Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Cat de mica e a lui Alex Leo Serban? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83700)

Alex Leo Serban 20 Jan 2004 14:37

de rau, nu-ncape pe nici-un topic :lol:
as vrea io sa am o pula asa de lunga cite filme am criticat :wink:
desi, pe de alta parte, ce sa faci cu ea: sa te-mpiedici la tot pasul, s-o calci, sa joci coarda?...

raptor 20 Jan 2004 16:01

Sa-ntinzi rufele lu' mamaia pe ea...

Nightwane 20 Jan 2004 16:50

sa-ti faci autostrada din ea...sau batator de covoare...etc. sunt atatea posibilitati!

Leonard Pyron 20 Jan 2004 17:34

Originally Posted by Alex Leo Serban:

:lol:
as vrea io sa am o p*** asa de lunga cite filme am criticat :wink: ...

Pisicherule, ala era Pinochio si era vorba de nas...

Ambra Blu 20 Jan 2004 17:35

Originally Posted by toni:

alex, nu poti sa faci o poza cu putza ta si s-o postezi pe site? poate se mai relaxeaza copiii astia....

toni, gud idea, dar s-a fost dat cindva un link cu alex full monty. si, alex, daca nu intra, comprim-o cu winace.

Leonard Pyron 20 Jan 2004 17:41

Linck-ul atunci l-a dat chiar als dar poza cred ca era deja manarita si alungita pe verticala ptr ca Leo era cam tras la fata...

Ambra Blu 20 Jan 2004 18:26

Ca sa io lungeasca?

raptor 21 Jan 2004 11:15

Incercatzi un concurs de p_le-'Miss P_la 2004' -si gasim nishte fetitze in cunostiintza de cauza sa fak parte din juriu...

Alex Leo Serban 21 Jan 2004 14:59

Originally Posted by Leonard Pyron:

Linck-ul atunci l-a dat chiar als ...

minciuna IN FALSH! altcineva a dat linku - ma vedeti pe mine pretindu-ma la paparazzisme d-astea?? u nuts :o !?! a gentleman would never do that. and i'm the purr-fect gentleman :wink: fuck u!

Ambra Blu 21 Jan 2004 15:13

asta inseamna ca cind ea piriie, tu purr-ui de placere? 8)

Alex Leo Serban 22 Jan 2004 13:48

Originally Posted by Ambra Blu:

normal. doar ca nu pirie p...a (4 litere), ci p...a (5 litere) :P

Nightwane 22 Jan 2004 15:17

Originally Posted by Ambra Blu:

normal. doar ca nu pirie p...a (4 litere), ci p...a (5 litere) :P

frumos iti shade..om la varsta ta sa vorbeasca despre spurcaciuni d-astea. mai bine te-ai duce pe www.sfaturiortodoxe.ro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alex Leo Serban 22 Jan 2004 19:29

apai... ce sa fac... c-asha m-o facut mama: vehement!
plus ca-mi place subiectul topicului - e an understatement :wink:

Mala Portugal 23 Jan 2004 01:10

Am cu ce bah..

Ciudata rasa mai sunteti si voi, barbatii. Adica la femei, cand notorietatea organului genital o depaseste pe a noastra , ca persoane, dam in depresie. Voi pare-se, sunteti chiar mandri. :oops: :oops: :oops:

crydead 23 Jan 2004 09:20

Cum spunea nemuritorul Napoleon, langa buzunarul oricarui barbat se afla un baston de mareshal sau de mic caporal. :p

marcu 24 Jan 2004 02:36

Domnilor moderatori, poate inchideti topicul acesta. Se afiseaza atata ura si intoleranta fata de opiniile unei persoane - Alex Leo Serban - pe care destula lume il apreciaza mult. Leo (acesta e numele lui) raspunde si el iritat, uneori recurcand la un limbaj pe care altfel cred ca l-ar evita. Hai sa discutam despre film/filme, ca e singura noastra mangaiere. Nu vedeti ce iarna a picat peste noi ca nu putem sarbatori Unirea. Ion Ilici nu va mai vizita Iasiul. Nastase s-a intors si el la Bucuresti sa-si numere ouale...
Ce credeti, ia Nicole Kidman Oscarul anul acesta?

Mala Portugal 24 Jan 2004 04:03

Originally Posted by marcu:

Nastase s-a intors si el la Bucuresti sa-si numere ouale...

Great !! Vrei sa nu se mai vorbeasca despre lungimi/scurtimi totusi ne faci trimitere la oua

Nightwane 24 Jan 2004 09:08

DA!

Alex Leo Serban 24 Jan 2004 13:21

Domnilor moderatori, poate inchideti topicul acesta. Se afiseaza atata ura si intoleranta fata de opiniile unei persoane - Alex Leo Serban - pe care destula lume il apreciaza mult. Leo (acesta e numele lui) raspunde si el iritat, uneori recurcand la un limbaj pe care altfel cred ca l-ar evita. Hai sa discutam despre film/filme, ca e singura noastra mangaiere. Nu vedeti ce iarna a picat peste noi ca nu putem sarbatori Unirea. Ion Ilici nu va mai vizita Iasiul. Nastase s-a intors si el la Bucuresti sa-si numere ouale...

1. draga marcu, thnx 4 yr concern, dar (o sa te sochez, daca mai e cazul...) pe mine ma amuza topicul asta! ba kiar sint magulit ca (m-)i se da atita importanta - extra-cinefilica :wink: -, vorb-aia, e corpul meu si fac ce vreau cu el: il intind pe forum so everyone can see/it's my body & i'm proud as can be! (i know, i'm vain :oops: ) de altfel, pe citiva care au scris aici ii cunosc si-n "particular", so i know they mean no harm - it's just a game, for crissake :roll:
asa ca nu pot decit sa-l incurajez: kiar daca cel care l-a lansat (si care a disparut unbeknowst intre timp... - ?) l-a inceput cu pizma & partinire, cred ca el a devenit pe parcurs o dovada de simpatie pt a.l.s.: la urma urmei, citi critici se pot lauda cu un topic (de love/hate) dedicat lor??
2. nicole, oscarul? din nou?? sa mai stea pe margine un an-2, ce, se crede tom hanks? :evil:

Nightwane 24 Jan 2004 16:48

2. nicole, oscarul? din nou?? sa mai stea pe margine un an-2, ce, se crede tom hanks? :evil:

HUO! :oops: :cry:

All times are GMT +2. The time now is 01:41.