Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   CineMagia pe hartie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83745)

emanuel 03 Feb 2004 18:33

Va fi distribuita gratuit prin cinematografele din toata tara.

KORBEN 04 Feb 2004 14:54

wow....
asta da divertisment

Leonard Pyron 04 Feb 2004 20:17

Originally Posted by Leonard Pyron:

Faceti si voi un pdf (Acrobat Reader) care sa poata fi citit/descarcat cu numarul pilot. Ca sa poata cat mai multa lume sa afle despre ce e vorba.

S-a blocat scannerul ? 8)

TLD 05 Feb 2004 07:09

Originally Posted by Leonard Pyron:

S-a blocat scannerul ? 8)

Poate nu era nici un scanner! :P Si acuma numai poti sa astepti o zi pana apare gratuit?!... :roll:

Demona 05 Feb 2004 14:43

Originally Posted by emanuel:

Va fi distribuita gratuit prin cinematografele din toata tara.

Oh yeah! Le i-au pe toate, nu las nici una la altzii! :D

emanuel 05 Feb 2004 15:00

Inseamna ca tie trebuie sa-ti trimitem un pachet separat cu cateva exemplare, ca sa nu le iei pe cele de la cinematograf...
Mai lasa-le si altora! :D

Demona 05 Feb 2004 17:09

Originally Posted by emanuel:

Inseamna ca tie trebuie sa-ti trimitem un pachet separat cu cateva exemplare, ca sa nu le iei pe cele de la cinematograf...
Mai lasa-le si altora! :D

It is all mine...mine all! My precioussssssss!

jona 06 Feb 2004 12:11

da' pt cei care nu prea pupa cinematograf saptamanile astea? :cry: ma la sati asa pe sec? :cry:

crydead 06 Feb 2004 16:15

Originally Posted by jona:

da' pt cei care nu prea pupa cinematograf saptamanile astea? :cry: ma la sati asa pe sec? :cry:

Iti fac io cinste cu un sifon.

TLD 06 Feb 2004 18:39

Tocmai m-am intors uc revista in tolba si deabiaa stept sa-i fac o lecturare rapida! :lol: Stiu ca amj ma urasc acuam, dar asta e! :P

Demona 06 Feb 2004 19:15

Originally Posted by TLD:

Tocmai m-am intors uc revista in tolba si deabiaa stept sa-i fac o lecturare rapida! :lol: Stiu ca amj ma urasc acuam, dar asta e! :P

You lil`damn PUNK!!! How can you do this to the rest of us?! You're so toast! Extra crispy!!! :evil:

TLD 06 Feb 2004 19:18

Originally Posted by Demona:

Originally Posted by TLD:

You lil`damn PUNK!!! How can you do this to the rest of us?! You're so toast! Extra crispy!!! :evil:

Las ca ajunge si la tine mai! :P Nu ramai tocmai tu fara... Avantaju meu ca stau in buc! :P Si din ce am auzit se gaseste prin buc la patria studio si inca unu care-mi scapa...

ricutza 06 Feb 2004 22:32

si eu am facut rost de revista azi...si ma bucur foarte tare ca am fost printre primii cititori!
mi-am notat ziua asta in calendar pt ca sunt sigura ca e o data foarte importanta pentru cinefili!si daca ei nu stiu asta inca, vor afla in curand!
nu pot decat sa le urez celor din redactie sa reuseasca sa scoata cat mai multe numere! :D

Gaandalf 07 Feb 2004 15:15

Originally Posted by ricutza:

si eu am facut rost de revista azi...si ma bucur foarte tare ca am fost printre primii cititori!
mi-am notat ziua asta in calendar pt ca sunt sigura ca e o data foarte importanta pentru cinefili!si daca ei nu stiu asta inca, vor afla in curand!
nu pot decat sa le urez celor din redactie sa reuseasca sa scoata cat mai multe numere! :D

U lucky bastards! vreau shi JE! Voi cu bulanu' vostru de bucureshteni!

TLD 07 Feb 2004 19:15

Originally Posted by Gaandalf:

U lucky bastards! vreau shi JE! Voi cu bulanu' vostru de bucureshteni!

Asta e... V-a trebuii sa va mutati la buc! :D Despre revista toate laudele, in special pt prezentare premierelor din feb... Plu srubrica stirilor de la inceput... desi cam putine :P In rest articolul despre tarantino este de citit! ;)

Ambra Blu 08 Feb 2004 17:09

Heheheheee! Normal ca articolul despre Tarantino este de citit! 8)
Serios acum, un exemplar foarte reusit, si vizual si content (banuiesc ca o sa va variati rubricile in curind). M-a bucurat si la ochi, si la suflet. So, keep up tha good work!

KORBEN 08 Feb 2004 18:23

cum nu am fost la cinema in weekend ma tem ca voi ramane fara aceasta capodopera
sa disper??

alex2 09 Feb 2004 15:46

pt Gaandalf...cu dedicatie

hombre, daca pana vineri nu ajunge revista si in Piata Ovidiu:), anunta-ma ca ti-o aduc eu de la buc. ok? :wink: ca vin acasa in week-end:)

Leonard 09 Feb 2004 19:51

din pacate n-am mai prins revista. Am intrebat la Glendale, Studio, Patria, Scala si nu (mai) era pe nicaieri. Mai exista vreo sansa sa intru in posesia ei?

Danny 10 Feb 2004 00:12

Si eu am ramas fara... :-?

All times are GMT +2. The time now is 03:17.