Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filme care nu v-au placut de prima data (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81894)

dryna 21 Jul 2008 21:46

the notebook. parea asa un film pliktisitor la inceput..din alte timpuri..ku altfel d oameni.abia a 2a oara am deskoperit k desi era un film in kre se prezenta o poveste d iubire din alte timpuri..finalul m a koplesit total :((

dryna 21 Jul 2008 21:48

tot eu!

ah si ar mai fi generatia "saw"..unde a trebuit sa ma uit sa 2 ori la fiekare film in parte k sa l inteleg si binenteles mi au plakut enorm dupa c le am vazut a 2a oara kiar dak sunt un pik kam sadice toate cele 4 filme din generatia "Saw". :oops:

films4all 22 Jul 2008 01:35

Batman- - sa vedem cum are sa fie ultimul. Si da.. filmul care nu place nu apuca a doua vizionare decat daca esti obligat cumva sa vezi filmul: o petrecere unde mai toti petrecaretii aleg filmul (cazul meu) etc
saw 3 :( (dezamagitor)

Well ..Pit.. nu trebuia sa mentionezi pacilea starea creata de Blowup sau Stalker, toate lumea stie ca filmele alea sunt greu de inteles. Daca Stalker sau alte filme ca el nu ti-au creat o stare de bine dupa prima vizionare ...e clar, ori nu esti cinefil ori esti pe jumatate cinefil. (Trimis: 25 Mar 2006 05:35 )
ohooo... stai ca eu dau replay unui mesaj scris acum doi ani, de Pit :lol: hai ca is bun. Si-o fi schimbat omul parerea :lol:

danlemeni 11 Aug 2008 18:28

crinsom river(rauri de purpura)

un film destept dar f obositor...un jean reno...uitat parca de regizor..incercand de unul singur sa dea un sens filmului..

Filmul sa traiasca
Dan

criss robi 11 Aug 2008 19:50

:D Going The Distance nu mi-a placut la prima vizionare,dar la a doua a fost super. :D :D :D

Pitbull 09 Apr 2009 15:23

"Elephant Man"
Prima oarä mi s-a pärut o labä tristä (nu stiam cä e docudrama). Tin minte ce mä mai contraziceam cu Iosif Naghiu, Dumnezeu sä-l ierte, într-un bärulet din Amzei. Nae Caranfil nici nu l-a suportat, a plecat la mijloc - cä pauzä n-avea. (Era în toamna lui 1980, pare-mi-se...)
Mai târziu, cam prin '83, am aflat despre adeväratul John Merrick si i-am citit si biografia.
Abia atunci am înteles si filmul. L-am reväzut, mi-a pläcut.

bre 09 Apr 2009 17:17

Originally Posted by StefanDo:

Descoperit acest topic interesant in anale, probabil a trecut suficienta vreme ca sa-l putem imbogati cu titluri noi.

Primul exemplu care-mi vine in minte este Moulin Rouge. Prima data cand l-am vazut mi s-a parut un kitsch total. Subiectul fumat si latratul lui Kidman din prima parte, plus cover-urile dupa melodii celebre, m-au facut sa discreditez total tortul cu frisca si diamante al lui Luhrmann (de la care nu-mi placuse nici Romeo + Juliet). Dar dupa trei luni, cand amanuntele se rearanjasera si asteptarile erau cu totul altele, l-am mai vazut o data si mi-a placut la nebunie :D.

ia sa ma mai uit si eu o data....ca la prima vzionare si mie mi s-a parut un kitsch. si mi-e tare reu sa cred ca ar putea sa-mi placa la nebunie....dar, who knows?

Pauline Kael 09 Apr 2009 18:14

Of,Bre.De ce sa fie Moulinu' chici...Sau te strang ciorapii lu' Toulouse-Lautrec? Da-i jos!
Bonus la film:Kidman care latra in Dogville si torturile cu frisca si diamante care ne raman intre dintii nestrepeziti.

bre 09 Apr 2009 18:28

e schiele. :) . hai sa nu spun totusi kitsch, sa-i zicem un fel de rococo. lasa ca ma mai uit la moulin.

Pauline Kael 09 Apr 2009 18:30

...ca sa vezi,vazusem si un Toulouse la fel.Oricum,stiu destule,stii ca stiu.:pSi eu mi-am pus prima la avatar un Schiele aseara,dar m-am razgandit,nu e un site propique.

bre 10 Apr 2009 08:32

ei...oricum schiele, toulouse si klimt seamana in unele desene....asa ca nu-i bai. dar pune si tu un schiele si sa fim doua fete obraznice (macar in avatar:P)...si sa asteptam sa vina djinjis sa se ia de noi.

All times are GMT +2. The time now is 21:40.