Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Crydead's Lair (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83033)

toni 29 Aug 2003 09:08

Te-am pupat pe basca. Vin cu cartile de plastic?

crydead 29 Aug 2003 12:08

Nu uita de femeile in format electronic. Scaneaza-le cu un antivirus inainte ca sa nu avem probleme. Si vorbeshte si cu aia de la Fish software ca sa le luam cu licenta.

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

toni 29 Aug 2003 15:12

sa le scanez la mai mult de 300 dpi?

crydead 29 Aug 2003 16:38

Ba, io ma gandeam sa fie cat mai eftine, maxim 150 de dpi. Si sa le dam un prescan ca sa vedem care e treaba. :P

-------------------------
Viitorul suna ocupat.

toni 29 Aug 2003 18:45

Deal. Cu Ambra ai mai vorbit?

crydead 29 Aug 2003 19:16

Da, am am vorbit cu mai furios, mai iute.

Apropo, doar mie mi se pare ca Idiotzii lui von trier e un fel de Jackass cu tocilari? :-?

----------------------------
Viitorul suna ocupat

toni 30 Aug 2003 06:54

hm..madonna s-a sarutat cu BS, e semn rau

ricutza 30 Aug 2003 23:28

toni, lamureste un copil mic si nestiutor ca mine te rog, cine e BS....

Leonard 31 Aug 2003 04:06

Originally Posted by ricutza:

toni, lamureste un copil mic si nestiutor ca mine te rog, cine e BS....

eu cred ca e Britney Spanac.

Leonard 31 Aug 2003 04:19

eu schimb postul dar de cele mai multe ori descopar publicitate si pe restul canalelor...noroc ca s-a inventat si HBO-ul asa ca probabilitatea de a nu reusi sa-mi umplu timpul dintre filme, e destul de mica!

da, din pacate este PayTV si in romania cred ca putini isi permit asa ceva, dupa ce ca se plateste, ar fi culmea sa mai dea si reclame. Oricum "repertoriul" HBO-ului este destul de limitat: majoritatea filmelor sunt americane, care au rulat la cinema cu cel putin un an in urma, si nu mai vechi de cativa ani. Si pe cele mai multe le-am vazut cu totii, asa ca nu prea merita efortul sa platesc ca sa revad niste filme care se pot gasi usor pe divx.
Mi-ar placea sa se infiinteze un post de filme care sa dea numai filme non-americane (sau dintre americane doar cele culte) din anii '80 pana in prezent.

si daca tot am discutat despre reclame si mutatul pe alt post, as vrea sa stiu daca sunt persoane care obisnuiesc sa se uite la mai multe filme sau programe in acelasi timp? chiar sunt curioasa sa vad ce parere aveti legat de asta...

in acelasi timp nu chiar, fiindca n-am doua televizoare in aceeasi camera. oricum, la filme nu vad sensul acestei practici. la emisiuni sportive sau talkshow-uri care se desfasoara in direct, in acelasi timp, dar pe programe diferite, cred ca ar fi necesara aceasta distribuirie multi-tasking a atentiei.

Semaca 01 Sep 2003 09:04

Originally Posted by Leonard:

eu cred ca e Britney Spanac.

Raspuns coooooorect!!

Si evenimentul a avut loc la MTV Awards, sau cam asa ceva, iar Justin a ramas perplex, sau cel putin asa zicea un tip ieri pe la radio!!

crydead 02 Sep 2003 21:45

Faza zilei de sambata.
Ma duc cu fratele Ambra Blu la Cuba Republica del Sol. Dam sa intram. Ba, face un bedegard rasturnat pe un scaun, uitandu-se la bulanele paroase a le lui AB, ai pantalonii prea scurtzi, nu merge! :cry:
La care, intr-un moment de inspiratziune unica, AB spune: Ii las mai pa vine! Badegardul se rade, dam drumul si la tiv daca e nevoie, adaug eu tardiv, si ne lasa sa intram.

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

Danny 02 Sep 2003 23:30

Tare faza :lol: :lol: :lol:
Cred totusi ca merita macar titlul de "faza saptamanii" :)

Leonard Piron 04 Sep 2003 18:23

Cry, stii si bancuri cu negrii?
O sa ajungi sa faci si strip-tease cu camera virtuala doar/doar vei atrage degringolati la vizuina. Iesi si vino naibii pe plaiurule vaste ale intregului site ca sa nu ne napadeasca neamurile proaste. Hai!

crydead 05 Sep 2003 16:40

Originally Posted by Leonard Piron:

Cry, stii si bancuri cu negrii?

Un banc cu neshte ginecologi de la Copsha Mica se pune ca e cu negrii? :roll:

..............................
Viitorul suna ocupat

Ambra Blu 07 Sep 2003 11:29

Asta imi aminteste de bancul cu pedofilul si copilul in padure la Baneasa. Sau de ala cu aurolacul care o fute pe-aia gasita sub un pod si, la intrebarea tovarasului sau "Ba, i-ai dat si muie?", raspunde: "Da' ce, ba, crezi ca i-am gasit capul?"

In alta ordine de idei, mi se pare frumos sa intrevin si eu aici, in discutiile voastre, purtind statutul de guest star, cu o constatare: e bine ca Crydead s-a retras aici, fara sa boicoteze, totusi, forumul.

