![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
HEY! Nu schimba regulile asa dintr-o data! Vreti neaparat o categorie separata pentru animatie? |
Nu-i buna treaba cu animatia. Lasati intai alea patru prime categorii, alegem 40 din ele, formam niste grupe amestecate, dupa care incepem sa votam castigatorii, finalistii etc. Deci, haideti sa alegem cate 10 din fiecare categorie, pe baza listei lui Lady_Skar. Dupa aia, votam si mai vedem. Eu va dau niste filme, impartiti-le voi mai bine:
2001: A Space Odyssey - CLASIC Blowup - DRAMA City Lights - COMEDIE Dolce vita, La - CLASIC Modern Times - COMEDIE 8 1/2 - CLASIC 25th Hour, The - DRAMA A.I.: Artificial Intelligence - DRAMA (sau SF/ACTIUNE) Age of Innocence - DRAMA American Beauty - DRAMA Avventura, L' - CLASIC Barton Fink - COMEDIE (eh...) Clockwork Orange, A - ACTIUNE (sau CLASIC) Crouching Tiger, Hidden Dragon - ACTIUNE Eyes Wide Shut - DRAMA Godfather, The - DRAMA Gold Rush, The - COMEDIE Hiroshima, mon amour - CLASIC Hours, The - DRAMA It's A Wonderful Life - CLASIC Jesus Christ Superstar - MUZICAL (hait, nu aveti. aaa.. CLASIC) Lolita (Kubrick) - DRAMA Memento - ACTIUNE Mulholland Drive - DRAMA Nosferatu - ACTIUNE Proces, Le (Welles) - DRAMA Pulp Fiction - ACTIUNE Schindler's List - DRAMA Se7en - ACTIUNE Smultronstallt (Fragii salbatici) - CLASIC Some Like It Hot - COMEDIE Stalker (Calauza) - DRAMA/CLASIC Strada, La - DRAMA/CLASIC Truman Show - DRAMA Vertigo - ACTIUNE/DRAMA Vita e bella, La - COMEDIE/DRAMA 8 femmes - COMEDIE Adam's Rib - COMEDIE Al di l�* delle nuvolle (Par-del�* les nuages) - DRAMA Alice Doesn't Live Here Anymore - DRAMA/COMEDIE Almost Famous - COMEDIE Ascenseur pour l'echafaud - CLASIC Bad And The Beautiful, The - CLASIC Big Lebowski, The - COMEDIE Blade Runner - ACTIUNE Bulworth - COMEDIE Cabaret - CLASIC The Shining - CLASIC/DRAMA/ACTIUNE Full Metal Jacket - ACTIUNE (sau COMEDIE?) Lola, rennt! - ACTIUNE (ati uitat de asta???) Cred ca sunt 50. Am rascolit liste intregi sa le gasesc. |
MinRep... ti-am adaugat propunerile.
Azi e ultima zi de propuneri deci daca vreti sa mai adaugati vreun film, DO IT NOW! Maine alegem cei care raman. |
......Sigur m-am trezit mai tarziu, dar ce sa-i faci?
De ce nu se face si o rubrica SF, nu inteleg. Daca stai sa te gandesti bine toate filmele sunt de actiune.Toate au actiune. Unele mai inceata si booooooring(Titanic), unele mai rapida(Superman:)), unele cu incetinitorul(Matrix) , unle chair "de la coada la cap" (Memento) etc etc. Cred ca nu exista genul pur SF, thriller, comedie, drama..... Io zic ca ar trebui mai multe categorii. DRAMA,SF,TWISTED,COMEDIE,THRILLER,ACTIUNE,CLASIC,A NIMATIE ~DRAMA:Shawshank Redemption,Good Will Hunting, Forrest Gump, Braveheart,Filantropica,American History X ~SF:Alien 3,Matrix 2, X2 ,Hallow Man,Spawn,Batman Returns,T2 ~TWISTED:Mulholland Drive ,EXistenZ,13th Floor, Dark City,12 Monkeys, Memento ~COMEDIE:There's Smt. About Mary, Bulworth, Ace Ventura,Back ToThe Future I,American Pie I,As Good As It Gets,Naked Gun I,Last Action Hero, Bubble Boy??-hmm ~THRILLER~GROAZA:Phone Book, American Psycho I, Evil Dead 3, Scream 2,The 6th Sense,Final Destination 2, From Dusk Till Dawn, Halloween H:20, Jeepers Creepers,Interview With A Vampire si as putea sa scriu aici pagini intregi ~sa zicem ACTIUNE:Rambo I, Hard Target, Face Off, The Rock, Exit Wounds,Fugitive,Payback, Most Wanted, Traning Day ~CLASIC:Psycho(mai clasic decat atat...) ~ANIMATIE:Jungle Book, Lion King,Shrek, Final Fantasy Ar bine ca filmele din fiecare categorie sa fie diferite, adica sa atinga puncte diferite.Sa nu fie ceva de genul Ace Ventura 1 si Ace Ventura 2 la genul comedie. Am spus C am avut D spus. |
Originally Posted by Lady_Skar:
Ok arsdeviu, ti-am adaugat propunerile. Insa intelege ca e prea tarziu acum sa mai schimbam categoriile. Vreau sa incepem odata pollurile astea! BTW... imi adjudec dreptul de a aranje meciurile. Sorry, eu am venit cu ideea si eu am depus munca de a sorta alegerile voastre. Vreau s-o fac eu pentru ca nu vreau sa existe situatii in care un film sa castige prea detashat. Don't worry, I won't let you down. Now... vine treaba ne placuta de a alege din multimea de propunerii, castigatorii. Eu zic ca urm filme trebuie NEAPARAT sa ramana: Actiune: Terminatorul 2, Matrix 1!!!, Star Wars, si Pulp fiction. Drama: American Beauty, Tacerea mieilor si Forrest Gump Comedie: Spaceballs, Filantropica si Shrek. Clasic: The Godfather, Schindler's List, Casablanca Cam atat deocamdata. Eu zic ca cele mai cunoscute filme trebuie sa ramana. Daca n-am vazut un film de unde sa stiu cum sa votez? (vezi Shichinin no samurai) |
Schinin no Samurai - i agree with you on that ... i didn't get to see that either ... sooo i'm with you on that one ...
