![]() |
Vreau oncologie sau neurologie, as vrea si chirurgie dar nu cred ca pot.
|
Imi place fotbalul dar m-am urat si imi pare rau ca sunt microbist ( cateodata), dar oricum cand echipa favorita castiga sunt fericit desigur, dar cand pierde sunt fff suparat, iar in ultima perioada m-am cam saturat sa fiu trist :))...............si din cand in cand mai urmaresc handbalul si tenisul.
|
Snooker, Bundesliga ( asta inseamna fotbal pentru mine ), darts, tenis, UFC.
Iarna urmaresc si sporturile specifice. |
atata timp cat toti il numesc sport..............
|
Fotbal , Tenis , Handball , Baschet si cam atat .
|
karate >> live
|
tenis de camp
|
Fotbal,fotbal si era sa uit,fotbal! Mai urmaream si meciurile din NBA acum cativa ani dar le dau prea tarziu ca sa ma uit in direct pe net si am renuntat.
|
Motogp,tenis de camp,gimnastica,sarituri cu schiurile,ski alpin
|
Fotbal, hockey, polo, handbal, tennis, tenis de masa, sah, snooker, box, K1, Formula 1, UFC, atletism, gimnaastica, kayak-kanoe, haltere .... intr-cuvant cam toate sporturile.
Singurile genuri de sport ce nu le pot urmari si nu le pot intelege sunt baseball si sumo. |
sumo e amuzant, din pacate nu prea difuzat pe la noi.
baseball? - cel mai tampit sport cu putinta - doar americanii il iubesc. se uita careva la fotbal australian? Mie mi se pare destul de interesant, dar ma enerveaza ca sunt transmise meciurile in amiaza mare, cand nu sunt acasa si reluari nu prea exista. Eurosport 2 transmite, pentru cei curiosi. |
Vreti sport luati de aici
Bataie >:) >:) >:) >:) face bine la ten si la par |
Originally Posted by danonino:
Absolut de acord.Bundesliga ca si competitie si spectacol e peste La Liga.Pana si echipele care se bat la retrogradare joaca fotbal ofensiv de calitate,ceva mai rar in alte campionate.Dupa parerea mea Bundesliga nu poate decat sa evolueze tinand cont de cati tineri talentati au in momentul asta si mai vin o gramada din urma. |
batai intre presedinti:(
|
box, kickbox, rugby, si fotbal bineinteles
|
Sarituri cu schiurile,snooker,ciclism,fotbal australian,tenis,hockey(de toate felurile),fotbal(Bundesliga,Premier League si putin Liga I - nimeni nu-i perfect:D),auto-moto(formula 1,moto GP, superbike etc.),cricket,handbal,baschet,biathlon etc....Cam toate in afara de sporturile de contact
|
Fotbal(nu sunt obsedat sa ma auda vecinu de la parter in caz ca rateaza echipa cu care tin) urmaresc de placere, mai imi place si tenisul si ma mai uit la sporturile astea extreme...off road si tot felu:D
|
football ca tot romanul :)
imi mai place mult : baschetul(pacat ca nu prind nba la tv. ca toata ziua m-as uita ), tenis de camp, ping-pong, volei, golf , rugby ... |
Tenis, sporturile de sala de la CM gen atletism,saritura la groapa cu nisip,etc.
|
fotbal:P
|
All times are GMT +2. The time now is 00:09. |