![]() |
Originally Posted by PoliFanAthic:
|
Originally Posted by Ambra Blu:
Replica e din The Usual Suspects. Vad ca de data asta lucrurile se misca mai cu spor,am avut parte de pizda la ora 10 :roll: :roll: :roll: Ma intreb ce amenda le da CNC,but then again ce cota de piata scoti cand arati pizda la ora 10 cand intelectualul roman nu s-a culcat? |
am observat ca concurentii (scuzati cacofonia) de acum sunt cam.........(sa zicem doar ca nu le e rusine)!! :roll: :roll: :roll:
|
Originally Posted by Serghei:
sau dai in reluare la 7 dimineata chestiile alea! nu de alta, da' sa aiba ce comenta la scoala pustanii! :lol: bey, un pronostic ceva: cine si-o trage primul/a? io merg pe Andreea... :lol: cu barmanul sau cu "cioranul" ala... |
nu stiu altii cum sint (mai pudibonzi... mai ipocriti...), dar eu abia astept sa vad primul futai in direct (nu neaparat in rect!) la un post romanesc :P
|
Ceea ce e imbucurator e faptul ca producatorii au invatat din BB de anul trecut si au ales personajele cu mult mai multa grija.
Au inteles faptul ca BB are nevoie de sex si dupa cum se pare o sa fie o orgie acolo. Din pacate au mentinut-o ca prezentator pe fufa aia proasta,care totusi a avut bunul simt sa-si puna silicoane :lol: :lol: :lol: |
Alex. Leo Serban a scris:
nu stiu altii cum sint (mai pudibonzi... mai ipocriti...), dar eu abia astept sa vad primul futai in direct (nu neaparat in rect!) la un post romanesc Ce faci Leo, ai timp pentru BB? Lumea ashteapta de la tine cronici de film shi carti, iar tu priveshti BB (manat de curiozitatzi impudice). Ce surpriza! Numai intelectual sa nu fii in postmodernitatea aceasta diluanta. |
Aceasta este o gandire sexista cu iz medieval. Imi place. ------------------------ Viitorul suna ocupat. |
|
Originally Posted by crydead:
Maestre,confunzi elementar,gandire sexista e atunci cand produci o judecata bazata integral pe apartenenta respectivei persoane la unul din cele 2 sexe cunoscute omului. Apelativul fufa(FUFA-in limbaj medieval insemna FAmeie care se Fute)se bazeaza pe cunostintele acumulate din presa si mijloace de dezinformare in masa. |
Originally Posted by crydead:
si cine aduce FECIOARA DE FIER?????? :x ! |
al mai dispus sa`si bage p**a in ea, evident
propun inlokuirea lui bb ( nu sfrijit bardot) cu un canal care sa transmita 24/7 dintr`o colonie de nudisti exchibitonisti care primesc vizita unor intelektuale ( in ale felatiei) nimfomane ar fi mai cinstit |
Nu m-am uitat niciodata la Big Brother, nu ca as fi snoaba, dar I'm supposed to give a sh!t about these people just because they're on TV???
|
Originally Posted by marcu:
draga marcu (pari om onest si de bun simt din postari), cum iti spuneam si cu alta ocazie, i don't give a shit what people expect and/or think of me, eu fac ce fac de cind ma stiu: ce-mi place! sincer, conceptul mi se pare super & gasesc mai multa 'cultura' (whatever it may still mean in diluanta noastra postmodernitate...) & kestii interesante in bb decit in multe productii 'culturale' cu staif - vezi tvr cultural :roll: am scris deja ce aveam de zis despre bb in dilema & ziarul de duminica (le gasesti pe site & pe liternet) |
Originally Posted by Lady_Skar:
unii s`au pierdut in translatie daca nu dai juma de kkt pe chestiile astea ce cauti pe threadul asta? curioasa mica :x :x :x revenind la punct, u shoud be able to decide( by now) what u`r supposed to pay attention to nu ca as fi snob dar am scris cam mult in engleza |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Argument forte placerea aceasta. Daca mai e nevoie, il invoci si pe Voltaire, care spunea:"A fi liber, inseamna sa faci doar ceea ce-ti produce placere". De acord, dar ce-ar fi lumea aceasta fara imixtiunea carcotasilor, care pretind ca de la o parte se vede mai bine?... Cred ca s-ar sufoca de placere... O spun si pe asta: mie nu-mi place ca Plesu este prieten cu Dinescu, dar lui PLesu ii place sa fie prieten cu Dinescu. Eu am o nedumerire la acest capitol, iar "ingerologul" rade si spune ca e o fire contrastanta, aduna in preajma specimene care, altfel, se resping reciproc. Ce egoista e, uneori, placerea aceasta... |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by KORBEN:
Imi exprimam parerea despre fenomenul BB. Am dreptul la o parere nu? Si sunt perfect capabila sa fiu atenta la ce se intampla in jurul meu, multumesc foarte mult. de exemplu, acum nu folosesc limba engleza, pentru ca imi dau seama ca in general nu conteaza ce spui... doar cum spui. :roll: |
drept pe care nu ti l`a contestat nimennea,.....
dar parerile se afirma, nu apar ca interogatii |
Nota catre sine: Nu mai pun intrebari reorice fara sa anunti inainte.
|
All times are GMT +2. The time now is 04:49. |