Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Bursa (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=234)
-   -   Schimb sau cumpar filme (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82705)

BeNnY 18 Mar 2004 08:44

Ba da, dar acum cam vorbim despre asta pe YM ...

blitz43 18 Mar 2004 10:53

Are cineva un film suedez:
Evil Ed (1997)

daca da, dati-mi un pm, un mail, o bere...

kobayashy 14 Apr 2004 00:16

daca tot vrea toata lumea schimb de filme hai si eu. Am vre-o cateva sute bune de filme (nu spun cate :D ), majoritatea aparute din 1990 in jos :) daca vrea cineva sa spuna sa-i trimit lista!

pisi 17 Apr 2004 22:32

VAND FILME

De vanzare o colectie de aproximativ 900 de filme. Pentru cantitati mai mari, preturile se pot negocia. Pentru cei interesati le pot trimite lista de filme prin email.

Leonard 17 Apr 2004 23:40

bagati listele si la mine pe mail

Dan Gerose 18 Apr 2004 18:14

Si eu

Si eu sunt curios de listele voastre. Astept pe mail.

Leonard 18 Apr 2004 20:53

Re: Si eu

Originally Posted by Dan Gerose:

Si eu sunt curios de listele voastre. Astept pe mail.

pai n-ai mailu afisat... :-?

Arbait 24 Apr 2004 17:23

Schimb filme, doar raritati...
Am, de pilda, Kurosawa complet plus multe altele.
De pilda, Salo or The 120 Days of Sodom, Le pere Noel e un ordure, The Conversation, Canibal Holocaust, La Cite d'enfantes perdu, Accion Mutante, Europa, etc, etc...

Astept propuneri, liste....

coper 29 Apr 2004 17:16

Filmele lui Tarkovski

M-am pus pe vazut filme "grele".
Mai este cineva pe aici care imi poate oferi, la schimb 8) sau altfel, filmele lui Tarkovski? Daca da, dati-mi un mail, va rog.

kobayashy 29 Apr 2004 22:35

imi bag picioarele...(si stangu si dreptu).. de cand a ajuns tarkovski pe post de coelho? toata lume se uita la filme de tarkovski.... daca nu ar fi existat solarius lo clooney si jocu stalker ce se anunta ca fiind un joc super bn bazat pe filmu lui tarkovski nu cred ca i-l mai baga cineva in seama poate doar aia ce mananaca film pe paine si studiaza la academie....

zizi 30 Apr 2004 00:27

Originally Posted by kobayashy:

i poate doar aia ce mananaca film pe paine ...

a, deci sa-ntzeleg ca tu nu faci parte din aceasta categorie.....

mult succes la jocurile pe calculator.

kobayashy 30 Apr 2004 21:00

Originally Posted by zizi:

Originally Posted by kobayashy:

i poate doar aia ce mananaca film pe paine ...

a, deci sa-ntzeleg ca tu nu faci parte din aceasta categorie.....

mult succes la jocurile pe calculator.

imi pare rau pentru tine dar am depasit cu mult varsta jocrilor de calculator....... cat despre tarkovski l-am descoperit cu mult inainte de a fi "comercial".... pe vremea cand mai exista si altceva la televizor decat sclava isaura si filme cu van damme....(ptr cultura ta generela prin 90-91)

zizi 30 Apr 2004 22:06

aha...

coper 30 Apr 2004 22:16

:D

Am vazut "Solaris" in urma cu vreo 25 de ani si am ramas eu cu o "nostalgie"... Trebuie sa recunosc ca Solarisul lui Clooney mi-a reactivat-o. Dar ce-i rau in asta?
007 nu trebuie sa caut. Se da la tv. (Am vazut unul in seara asta.) :)

radulescu_rro 01 May 2004 21:41

Ni ca vad si eu mesajul tau la un an dupa ce l-ai scris. Am vreo 175 de filme pe care as fi dispus sa le vand. Daca esti interesat, te rog sa ma anunti printr-un mesaj la radulescu_rro@yahoo.com.

All times are GMT +2. The time now is 20:29.