![]() |
Va fi distribuita gratuit prin cinematografele din toata tara.
|
wow....
asta da divertisment |
Originally Posted by Leonard Pyron:
S-a blocat scannerul ? 8) |
Originally Posted by Leonard Pyron:
|
Originally Posted by emanuel:
Oh yeah! Le i-au pe toate, nu las nici una la altzii! :D |
Inseamna ca tie trebuie sa-ti trimitem un pachet separat cu cateva exemplare, ca sa nu le iei pe cele de la cinematograf...
Mai lasa-le si altora! :D |
Originally Posted by emanuel:
It is all mine...mine all! My precioussssssss! |
da' pt cei care nu prea pupa cinematograf saptamanile astea? :cry: ma la sati asa pe sec? :cry:
|
Originally Posted by jona:
Iti fac io cinste cu un sifon. |
Tocmai m-am intors uc revista in tolba si deabiaa stept sa-i fac o lecturare rapida! :lol: Stiu ca amj ma urasc acuam, dar asta e! :P
|
Originally Posted by TLD:
You lil`damn PUNK!!! How can you do this to the rest of us?! You're so toast! Extra crispy!!! :evil: |
Originally Posted by Demona:
Las ca ajunge si la tine mai! :P Nu ramai tocmai tu fara... Avantaju meu ca stau in buc! :P Si din ce am auzit se gaseste prin buc la patria studio si inca unu care-mi scapa... |
si eu am facut rost de revista azi...si ma bucur foarte tare ca am fost printre primii cititori!
mi-am notat ziua asta in calendar pt ca sunt sigura ca e o data foarte importanta pentru cinefili!si daca ei nu stiu asta inca, vor afla in curand! nu pot decat sa le urez celor din redactie sa reuseasca sa scoata cat mai multe numere! :D |
Originally Posted by ricutza:
U lucky bastards! vreau shi JE! Voi cu bulanu' vostru de bucureshteni! |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Heheheheee! Normal ca articolul despre Tarantino este de citit! 8)
Serios acum, un exemplar foarte reusit, si vizual si content (banuiesc ca o sa va variati rubricile in curind). M-a bucurat si la ochi, si la suflet. So, keep up tha good work! |
cum nu am fost la cinema in weekend ma tem ca voi ramane fara aceasta capodopera
sa disper?? |
pt Gaandalf...cu dedicatie
hombre, daca pana vineri nu ajunge revista si in Piata Ovidiu:), anunta-ma ca ti-o aduc eu de la buc. ok? :wink: ca vin acasa in week-end:)
|
din pacate n-am mai prins revista. Am intrebat la Glendale, Studio, Patria, Scala si nu (mai) era pe nicaieri. Mai exista vreo sansa sa intru in posesia ei?
|
Si eu am ramas fara... :-?
|
All times are GMT +2. The time now is 03:17. |