Please let's just get this over with ... let us begin ... i'm dying here ... "you're killin' me" - Daddy Day Care ... |
ACTIUNE: Matrix, Aliens
DRAMA: The Green Mile, Hable Con Ella, The Pianist, 25th Hour COMEDIE: Occident, Snatch, Spaceballs CLASIC:Once upon a time in America, The Godfather, Casablanca Neaparaturile mele :roll: |
Pana acum:
Actiune: Terminatorul 2, Matrix 1!!!, Star Wars, si Pulp fiction, Aliens, Se7en, Fight Club Drama: American Beauty, Tacerea mieilor, Forrest Gump, The Pianist, The 25'th hour, Comedie: Spaceballs, Filantropica si Shrek, Occident, Snatch. Clasic: The Godfather, Schindler's List, Casablanca, Once upon a time in America, 2001: A space odyssey. o sa incepem when we're good an ready! (MinRep, ti-am bagat cele mai cunoscute optiuni. Don't hate me, ideea e sa voteze cat mai multi oameni) Mai aveti pana la 22! |
MY CHOICES
Actiune: Pulp Fiction, Fight Club, Se7en, Crouching Tiger, Hidden Dragon, Lola Rennt!, Full metal jacket. Drama: Memento, American Beauty, Mulholland Drive, 25th Hour, , Blowup, Eyes Wide Shut , Lolita. Comedii: City Lights, Modern Times, Barton Fink, Almost Famous, Bulworth. Clasici: The Godfather, 2001: A Space Odyssey, L' Avventura, Jesus Christ Superstar, Stalker ("Calauza"), La Strada. |
Fight Club nu se poate sa lipseasca! A fost nominalizat de aproape toti...
|
Era s apierd ocazia:
Actiune: Matrix (nu ma uratzi!), Pulp Fiction (stiti ca tres sa ajunga departe), Saving Private Ryan (per total nu stu dak merita dar sigur tre sa trreaca de prima faza...), Phone Booth (nu stiu cat de mult va placut dar la mine e pe podium la filmele da anul asta pana acum!), Dark City(idee buna, realizare satisfacatoare(il compar cu filme din gen...), Terminator 1 pt poveste dar 2 pt efecte, aleg in final t1 pt poveste, ca doar asta conteaza in primul rand..., Final Fantasy la genul animatie actionata pe calc.., X2, blade nu exista? si jurassic park(asa pe ultimul loc)... Drama: Din start zic Tacerea mieilor (ca favorit al acestei grupe :)), Natural Born Killers, Memento si American Beauty care au la fel de multe sanse, The pianist (nu pot sa-kl uit d eaici!), Eyes Wide Shut si nu stiu ce sa mai zic pe aici, nu prea sunt fan al genului dar filmele de mai sus le vazuii...[/color][/color] Comedii:Beverly Hills Cop, Meet the Parents si cu nasul la psihiatru unde e? sau analyse this si that? Ma dezamagiti baieti! si fete :P, Filantropica (asta e comedie?), Ice Age!, Shrek la animatii, si Snatch sa nu-l uit...[/color] Clasici: The godfather 1,2,3(meritas potul!) ; Schindler's List ; Nosferatu (la vremea lui a fost ceva!), Casablanca, 8 1/2. Si nu ma mai risc sa zic ceva... Astea sunt alegerile? Cand venim la turul 2 de la scrutin? |
Deci... Ladies and Gentlemen!
Finalistii care de maine vor fi aruncati in ring sunt! Actiune: Seria Star Wars (adika primele 3), Terminatorul 2, Matrix, Pulp Fiction, X2, Fight Club, , Minority Report, The Usual suspects (what's this? The Usual Suspects, n-a mai propus nimeni asta. UITE CA PROPUN EU! I want Usual Suspects!!!), Seria LoTR, Aliens. Drama: American Beauty, Memento, The Pianist, Eyes Wide Shut, Habla con ella, The Shawshank Redemption, 25th hour, Mulholland Drive, Forrest Gump, A beautiful mind. Comedii: Shrek, Spaceballs, Seria Back to the future, Filantropica, Nasul la psihiatru, Beverly Hills Cop, Snatch, The Big Lebowski, Ice Age, American Pie. Clasici: Seria Godfather, Schindler's List , Casablanca, 8 1/2, Citizen Kane, Silence of the lambs, Nosferatu, Stalker, 2001: A space oddisey, A clockwork orange. Ok, that's it. Am incercat sa le iau pe cele care apr de cele mai multe ori. De maine apar meciurile, deja am cateva idei SUPER. :) |
Originally Posted by Gaandalf:
Gaandalf daca n-ai habar de ce se-ntampla mai bine taci naibii din gura. Pana acum n-am aratat coltzii la nimeni. Nu ma fortza sa mushc din tine. Poate imi aratzi 3 posturi de ale tale mai mari de 3.000 de caractere... |
Lady_Skar, de ce nu deschizi si alt Grup din 'Champions League'? Daca deschizi altul, nu se mai poate vota la primul sau care e problema?
|
All times are GMT +2. The time now is 06:13. |