Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai comic film EVER (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83154)

Lokibra 07 Oct 2003 12:28

How about Big Lebowski ?

Mi s-a parut tare haios :D , desi lumea vad ca se imparte destul de clar intre cei care adora filmul asta, cei care nu l-au vazut, si cei care sar cu bâta la tine când le spui de el...

Voi de care-mi sunteti ? :evil:

theo 07 Oct 2003 12:40

Originally Posted by Lokibra:

How about Big Lebowski ?

Mi s-a parut tare haios :D , desi lumea vad ca se imparte destul de clar intre cei care adora filmul asta, cei care nu l-au vazut, si cei care sar cu bâta la tine când le spui de el...

Eu sunt ditre cei care il adora. Este o comedie excelenta, cu o distributie foarte bine aleasa. Pe langa Jeff Bridges, care a fost facut pentru a fi The Dude, mi-a placut foarte mult John Turturro, demential in rolul Jesus...

Daniela Nitoi 08 Oct 2003 21:25

Cred ca se numeste The Dinner. E o comedie frantuzeasca, de situatie, absolut fantastica! Nu stiu daca e "the best film comedy ever made", dar stiu sigur ca are un umor de mare calitate.
O clica de bogatasi se aduna o data pe saptaman la un super dineu. De ce? Sa se amuze pe seama celui mai mare prostanac, exigent selectat si racolat de unul dintre ei. La fiecare intalnire, alt prostanac. Numai ca la un moment dat, turning point :lol: , orice nas isi are nasul! Unul dintre cei pe seama caruia, tipii cu buzunarele pline, faceau mare haz, ii pune cu botu' pe labe :evil: .

dana

ps: l-a vazut cineva???

emanuel 09 Oct 2003 07:35

Filmul de care iti amintesti se numeste "Le Diner de cons / La cina cu un gogoman".
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=7733&hist=0

Este o comedie haioasa, la care am auzit ca ar vrea sa faca si o continuare...

Daniela Nitoi 09 Oct 2003 21:10

Emanuel, multam pentru titlul corect :P . Fain ca s-au gandit la o continuare. Oare va fi mai buna, sau la fel de buna, sau macar la fel :lol: ?

dana

capitain 10 Oct 2003 23:09

nu cred ca am un singur film preferat din acest gen, insa pot spune care mi-au placut cel mai mult:
_ din seria Monty Python: Life of Brian, MP & the holy grail (umor englezesc de cea mai buna calitate si la cel mai sec nivel realizat de terry gillian & co. - "12 maimute", "brazil", "regele pescar"- astea nu sunt comedii si nici realizate si de co.
_Fear & loathing in las vegas - tot terry gillian, cele mai tari ipostaze in care au aparut vreodata johnny depp si benicio del torro
_pisica neagra, pisica alba - so pure, so natural!

jona 13 Oct 2003 00:25

Ati vazut Anger Management? Nu ca ar fi Cea Mai Tare Comedie, dar a avut momentele lui.

Dan Gerose 13 Oct 2003 12:01

Si mie

Capitain, exact la exemplele tale ma gindeam si eu ! :o

Gaandalf 13 Oct 2003 12:21

Originally Posted by Lokibra:

How about Big Lebowski ?

Filmul asta mi s-a parut unul dintre cele mai tari comedii pe care le-am vazut ... faza de la sfarshit cand Steve buscemi moare de infart in parcare shi ala arunca cenusha peste lebowski ... filmul este rupere ...

Anyways ... nu shtiu dk atzi vazut American Wedding ... The Stiff Meister a fakut tot filmul ... kre a inceout cu : "Fockers ... shi Polish my nuts and serve me a milkshake!" ... este absolut bestial ...

In primul Steve - a baut spema ...
in al-doilea ... s-a pishat unu pe fatza lui ...
iar in al treilea... he is gonna EAT SHIT! ... it's sooo damn highlarious ... and icky at the same time ...

P.S. - Fraulein Brrrandy shi ofitzerul au fakut filmul de nota 10 ... Enjoy!

mihai770 29 Jun 2004 01:03

Se pare ca m-am cam plictisit de comediile astea americane...ceva mai european imi recomandati...de exemplu: Le Placard, care mi s-a parut mishto.

Merita sa ma uit la filmul cu marele blond?
PS: ziceti shi titlul original...

Mi-a placut: Finding Nemo, Road Trip, Anger Management, Bruce Almighty (B-E-A-Utiful), Truman Show (cu toate ca nu prea e comedie), The In-Laws, Meet The Parents, Monsters Inc., Ice Age, shi cu un loc foarte foarte important la genul drama-comedie: La Vita e Bella (GARANTEZ CA O SA VA PLACA FILMUL ASTA)

O sa ma uit la filmele de mai sus shi revin cu pareri!

ogto 29 Jun 2004 08:46

Originally Posted by bogie:

Dr. Strangelove
Arsenic and old lace
Philadelphia Story

Ai Arsenic And Old Lace? L-am vazut la TCM cu mult timp in urma si il caut disperat. Asta da film de comedie.

Pinky 29 Jun 2004 13:55

Mi-au placut Meet the Parents, Dumb and Dumber, Beethoven, Tootsie, Bruce Allmighty, Ghostbusters, Mrs. Doubtfire, Cheaper by the Dozen...

BeNnY 29 Jun 2004 16:26

Cea mai buna comedie pe care am vazut-o mi s-a parut a fi Which way to the front... Cu Jerry Lewis. Am ras fara oprire tot filmul

capitain 29 Jun 2004 17:22

Monty Python and the Holy Grail
si acum imi aduc aminte cu placere durerile de burta de ras de la filmul asta !!! :lol:

Sm�agol-Gollum 29 Jun 2004 22:04

filmul la care am ras cel mai mult este/a fost ice age!!

Pinky 30 Jun 2004 09:03

Am uitat de Home Alone (1,2) si My Cousin Vinny, care chiar sunt cele mai bune comedii for me :lol: .

Semaca 30 Jun 2004 09:33

Dintre clasici: cam tot ce a facut Chaplin, cu un plus pe City Lights si The Great Dictator.

Ceva mai incoace, dar nu foarte mult: Top Secret.

Si mai recent: O Brother, care vad ca are deja foarte multi fani.

Gaandalf 30 Jun 2004 13:43

ce topic mai e asta ? ce mai comic film ever - shi totzi postatzi 15.000 de filme. what's the catch ?

Leonard 30 Jun 2004 13:58

ai dreptate, aici fiecare ar trebui sa posteze cate un singur titlu, care i se pare lui cel mai tare. dincolo, la "comedii..." (plural) sa insire cate vor.

Gaandalf 30 Jun 2004 14:06

Originally Posted by Leonard:

ai dreptate, aici fiecare ar trebui sa posteze cate un singur titlu, care i se pare lui cel mai tare. dincolo, la "comedii..." (plural) sa insire cate vor.

makes more sense right ?
10x!

All times are GMT +2. The time now is 23:27.