![]() |
Originally Posted by blitz43:
Baga niste injuraturi si or sa te treaca la rangul de zero barat. |
ce mi-e rusa ce mi-e poloneza :) tot dracu ala... :)
|
Bah, nu va mai certatzi.
Numarul de mujishti ramane constant si intre aia care sunt guru, dar si la aia de e novici. Doar ca ashtia mici sunt mai vioi. :wink: ------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Creshtineaza-ma si pe mine,Pyrro,k sa mai apuc Judecata de Apoi :lol: In afara de lupu' shi de iepurashu' pe care-i stie toata lumea ce cautzi?Da shi tu niste titluri,omule,k sa stim ce sa intrebam in vecini!
Lolec shi Bolec erau ok. |
dupa cum zicea si danny, lolek si bolek sunt poloneze. cat depre tittluri, am scris pe pagina cealalta...sau si mai simplu:
http://www.jovefilm.com/index.htm daca reusesti sa le si gasesti, esti tare! |
Daaaaaa?mai tare ca un...guru?
|
numai daca ajung si la mine filmele... :wink:
|
in caz ca nu dati pe afara de atatea desene animate rusesti pana acum, dati un ochi si pe la amazon care are 4 dvduri "masters of russian animation"
|
Originally Posted by moebius:
daca aveai curiozitatea sa faci click pe link-ul de mai sus ai fi observat ca sunt mult mai multe cd-uri, dvd-uri, casete video de vanzare cu desene animate rusesti... |
mda, linkul nu mergea si daca nu-mi era asa de lene sa verific as fi vazut ca site-ul e in "reconstructie"
oricum... alea de care ziceam se gasesc pe net intr-o forma sau alta ;) si chiar merita efortul |
All times are GMT +2. The time now is 22:57. |