![]() |
Originally Posted by ricutza:
ricutza, ce faci mami?..ajung sa ma rog de tine?...:-) zi-mi daca ti-a placut gangs of new york.... stiu ca e samtaj, dar.... |
Nu credeam ca o revista poate sa arate asa de prost. Vorbesc despre publicatia editata de ATF, F.
|
Care publicatzie, pardon, Ciocanu?
|
Ei ii zic F. O fi prescurtarea de la fut? Ma rog, au o coperta jalnica - de pe care nu putea sa lipseasca omuletul lui Gopo, could he - si niste informatii atit de academice si de interesante (gen scenarii premiate pe la CINEMAIUBIT) incit nu te poti abtine sa n-o arunci scirbit la locul ei, in biblioteca.
|
Aha...
|
Am un tovaras jandarm la BNR care baga 12 cu 24. Cind nu gaseste "Acaterinca Catavencu", cumpara "Dilema". Asa am ajuns sa citesc si eu reviewul lui A. Gorzo la "8 Mile". Sint dezamagit. Nu ca as dau eu mai mult de six pence pe un critic de film (in nici un caz pe A. L. Serban), dar, dat fiind ca am inteles ca Gorzo ar fi o speranta, ma asteptam la mai mult. In primul rind, stimulat poate de faptul ca Marshall Mathers este un strategically self-proclaimed role model - I came to the club drunk, with a fake ID/ Don't you wanna grow up to be just like me? -, Gorzo l-a asezat in categoria unor grei ca James Dean. Comparatia cu Travolta nu ma deranjeaza, pt ca, pt mine, Travolta ain't nothing but a dancer. Caracterizarea pe care o face eroului imi aminteste dureros de mult de perioada liceului cind eram obligat sa scriu comentarii cu comparatii, epitete si alte figuri de stil (us). :) Gorzo il vede pe Rabit prin contagiune cu personajul real, MM, asa cum acesta din urma depicts himself prin cintece. Speriat de bombe, cu probleme cu mama, a white Jesus trying to make himself heard in the ghetto. Which sucks. Muzica lui Eminem, versurile lui sint excelente. Atitudinea lui, pe care Gorzo o simpatizeaza, lasa de dorit. Gorzo aminteste apoi ca Eminem ar merita un rol mai solicitant, intr-un film mai abraziv, mai putin hollywoodian. Cred ca intr-un astfel de film Eminem ar esua lamentabil. All Eminem can do is impersonate himself, and I bet not his true self, but his carefully designed outer appearance. Rabit nu e un personaj real, ci are o aura atit de romantioasa (n-am zis romantica, mind me) incit he bores the shit outta me. Take, for comparison, a real thug, Tupac.
Scene de genul in care Rabit "da rime de bine " :) in autobuz in timp ce oamenii lucreaza pe ogoare imi amintesc de alte faze la fel de obosite gen DiCaprio plimbindu-se pe plaja, insailind versuri in "Romeo + Juliet". Gorzo pare sa aprecieze scene de genul asta. Acum, eu nu stiu daca o face ca asa simte, sau ca o atare atitudine s-ar potrivi cu un atare subiect. In plus, destul de putine date legate de sinopsisul filmului, de filmografie, chestii care, chiar daca pe mine unul nu ma intereseaza, ar fi dat cronicii lui un aer mai serios. |
Servus!
Bre, eu acum am intrat pt prima data pe pagina asta. Merge tema... Cit despre nume de critici de film din Rom., critici buni si impartiali, e cam greu. Am sa vin cu nume cu alta ocazie pt ca acum nu imi vin in creier... Oricum, eu o apreciez pe Irina Margareta Nistor, care continua sa ramina ce este... In rest, nu ar trebui sa ne intereseze prea mult parerea lor(a criticilor), deoarece de multe ori bat cimpii. Daca nu le place un film, care insa place la public, il demoleaza. Bahh! Noi sa fim sanatosi, ca-n rest!... Parerea mea, vorba unui coleg de site! Pa! |
Originally Posted by spartacus:
Subscriu. : :-? |
Hehehe, ieri, la "Talk to Her", Alex Leo Serban nu s/a ridicat de pe scaunul acreditatilor din spate ca sa stea o doamna nu-atit-de-draguta de la TVR, care isi uitase acreditarea acasa.
|
era Alex Leo Serban in sala? eu nu l-am vazut...mai bine totusi!sunt extrem de curioasa ce o sa zica el despre film...voi vedea probabil cronica lui in viitorul numar Elle...
|
Originally Posted by Ambra Blu:
|
Am aflat eu o explicatie care m/a curentat...
|
E niste habarnisti mai noi care scrie cronica de film de te doare capul. In ultimul numar din HUSTLER ( o revista de cinema, ce nu ati auzit?) e o cr5onica la Rapapot despre starea natiunii care reuseste sa se intinda logorei pe trei pagini fara sa spuna nimic.
|
Pai ce, filmu' o zice ceva... :P
|
Originally Posted by catallin:
Da, dar avea o poza simpatica cu un poiet exchibitzionist. :-? |
Da, cica e poetul Spandarian, sau cam asa ceva care a facut dizidenta din greu pe vremea lu Nea Nicu dezbracandu-se la peleul gol in plin centrul Capitalei pantru a protesta. Arestat de Secu (n-am stiut ca tot astia se ocupau de obsedatii sexuali) el le replica "N-o sa plec, ba din tara asta decat daca imi suge Ceausescu pula" Ma mir ca asta nu e in Parlament... :wink:
|
Originally Posted by catallin:
Poemu cu rima alba? Daca urla cineva asa ceva pe strada pe timpul lui Ceasca, era dus la balamuc si acolo ramanea. Si daca nu era nebun, ci doar suparat pe regim, il dereglau aia de acolo definitiv la bibilica. |
Originally Posted by crydead:
Nu cu rima alba ci cu rima bleaga. |
da' cind se zicea ca nu stiu ce pula mea jucator de la Dinamo s/a dus intr-un meci in fata tribunei oficiale si si/a aratat curu' la ceausescu...?
|
Man, eu shiu ca pa timpu lui Ceasca, la o finala de Cupa Romaniei, Andone, Andone, rupe-le picioareleee le-a aratat alora de la oficiala o pantomima foarte sugestiva. :)
|
All times are GMT +2. The time now is 03:18. |