![]() |
Originally Posted by Nightwane:
|
Originally Posted by marx:
|
Originally Posted by Leonard Pyron:
PS: Daca n-am idei, de ce le mai comentezi? |
Originally Posted by Nightwane:
|
am si uitat care erau cuvintele pompoase...
nevermind 2 si nu crezi ca intre sping time si mariott mai exista si alte locuri? daca era "un spirit e gluma" ai cam esuat.... daca era o tentativa de a ma "acuza" subtil(sau nu prea) de snobism ai reusit pana la mariott se mai poate manca bine la pizza hut botte zerillo`s si athene palace hilton |
In viata mea nu am citit atatea porcarii concentrate intr-un singur subiect sau topic. Sunteti nebuni cu totii.
|
^^^ Mesajul eliberator :D
mai avem useri pe forumul asta care sa nu-si fi exprimat aici o parere despre neica marx?Orice sugestii sunt binevenite.Eu propun sa cream o pagina noua a forumului,intitulata...da,ati ghicit...marx! |
Originally Posted by raptor:
|
Originally Posted by LadyEowyin:
Dar, asa-i ca-ti place? :lol: |
Da?Si acum te-ai lamurit...draga marx?Ai aflat care erau cei 7 care te lucrau?Esti impacat sufleteste?E senin afara?Viata ta s-a luminat brusc in aceste zile?
|
Originally Posted by raptor:
|
depinde-analfabetismul cui?Atunci spune-mi la ce concluzie ai ajuns in urma acestor discutii?De la o persoana inteligenta ca tine ma astept la o concluzie cel putin interesanta.Astept.
|
Oameni buni, Marx e inevitabil si e util pe acest forum. Trebuia inventat daca lipsea. E un tip inteligent, are constiinta propriei valori si asta il impinge spre unele duritati de exprimare. Dar mai are mult pana la limbajul lui Pyron, care vestejeste tot in jurul sau.
Shi eu m-am confruntat cu Marx, dar nu ma gandesc sa-l alung in biblioteca. Un cinefil adevarata tre' sa fie shi orgolios. Shi Marx este orgolios. Nu va enervati. Fiti shi voi. |
Originally Posted by marcu:
|
Originally Posted by TLD:
|
Originally Posted by TLD:
Sau mai bine te lasi de viata. |
Originally Posted by Ambra Blu:
Sper ca nu v-am provocat nopti albe si paturi ude la gandu ca as putea parasi cinemagia? DREAM ON! |
:lol: :lol: :lol: - se merita sa te deranjezi k sa mai razi la aberatziile lu' Ambra shi ale lu' Marx... TLD give it a rest. VORBA lui EMI : cand doi tipi ityzi zic ca eshti bat du-te shi te culca ... - asta da filozofie complicata mey MARX - ia vezi poate o interpretezi. :lol: :lol: :lol:
|
Hmm, hmm, miroase a praf de pushka! Sau mi se pare?
------------------------- Viitorul suna ocupat |
Originally Posted by marcu:
sincera sa fiu nu cred ca exista pe cinemagia vreun user care sa-si propuna sa alunge de pe forum alt user...ceea ce sustine marx cum ca ar fi 7 astfel de persoane este de-a dreptul aberant... da...exista oameni pe care ii deranjeaza marx...asta nu inseamna ca vor sa il scoata de pe site sau ca ii comenteaza fiecare cuvant sau ca il vorbesc pe la spate sau alte chestii de genul asta...este ceva absolut normal...sunt convinsa ca sunt useri pe care si eu ii enervez...chiar nu poate sa te placa toata lumea...trebuie sa facem din asta o drama? eu cred ca nu...dar hei, ce stiu eu? in concluzie, eu spun ca nu exista un grup de useri care hotarasc cine ar trebui sau nu sa raman pe forum si ca nimeni nu ii poate cere lui marx(sau oricarui alt user) sa paraseasca acest forum... mai avem ceva de discutat la acest subiect? |
All times are GMT +2. The time now is 20:56. |