Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   What up, Doc? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83789)

Ambra Blu 26 Jan 2004 16:22

Originally Posted by marx:

Ilegal te poti casatori cu ea sub stela regala <gadjilo>.

Deviind disputia: ce parere ai, dpdv etnografic, de jus primae noctis, asa cum apare el ilustrat in filmul "Braveheart"? Dar medical: este oare bine ca seniorul (v. Ghilgames in general) sau nasul in particular (v. Romulus Vulcanescu0 sau un oarecare, diferit de mire (v. Godfather), sa defloreze mireasa? Asta in cazul in care nu e sparta, desigur.

crydead 26 Jan 2004 23:47

Io zic ca, ca sa se vada ca nu se implica emotional si-isi face numa treaba ceruta de obiceiul ancestral, nashu trebe ca sa o sparga cu degetu.

-----------------------------
Viitorul suna ocupat.

Ambra Blu 27 Jan 2004 11:33

Asta inseamna deci sa-i dai cep?

crydead 27 Jan 2004 11:47

Cep se da la pepene. Daca fata e mai slaba, nashu ii ia caimacu'.

-------------------------
Viitorul suna ocupat.

Gaandalf 27 Jan 2004 13:00

Re: fara

Originally Posted by crydead:

Inimioara,
verifica buletinu de populatie la fata. Ca in ziua de azi astea care arata de 16 au de fapt 12. Ai grije, nu-i da bomboane ca se poate interpreta, adica cum ca ai vrea s-o perverteshti. :P

PS: Ti-am pregatit un pat la noi in celula.

Asculta ce zice omu k nu zice prostii ... io in vara am cunoscut una care arata de 21 shi avea 13 ani ... deci fii grijuliu k altfel o sa-tzi pregateasca ashtia un pat la ei in celula ...

marx 27 Jan 2004 13:59

Originally Posted by Ambra Blu:

Deviind disputia: ce parere ai, dpdv etnografic, de jus primae noctis, asa cum apare el ilustrat in filmul "Braveheart"? Dar medical: este oare bine ca seniorul (v. Ghilgames in general) sau nasul in particular (v. Romulus Vulcanescu0 sau un oarecare, diferit de mire (v. Godfather), sa defloreze mireasa? Asta in cazul in care nu e sparta, desigur.

Dpv etnomedical ar fi bine ca papusa sa nu fie sparta si nici ciobita. Cel mai indicat este o mica incizie, cu un obiect voluptos, in fanta prevazuta de filosofia naturii.

Lady_Skar 27 Jan 2004 17:51

marx, am eu o intrebare

care este cel mai lung cuvant din limba romana?

Serghei 27 Jan 2004 20:21

Omule,eu zic sa-i faci o poza apoi o pui pe site si faci un poll ne dam toti cu parerea si iti zic eu ca-ti rezolvam problema.

In privinta celeilalte probleme:daca nu esti orgolios e mai bine sa-i "de-a altul cep",stii cum se spune in popor prima data e mai greu,da daca fata e da la tara nu-ti fa probleme ca poate sa aiba si 10 ani,acolo oricum lucrurile se petrec mai devreme :lol: :lol: :lol:

crydead 27 Jan 2004 22:37

Originally Posted by Lady_Skar:

marx, am eu o intrebare

Pot sa raspund eu? Multumesc. Nu shtiu. Dar shtiu care e cea mai lunga silaba.

----------------------
Viitrul suna ocupat.

Mala Portugal 28 Jan 2004 09:07

Crezi in chirofanii?

Astea's un fel de basici in palma?

Ambra Blu 28 Jan 2004 10:26

Originally Posted by Mala Portugal:

Crezi in chirofanii?

Astea's un fel de basici in palma?

Nuuuuuuuuuuu. Eu cred ca chirofaniile nu exista, deci ca atare nu cred ca chirofaniile exista, deci daca ele nu exista, n-au cum sa se intrupeze, nici macar sub forma unor basici, consuptstantiale cu mine, cu tine, si cu palmele noastre, for that matter.

Mala Portugal 28 Jan 2004 10:30

I see....si daca ar exista , ce ar vrea sa fie?

marx 28 Jan 2004 16:31

Originally Posted by Lady_Skar:

marx, am eu o intrebare

Nu stiu prea bine. Numara si compara intre sternocleidomastoidian si electroencefalograma.
PS: De obicei nu ma implic in cazurile neinteligibile. Dar acum am facut o simulare.

Ambra Blu 29 Jan 2004 09:47

look it up in a dictionary

marx 29 Jan 2004 13:24

look it up in a dictionary

Domnilor, in cabinetul meu nu tolerez discutiile despre stiintele oculte. Aici se vorbeste doar despre stiinte exacte. Asadar, jupane Ambra, spune-ne exact cum decurge relatia fizico-chimica cu Minoritza dvs.

raptor 29 Jan 2004 14:58

Ma gandeam...

raptor 29 Jan 2004 14:59

Cum se pot realiza fraude pe internet?Fara sa te prinda.

Gaandalf 29 Jan 2004 15:11

Originally Posted by raptor:

Cum se pot realiza fraude pe internet?Fara sa te prinda.

Akum vreo 3 ani merge ... da' akuma nu prea ma mishca nimik! tzi se urca FBI-ul in cap fara sa-tzi dai seama... so lay low !

marx 29 Jan 2004 15:22

Ma gandeam...

Excelent !

raptor 29 Jan 2004 15:24

Originally Posted by marx:

Ma gandeam...

Excelent !

Stiu.E aproape la fel de placut ca si un orgasm sau o masa buna...te pomenesti ca o sa devina un obicei...?

All times are GMT +2. The time now is 21:03.