![]() |
mda, am citit ce zice semanca si sunt de parere ca trebuie o sectiune de "cate o injuratura pt fiecare"
eventual in locul topicului de clasic sau colaterala lui in alta ordine de idei sunt impotriva stelutelor sau a cenzurarii cu stelutele se ajunge la **** adica 4 stele pt organu sexual masculin ***** adica 5 stelute pt organu sexual feminin nu mi se pare ok .......... message end |
Originally Posted by KORBEN:
|
fascinanta dihototmia dintre membrul vizitator si organul gazda
:shock: :D :w00t: |
Originally Posted by KORBEN:
Dihotomie adica de la dihor care miroase cum ar veni atunci dihortomie? |
@crydead
nu de la cristian dior-varianta cristian dihor de la tarabe |
cre ca vulgaritatile ar trebui evitate fiindca unii ar putea sari calul urat si fiecare doua propozitii,mama ar intra in origini de vreo 6 ori si nu mi se pare normal
|
Originally Posted by VladRock:
lasa draga ca mama poate intra in origini si singura. nu are nevoie de un forum intreg care sa-i arate calea. se poate insera si singura in origine, cu tot neamul sau doar cu o parte din el. |
Originally Posted by VladRock:
Tu de unde ai aparut si de ce invii topicuri vechi? Te cheama Blue? |
@vlad
Dezgropi cadavre, iti dai cu parerea. |
Originally Posted by jackpot:
Sa se fi facut alegerea aceea? Si din motive de "eyeballs" sa iasa mai bine asa? Totusi, exista o revista asociata, emisiuni la radio, inteleg, la televiziuni, asocieri cu festivaluri...Plus tot efortul implicat in restul site-ului? Nu, e imposibil sa se fi ales formula "Cinemanele", in care sa isi gaseasca "firesc" locul pe "Cinematografia romaneasca" un topic abuziv intitulat de Pitbull "Menstruatia Cinemagica", topic intesat de abjectii venite pe capul novicelui care l-a deschis - inclusiv din partea altor useri ridicati la rangul de moderatori! Cred doar ca oamenii cu pricina nu au meritat increderea acordata, atata tot. O sa incerc si eu un poll, sa aflu daca asa o fi. Desi cand vad ca si la acesta au raspuns sub 50 de useri... :huh: |
Originally Posted by nume:
|
Nu e nici un cadavru, e o discutie mai de actualitate decat oricand. Si vezi ca ai uitat sa ma citezi si pe mine, sa inteleaga omul despre ce e vorba fara sa mearga pe pagina precedenta:
Originally Posted by Marge Gunderson:
|
dublu postezi
PS: cand raspunzi la un mesaj nu stii daca il trece pe pagina urmatoare...iar pentru a vedea ce e pe pagina cealalta ajunge un click |
:oops:
Regret "dublu postarea". Am vrut doar sa ii ajut cu ea pe cunoscatorii subiectului "cadaveric". Din mesajul tau chiar nu se intelegea cui i te adresai si de ce... Iar eu, de pilda, n-as fi avut neaparat curiozitatea sa aflu, mai ales ca sugerai ca e vorba de o interventie fara relevanta pe un subiect fumat... Daca esti de acord sa ma citezi in mesajul tau, sunt de acord sa rezolv "dublu postarea". |
|
Originally Posted by nume:
:lol: |
Existä si alte posibilitäti în afara celor propuse în poll - de exemplu, editarea mesajului, cu sau färä comentarii din partea moderatorului.
|
Sau exista si varianta, descoperita de BeNnY, pe care il felicit cu aceasta ocazie, de a scrie pula, degradind-o, astfel, de stelutele care o innobilau in mod necorespunzator. In plus, exista si cuvinte pe care Dictionarul lui daniel nu le stie inca si, in consecinta, nu le poate cenzura automat.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:28. |