![]() |
de 8 ori mi-a dat eroare Cinemagia pana mi-a postat 1 mesaj shi se pare k mi-a dat shi erori ...ce nashpa'
|
[quote="Alex Leo Serban"] ierarhiile SINT dinamice, dar numai ca ricosheuri ale jocului de biliard pe care timpul il joaca cu orice lucru omenesc... ideea mea e(ra) ca ierarhiile - ca masura a valorii & deci ca instrumente de lucru - sint obiective & imuabile, NU ceea ce se intimpla in interiorul lor![quote]
ALS esti un paradoxal de prima clasa.Tu inca nu faci diferenta intre ierarhie si criteriu.Apoi,creezi o dubla evaluare:extra- si intrinseca.Deja esti insidios si fragil.Incerc sa definesc ideea mea ca un <ingenuu>:valoarea este un etalon.La ea se raporteaza un nr in/finit de creatii,din care va rezulta delimitarea nonvalorii.Asta intr-ADEVAR este imutabila(sau imuabila).In schimb ierarhia este dinamica si preferentiala,deci nu are cum sa fie obiectiva.E impotriva oricarui sistem logic. |
Pe cuvintul meu, cind citesc Dialogurile dintre marx si ALS, mi se umple fruntea de riduri si de-abia de-abia inteleg ceva. :o
|
Originally Posted by Ambra Blu:
Ghinion pt tine,frate.Si ai dreptate.Ca si ALS,dealtfel. PS: ACESTA ESTE ULTIMUL MEU RASPUNS IN ACEST FORUM.PUNCT. |
Originally Posted by marx:
looolza! :lol: |
Originally Posted by Gaandalf:
Nu e de vina CINEMAGIA. Eroarea esti chiar tu. Virus mic si simpatic ce esti, si vroiai sa intrii in matrice... |
ALS accepti o noua provocare de lupta in "neoloGisme" :roll: ?
E vreo diferenta intre arta si creatia artistica? Te astept,ori cu un refuz,ori cu o continuare. |
Numa' tu si ALS avetzi voie sa va zbenguitzi aciulea sau e loc si pt. altzi copii?
------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by crydead:
|
ALS,daca e abandon nu trebuie sa anunti adversarul?Sau nu trebuie sa respectam legile duelului?!
|
mai iau o pauza... m-au obosit astia cu lotr-ul, ca-s multi, mici si vehementi! :lol:
PS btw: despre ce discutati voi? ca eu n-am inteles... |
Cum vezi, Alex e prea ocupat sa-si proclame heterosexualitatea prin forum ca sa mai aiba timp si pentru provocarile tale.Daca tot ne-ai facut curiosi explica-ne si noua cum sta treaba cu arta si creatia artistica. Suntem cu ochisorii pe tine!
:roll: :o :roll: :o :roll: :o :roll: :o :roll: |
eu stiam ca am postat un raspuns, ceva, pe undeva (eu credeam ca aici!) - dar acu vaz c-a disparut!?
ziceam ca sa ma mai lasati oleaca, m-au obosit copiii aia cu lotr-u, si - anyway - despre ce discutati voi p-acilea? |
na, ce va spuneam!! e clar ca tre sa iau o pauza...
PS voi fi ocupat sa-mi proclam senilitatea pe forum; daca aveti sfaturi cum s-o fac mai bine, u'r welcome. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Hai ca te lasam sa studiezi estetica,axiologie si alte logosuri esentiale. |
Dupa discutiile astea abstracte care au deviat de la subiect Mr. Marx mai e suparat pe Atelier sau duelul intelectual i-a ridicat nivelul adrenalinei si i-a solicitat atentia neconditionat?
|
Originally Posted by Alice_Fluture:
PS: Singurele persoane care ma pot supara sunt prietenii. Restul e decor. |
Mda... tu stii mai bine. Da' e grav daca ai ajuns sa vorbesti cu decorul...
|
Originally Posted by Alice_Fluture:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:54. |