![]() |
Io cred ca Ricutza micutza are suflet de hipioata si d-aia iubeshte pa toata lumea.
------------------------ "Eazy-E's Ice Cube's and D.O.C's and Snoop D O double G's And a group that said muthafuck the police" |
Io cred ca se trage de la Sighisoara.......desi postul e de dinainte de festival..
|
nu stiu de ce sunteti atat de surprinsi...credeam ca v-ati obisnuit cu mine! "Film lovers are sick people"....
oricum mi se pare ca sunteti rai cu LeonardPiron.... |
Re: Cel mai simpatic(a) user si cel mai antipatic(a).
Originally Posted by giulkiuz:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Era timpul sa scoatem topicul asta de la naftalina avand in vedere schimbul de generatii de pe forum. Oricum Ambra Blu ramane cea mai aspectuoasa,desteapta si cunoscatoare de limba engleza. :lol: :lol: :lol:
Originally Posted by Hell_Girl:
Vezi mestere cum te apreciaza lumea si tu esti modest,sau o fi fost vreo deglaratie de dragoste camuflata? Vad ca ajungi la 1000 de mesaje.Sper sa nu-ti pierzi consistenta si sa nu cedezi calitatea in favoarea cantitatii! P.S.spune-i lui emanuel sa-ti schimbe guru in Kubrick's Kid :lol: :lol: :lol: |
Eu propun urmatorii 4: ricutza, Demona, TLD si MinRep pt. cei mai simpatici si pt. cei mai antipatici: Gollum si Wraith.
|
Re: Cel mai simpatic(a) user si cel mai antipatic(a).
Originally Posted by Serghei:
Eh... Sunt mai modest asa, dar adevarul este ca nu imi place sa ma laud... Dar am si eu momentele mele... :D Kubrick's Kid e buna... Eu ma gandeam la ceva "Legend" (pentru ca merge bine dupa "Guru") sau ceva asemanator... Mai am vreo doua mesaje sa ma hotarasc... Mersi petnru aprecieri oricum, si tie si lui ogto... |
daca stiam ca pe aici se tin concursuri de popularitate, poate imi dadeam silinta sa fiu mai likeable....
:roll: NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! :lol: |
Originally Posted by ogto:
Mdea... Eu cel mai simpatizat pe aici... Greeeeeesit! (apropo de cuvintele lungi spuse primavara :P ). Sunt doar un obsedat de forumul asta, chestie care nu o sa-mi iasa din sange prea curand! Obisnuiti-va cu ideea. A... si cred ca multi m-ar pune la antipatiile forumului! ;) P.S: Ce s-a intamplat de au fost scoase de la naftaline toapicele antice? Sunteti nostalgici primavara or what?! Incep sa ma oftic cat mai mult pe anotimpul asta! :roll: |
(*) plagiatorii..... :D ete mah la ei...
Da' o sugestie pentru MinRep tot as avea:ce-ai zice de 'Dumnezeu pentru o zi'?in loc de guru...e cam lug da' wha'ever... |
Originally Posted by raptor:
:lol: e buna... :lol: Totusi, cum schimb rank-u' asta? :-? |
...via Daniel.Cred..eu mai am pana atunci,deci nu stiu sigur...oricum,nu ma grabesc.Da-i un pm sau sesizeaza-ti cumva situatia...I du'n'know'fo'sure...
|
Cere la administratie (adica la un admin oarecare) sa-ti schimbe rank-ul in acela pe care il vrei tu... Da-i un msg prv... :D Astept cu nerabdare sa-ti vad noul rank... :D
|
Originally Posted by ogto:
pe mine mai uitat din LISTA NEAGRA??. io sunt PUBLIC ENEMY!!!!! |
Tu ce vrei acum, sa fi marx2 ? N-ai nici cea mai mica sansa... rex e unic :)
|
Nu eshti numai tu :lol:
Simpatici: Demona, ionutz55,ricutza,TLD,BeNnY shi antipatici(n-am vrut dar he pushed me) Ogto |
simpatici: emanuel, daniel, TLD, Gaandalf, wolverine, BeNnY, ricutza, christi, raptor, IceyU, toni, crydead, Undomiel, Freak_on_a_Leash, Charlotte, Flow...shi precis mai sunt shi altzii care nu i-am mentzionat...
Antipatici: Demona, Evanescence, LeonardPiron shi probabil mai sunt... |
:o
Iti esti antipatica? |
Asa si acum sa va bag si eu nominalizarile la oscar respectiv zmeurica?! :P
Aia care mai treaca mearga (adik oscarurile): Emi si tot stafful cinemagia care fac posibila functionarea acestui forum, Gandalf, Raptor, Freak-u, Benny, Ogto, Nightwane, Iceyu (desi nu-l cunosc pe derbedeu asta mic!!!!) si restu ca fac scurta al tastatura dak mai scriu mult... Si normal ca un porc misogin ce sunt bag fetele dupa baieti! Stiu stiu - tocmai daia nu merit nici un vot :P Acuma fetitzele: ricutza, demona, danik, alice fluture (desi nu prea am discutat f mult ;) ), lady skar, si mai sunt fete pe aici?!!!!... My mistake dak am omis ceva Aia cu zmeurica: Marx, Leonard Pyron, care primeste asa un fel de nominalizare la rolul secundar... si restu in care am intrat in polemici cvasi-semi-si cvatriplu teologice, ginecologice sau pe care i-am ofensat prin meterialul adus ep forum... A.... am uitat tre sa trec in manualul de zoologie sau cum era... :P |
Originally Posted by BeNnY:
La 4 personalitatzi...una tre` sa-mi fie antipatica...Nu? |
bai da sunteti fara obraz :P . am zis ca vreau pe lista neagra. ce benny inca nu sunt pe lista ta :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 03:34. |