Bine, in locul lui, la acuzele care i-au fost aduse de anumiti useri, mi-as fi impus un embrago mult mai drastic. Pe de alta parte, intr-adevar, Crydead stie lucruri cit cinzeci de useri, plus moderatorii, la un loc. Cu toate astea, nu l-am vazut sa se sparga in figuri atunci cind a vorbit despre filme si alte chestii.

Varietatea culorilor e cea care face curcubeul curcubeu, si "Gladiatorul" diferit de "Citizen Kane". Fara limbajul colorat al lui Crydead, forumul ar fi continuat sa fie bicolor: posterii negri, ca mine si Piron (bine, eu cel putin stralucesc si primesc invitatii pe pm de la disperati care sint inselati de avatar si care cred ca eu sint pizda), si potseri albi, ca ricutza sau Minrep.

Da, toleranta e o virtute crestineasca, si ar trebui sa ne loveasca pe toti, din cind in cind. Stiu ca Dumnezeu are noua miliarde d enume secrete si ca lumina se traduce in zeci de culori si nuante, prin vitralii. Daca pun astea cap la cap, vad ca ar trebui acceptati multi oameni: in fond, nu stau pe banii lui Crydead sau ai mei (tot ai lui Crydead) pe net. E o comunitate virtuala, ne vedem rar in carne si oase, insa, atunci cind se intimpla, oamenii ori se feresc, ori pretind a fi altii. Oamenilor de pe forum nu le pasa de ceilalti. Toti sint niste nick-uri pentru ceilalti, care s econtabilizeaza in cite filme a vazut fiecare, sau citi termeni legati de film stie fiecare. Clar, ca orice "religie", Cinemagaria are sectele sale, coteriile ei, bisericutele. Asa ca mi se pare normal ca fiecare user sa continue si in virtual ceea ce face si in real, sa isi declare aceleasi simpatii si antipatii ca in viata reala. Eu mi-am declarat simpatiile pentru Crydead.
Mai adaug un toni, un blitz43, un marx sau, fara voia lui, un ricciotto.

Vreme e insa sa si dai cu piatra. Ma plictiseste total MinRep. Omu' n-are simtul umorului, oricit s-ar screme. Baga si el citate din muzici si filme scrise cu rosu, de care mi se rupe pula. Ricutza. Unde e de scris, de la tricotat la Tarkovsky, se baga si ea. Oportunita, gata sa afle lucruri noi de la oameni noi. Mi se rupe pula de atitudinea "hai s-o incurajam, ca-i de-a noastra! Tine-o tot asa!" Mai vine un NoOne, pozind si smiorcaindu-se ca o domnisoara. Nu zic, omul scrie bine scenarii, dar zici ca e pizda plingacioasa. Mai vine un Bagheera, vrind sa-l agate, scriindu-i lucruri duioase. Mai sint niste pizde care stau ascunse si nu scriu nimic. Daca vrei sa le cunosti insa in carne si oase se caca pe ele pina sa zica da. Lista continua, copii.

I'm just playing, Cinemagaria, you know I love you.

Bagheera 07 Sep 2003 13:59

Bai, Ambra Blu, da' suparat pa viata mai esti! Ma cuprinde incantarea cand realizez ca un singur mesaj de al meu in NoOne's corner, este suffit ca sa ma catalogheze. No surprise, daca imi amintesc cu cata usurinta mi se spunea homosexual, in vremuri de scandal in cinemagia. :wink:

crydead 07 Sep 2003 14:21

Originally Posted by Ambra Blu:

In alta ordine de idei, mi se pare frumos sa intrevin si eu aici, in discutiile voastre, purtind statutul de guest star, cu o constatare: e bine ca Crydead s-a retras aici, fara sa boicoteze, totusi, forumul.

Ba, bagaboanto, eu cred ca ai vrut sa scrii Michael guest star!
Baghera, fellino, mai bine faceti dreaqu schimb de sutiene si nu va mai certati. Nu ca nu mi-ar placea sa va vad imbujorate, salbaticite de frumusetze, cum va incaieratzi p-aciulea!

-------------
Viitorul suna ocupat.

crydead 07 Sep 2003 14:39

Originally Posted by Ambra Blu:

...
Bine, in locul lui, la acuzele care i-au fost aduse de anumiti useri, mi-as fi impus un embrago mult mai drastic.

Mie mi s-a reproshat ca nu postez despre film, ci aberez pe langa. Imi pare rau, dar nu prea cred ca am cu cine sa vorbesc despre Film.
In afara de cateva persoane de pe site care STIU film, restul posteaza texte cu care au luat 8 la romana, la bac.
Daca shtiti dupa ureche incadraturile si mishcarile de aparat (de estetica si functile lor nici nu atzi auzit) nu inseamna absolut nimic. Pun pariu ca ALS nu le shtie.
Degeaba va udati cand va uitati la furios si iute daca nu ati auzit de Rebel fara cauza.

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

Ambra Blu 07 Sep 2003 16:44

Originally Posted by crydead:

Degeaba va udati cand va uitati la furios si iute daca nu ati auzit de Rebel fara cauza.
.

Care furios si iute sint si eu, care si rebel fara cauza sint.

All times are GMT +2. The time now is 05:01.