia, mai bine ma las de forumul asta! Sau poate nu! :P

Sau mai bine te lasi de viata.

Ok! Notat in carnetel! Dar nu va suparati dak la intrarea in iad ma trimit aia inapoi pe pamant! Probabil imi vor pune eticheta: CU DEDICATIE PT AMBR BLU MARX, AND ALL ZA .... from cinemagia :roll:

Sper ca nu v-am provocat nopti albe si paturi ude la gandu ca as putea parasi cinemagia? DREAM ON!

Gaandalf 05 Feb 2004 19:13

:lol: :lol: :lol: - se merita sa te deranjezi k sa mai razi la aberatziile lu' Ambra shi ale lu' Marx... TLD give it a rest. VORBA lui EMI : cand doi tipi ityzi zic ca eshti bat du-te shi te culca ... - asta da filozofie complicata mey MARX - ia vezi poate o interpretezi. :lol: :lol: :lol:

crydead 05 Feb 2004 22:33

Hmm, hmm, miroase a praf de pushka! Sau mi se pare?

-------------------------
Viitorul suna ocupat

ricutza 05 Feb 2004 23:16

Originally Posted by marcu:

sincera sa fiu nu cred ca exista pe cinemagia vreun user care sa-si propuna sa alunge de pe forum alt user...ceea ce sustine marx cum ca ar fi 7 astfel de persoane este de-a dreptul aberant...
da...exista oameni pe care ii deranjeaza marx...asta nu inseamna ca vor sa il scoata de pe site sau ca ii comenteaza fiecare cuvant sau ca il vorbesc pe la spate sau alte chestii de genul asta...este ceva absolut normal...sunt convinsa ca sunt useri pe care si eu ii enervez...chiar nu poate sa te placa toata lumea...trebuie sa facem din asta o drama? eu cred ca nu...dar hei, ce stiu eu?

in concluzie, eu spun ca nu exista un grup de useri care hotarasc cine ar trebui sau nu sa raman pe forum si ca nimeni nu ii poate cere lui marx(sau oricarui alt user) sa paraseasca acest forum...

mai avem ceva de discutat la acest subiect?

All times are GMT +2. The time now is 20:56.