![]() |
Is it "Chicago"...or "Shitcago"? :roll:
|
Originally Posted by Leonard:
In sensul bun... evidamment. E de departe cel mai bun actor din film, la concurenta cu C. Reilly. Si Zeta-Janes e buna (si bunaaaaa!!!), dar nu chiar ca Gere. |
Originally Posted by Gaandalf:
WOW! Ce logica! Ce argumente rationale ai prezentat, ce talent oratoric! Ar trebui sa te faci politician. Serios :roll: |
Cam circotasi
Nu fiti atit de circotasi ! "Chicago" nu-i rau> e bine filmat, bine montat, muzica e OK, coregrafia e OK, care-i problema ? E bine ca se fac filme muzicale cu imaginatie, nu ca alea de pe vremea bunicii, cind mureai de plictiseala.
|
we-ell... pai tocmai asta-i problema, ca unii am murit de plictiseala si la asta! ceea ce nu mi s-a intimplat la 'moulin rouge', for that matter...
sa ne-ntelegem: nimeni nu zice ca e prost; dar nici asa bun cum vor sa ni-l 'vinda' unii, altii :wink: si care-i problema cu a fi circotas? it's sure fun enough, ca d-aia m-am facut critic :P |
da, bine zis... o fi o coregrafie exceptionala, lumini, decoruri dragute, actori unul si unul, dar eu unul dupa vreo juma de ora m-a apucat un somn... cu greu am rezistat atacurilor lui Mos Ene pana la final :lol:
Subiectul filmului e slab, are putin dinamism si sincer nu il gasesc ca fiind un film de Oscar... dar la modul in care a decazut cinema-ul in zilele astea... orice e posibil |
Cum sa nu iesi fredonand cantecele din Moulin..., cand ele ERAU DEJA HITURI ? :lol:
|
of, bagheero maica... asa-i cum zici, da contraexemplul (meu, in orice caz) pt 'nu iesi fredonind' nu era 'moulin'-u, ci alde 'cabaret', 'all that jazz' etc etc - ba kiar si 'dancer...' ('i've seen it all', remember?) la o adica...
the bottom line este: unora le place (jazzzzzzzzz...chicago-ul :) ), altora nu; ce sa facem acuma: sa ne batem?? eu zic sa nu: it's not worth the effort :wink: da (contra)exemplul tau poate fi intors (impotriva lui): tocmai pt ca hiturile din 'moulin' erau deja-stiute, exista riscul ca ele sa nu mai spuna nimic ('i've heard them all'...); contextul in care-au fost puse (19th century 'traviata'-like story blabla) le-a scos in evidenta, pumping it up intr-un mod f. - scuzati... - postmodern bla bla; de aia mi s-a parut ca 'moulin' e(ra) mai inventiv - by far - decit 'chicago'. got it? PS bagheera, pls, go tot he next level - see 'tras pe sfoara' 4 me, ok? |
:lol: ok, daca mai e la Mall cu popcorn, cola si sunet brici, il voi vedea!!!!!!!! :wink:
ma duc pe next level :wink: |
:lol: ok, daca mai e la Mall cu popcorn, cola si sunet brici, il voi vedea!!!!!!!! :wink:
ma duc pe next level :wink: |
L-am vazut recent. si nu a fost prea impresionant. Pot sa spun ca povestea a fost execrabila, singurele lucruri placute au fost muzica, versurile, si Richard Gere, care mi-a placut cum a jucat. Nu stiu daca merita Oscarul cel mare, pentru ca mai am de vazut Gangs Of New York. 6/10, adica 3/5 pentru Chicago, care a fost mai slab decat mult mai boemul Moulin Rouge.
P.S.: Prima data cand vad sala la Studio plina ochi. Cred ca din acest motiv ruleaza si trei saptamani si de-asta trebuie sa mi se lungeasca ochii dupa afisul Spider (de Cronenberg). |
Explicati-mi si mie care a fost faza dinainte de Oscare, cand se spunea ca Douglas junior si senior fac propaganda puternica sa ia "Chicago" premiu? Ce faceau, de fapt? (sau faceau ceva). Tot ce auzeam avea tenta de barfa, si cand se ia cineva de Douglas Jr. ma stresez.
Si, pana la urma, a fost coincidenta ca tocmai Douglas Jr. si tatal prezinta premiul pt. cel mai bun Oscar, castigat de sotie? :roll: |
All times are GMT +2. The time now is 16:19. |