![]() |
concurs
Va spun drept, nu ma intereseaza nici cit negru sub unghie daca la concursul doamnei Skar iese LOTR sau Pulp Fiction sau Alo, aterizeaza strabunica! Cel mult ne va indica proportia de fani ai unor filme. In rest, eu tot cu ierarhiile mele ramin.
|
Acest topic este o mare imbecilitate.Matrix-ul e un surogat de filosofie si profund doar in aparenta.Se prezinta niste simboluri care vor sa coaguleze esenta vietii.Dar nu se reuseste decat un flux fragmentat de idei precare.
Va amintiti faza cu <urmareste iepurele alb>?Iepurele este un simbol selenar,cel care face legatura intre lume si realitatea transcendentala.Si dupa faza asta urmeaza o continuare de nivel inferior.Si mai sunt si alte contradictii.Descoperiti-le singuri! |
A,pai nu,situatia e asha:ei ne urasc pe noi pt. ca promovam LOTR respectiv Matrix si noi ii uram pentru ca urasc LOTr si MAtrix pentru ca sunt asa de promovate si,bineintzeles,pentru ca ne calca pe nervi.
|
Originally Posted by raptor:
Ia-o-ncetisor! Eu nu urasc pe nimeni, si, in nici un caz nu as putea uri pe cineva pentru ca-i place cutare film. Mie fanii indirjiti ai lui Matrix sau LOTR imi sint majoritatea simpatici, desi ii compatimesc pentru ca adoratia lor pentru aceste filme ii impiedica sa vada valori autentice, le subjuga mintea si le inchide orizontul. |
Originally Posted by horatiu:
|
Originally Posted by raptor:
Bai, ia intrati voi in casa si mai promovati niste matematica si niste fizica si chimie ca va ia mama dracu si parolam iar calculatorul !!! |
Originally Posted by Leonard Pyron:
|
De ce nu ? Ca sa se gaseasca si pentru Matrix utilitate. Sa devina necunoscuta variabila in matematica. In loc de x, matrix....
|
|
Tracy Lords era parca doar la oral. Eu vorbeam si de proba scrisa.
|
|
Apropos, TLD, sa-mi faci si mie o copie programul lui Johny Bravo. Oricum e mai tare ca Matrix.
|
|
Lasa. TLD, am glumit, nu mai vreau Johny Bravo. mai bine ma duc la mama la cinematograf si vad ceva pe gratis ca ea lucreaza acolo si ma lasa sa intru pe dabogea.
|
Deja topicu asta se intrece al aberatiuni postat pe metru patrat cubicizat .. apropo de matematica and shit. Deci asadar si prin urmare nu vad de ce m-ar mai interesa sa rasp la aberatiuni. Singuri care au postat la obict au fost horatiu si nightwbane si logic eu...
|
logic...
|
Mie mi se pare foarte instructiva aceasta discutie de cand au intervenit wulfila si leonard care au salvat situatia.
|
Quote:
|
Bine. Promovati doar Limba Romana.
|
Regretele mele,conasule,da' in afara da' educatie fizica nu promovez nimic.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:49. |